10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
2 puan türü diye bi şey yok p42 si yüksek olanın p40 da yüksektir zaten burası o kadar etkilemez
-
@eomer valla hocam muhteşem cozum panık havası oluştu ıyıce
-
@eomer, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@adam-simith ptt uzmanlık, merkez bankası,rtük,bilişim uzm,kişisel verileri düzenleme ve denetleme kurumu,enerji bakanlığı,mgk aklıma şimdilik bunlar geldi.
İç İşleri Ab uzman yardımcılığı, iç işleri kontrolör, kgk
-
Ilan gelmis bile:) Hayirli olsun arkadaslar:)
-
Puanım 85.7 mesela 2 yıldır işsizim tek umut kapım bu var ama iş sahibi olan GUY DGUY arkadaşlarımız bu duyguyu tattılar başvururlarsa benim gibiler elenir, halimizi anlayacaklarını düşünüyorum
-
@sbf1983 ilan gelmiş de sıra gelememiş gibi dostum iki puan türü eklemişler ekstra çarşı karıştı suan
-
Vmy başvurusunda ne efsane yorumlar yazıldı burada, sonuç itibariyle yetersiz başvuru oldu. 86 aşağısına düşmez diyenler bir anda patladı. İlanda 75 üstü herkes başvursun diyor, kesinlikle geri durmayın, kötü yorumlara da bakmayın.
-
https://twitter.com/iibfliOgrenci/status/1131714867629576193
puan anketi başlatılmış arkadaşlar fikir olması için sizlerde katılabilirsiniz
-
Arkadaşlar ben girmeyeceğim ama bana kalırsa 83 civarı kapatır tahminimce. İnşallah tutar
-
@mia99, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar ben girmeyeceğim ama bana kalırsa 83 civarı kapatır tahminimce. İnşallah tutar
Ağzın bal yesin insallah daha da düşer çok kişi nasipleniriz
-
P47 84.6 tecrübeli hocalarım gelme ihtimali nedir
-
@tyr61 inşallah hocam benim de temennim o yönde
-
40 42 cok etkilcegini dusunmuyorum belirleyici olan 47 23 olacak
-
@falanfilan evet hocam 80 le kapadı fırtınalar koptu hatırlıyorum bız yaşlı kurtlar galıba daha temkınlıyız
-
Basvurunun elektronik olması ve sadece sozlu olması hasebiyle bende 85-86 aralığında kapatacağını dusunyorum
-
@arven-s hocam dguyu 1 soruyla kaçırdım guy yazılıdan 89 aldım yedeğe bile yazmadılar:)
-
Benim p 47 80 gelmez o zaman
-
@eomer YSK seçim müdürü,
-
@gulcan benim de p47 80 hocam gelmesi imkansıza yakın, yinede başvurun ama
-
@mevlüt hocam biraz etkiler. benim p42'den umudum yoktu. p40 ondan epeyce yuksek. dolayisiyla p40 ile basvuracagim. boyle durumlar olabilir. ama benim gibi kac kisi vardir bilemiyorum.