10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@gaye tabiki de etkiler de öyle çok büyük bi etkisi olmaz bence mühim olan p47 nin etkisi
-
@gaye Hocam aynı durumdayız benim de p40 p42den yüksek ama belirleyici p47 olcak sanırım
-
@arven-s cekilecek cilemiz varmis kardes
-
İlan linki atar mısınız arkadaşlar?
-
@idyah dilerim cok fazla yukselmez puanlar hocam. hayirlisi hepimiz icin.
-
@rqzeet hocam bisey dicem p47 eklensin diyen sensin simdi bunu soyleyince umut mu vermek istiyosun amac nedir valla merak ediyorum
-
@yasemen 2-3 sayfa geride var hocam
-
@ragnarnurkse dediginden bişey anlamadım
-
Istihdam uzman yardimciligi fln aciklandimi
Bu arada is teftis aciklansa onun da etkisi olacaktir -
Öncelikle ilan hayırlı olsun arkadaşlar benim de ilgöç oldu buraya başvurmucam.Umarım guy dguy ve ilgöç olan arkadaşlar işsiz olduğu günleri hatırlayıp bu ilana başvurmazlar bir kişi bile fazladan yararlansa kardır dostlar
-
@rqzeet yazdim hocam ozelden burdayi mesgul etmeyelim
-
@statik basvuralım şansımızı deneyelim yinede
-
-
Halihazırda işi olan arkadaşlar (guy mali hizmet dguy ilgöç vb) kurum son 3 yiĺdır işi olan kimseyi almıyor. Istihdam politikasına yönelmiş durumda o yüzden sınav başvurusu yapmayarak bir umut bu ilanı bekleyen arkadaşlara çok yardımınız olur. (Guyum )
-
@mami1616 Bu mesajı sürekli yinelemeliyiz ki işi olan arkadaşlar görsün ve ona göre hareket etsin.
-
@statik hocam başvurmak isteyen hertürlü başvuru yapar. Tabi biraz empati kuranlar başvuru yapmaz.
-
85 puan üstünün ‘umutsuzca bekliyorum’ tarzı yazışmalarını anlayamıyorum.
Hiç mi geçmiş senelere göre kıyaslama,karşılaştırma,analiz yapamıyorsunuz. 2017deki 300 iibf 100 istatistik ilanı kpss sonrası gelen başlardaki ilk ilandı ona rağmen 84 ile kapattı.
Bu ilan neredeyse kpssnin son ilanı gibi bunun öncesinde bir çok ilanın kazananları açıklandı.
Tamam iki puan türü eklendi ekstra olarak 1-2 puan eklenenler yükseltecek desek buna karşılık 50 kişilik alım sayısı arttı buda eder 200 ekstra mülakat adayı bunlar birbirini nötrleyecektir.
Çok uzattım demem o ki 85 ve üstü sözlü sınava kafa rahatlığıyla çalışsın.
83-84 arası taban puanın belirleneceğini düşünüyorum.
Kimseye moral aşılama niyetinde değilim ama kendi ümitsiz pencerelerinizden başkalarına gel sende buradan bak demeyi bırakın.
Not: p23 puanım 89.7 gerçekleri teoriye uydurma gayesinde değilim gerçekler üzerinden teori derdindeyim. Puanım düşük ve olmasını istediğim şeyleri yazmadım sadece öngörülerimi paylaştım. -
Herkese hayırlı olsun dostlar. Naçizane düşüncelerim şöyle ;
-
Bu alımın taban puanını 1000 guy olan adayın tavrı belirleyecektir.Özellikle 170 ankara guyun 75 izmir guyun ve "kendi ilinden memnun olan guy arkadaşların" duyarlı davranacağını umuyorum. Yalnız başvuru hakları vardır, kimseyi de kınayamayız,baskı kuramayız,insanların özel sebepleri olabilir.Sgkyı hedeflemiştir,puanı cok iyi olabilir vs.Saygı duymak zorundayız.Forumda ya da farklı mecralarda kırgınlıklardan,saldırgan tavırlardan,yıkıcı eleştirilerden, beddua vs gibi eğitimli insanlara yakışmayan şeylerden bu süreçte uzak duralım derim.
-
Yine aynı şekilde Kdk, RTÜK, Btk,Bddk,DGUY, İçişleri stajyer, İçişleri AB ve diğer 3-4 bakanlık müf.uzm. yrd açıklananlardan sgk ya başvuru nadir olacaktır. Sgkdan maaş,kariyer, statü olarak çok da üst seviyedeler.Sgk teftiş, iş teftiş, idari hakimlik bu süreçte açıklanırsa yine faydamıza olur.
-
Atanmış veya şuanki İl göç arkadaşların büyük kısmının başvuracağını düşünüyorum. Guylara nazaran daha anlayışla karşılanabilir.Örneğin bir hanım kardeşimizin Şırnakta göç, gümrük vs.olduğunu ve p42 si atıyorum 91 olduğunu düşünelim.
-
20 ye yakın guy dguy arkadaşım basvuru yapmayacak.
-
Taban puan konusunda bir kıyas yaparsak farklı puan türleri olduğu için puanı baz almak doğru olacaktır. İl göçte 8 puan türü vardı 900.aday 87,77 de kapattı, 200 e yakın aday evrak göndermedi.İnş sgk da bu durum yaşanmaz. SGK da 4 puan türü var 1400 aday ve ilgöç döneminden farklı olarak yukarıda saydığım alımlar oldu. Bu taban puanı etkileyecektir.
-
Sonuç olarak tabanın 86-87 bandında kapatacağını düşünüyorum.
-
p40 85.38 le başvuru yapacağım.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun. İyi çalışmalar dilerim.
-
-
Arkadaşlar, istatistik için mülakata girecek olursak inşallah çalışılacak güzel bir kaynak önerebilir misiniz?
-
@karagergedan hocam kim böyle gerçekçi analiz yapacak diye bekliyordum.:)