10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
İlan hepinize hayırlı olsun arkadaşlar. Benim de beklediğim ilanlardan biriydi, 2 puan türünde 89 puanım var ancak GUY olduğu için ben de başvurmuyorum. Öncelikle işsiz olan arkadaşların kazanması temennisiyle herkese başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun.
-
@davetsiz @gencburokrat Çoookkk teşekkürler.Sizde ne zaman sıkışırsanız Allah yardımcınız olsun o vakit. :))
-
80 altı hayal gibi gözüküyor(olmaz değil tabiki),tahminim 83-84 civarında kapatır gibime geliyor herkese hayırlı olsun
-
Puanı 81-86 arasında olan arkadaşlar bu süreçte eskiyim biraz tecrübemi paylaşmak istiyorum. 2 yıl önce bu ilan geldiğinde çok sevinmiştim liste açıklandığında 84.42 ile kapatmıştı ve liste dışında kalmıştım. Şu an parametreler biraz farklı. O ilanda sadece 2017 puanlılar başvuru yapabiliyordu 2016 puanı tek yıl geçerli olduğundan. Bunun dezavantajı var bu ilanda. Fakat şöyle bir artısı da var bu ilanın. O ilanda hiçbir alım yapılmamış KPSS açıklandığı gibi ilan gelmişti. Şu an guy ve Dguy olan arkadaşların birçoğu başvurmayacak. Birçoğu ifadesine dikkat. O birçoğu tekrar ilana başvuracak ve yine başvuranların birçoğu mülakata bile gelmeyecek. İlk cümlede bahsettiğim puan aralığında olan arkadaşlar bu kesimi siyasetçilerin ifadesiyle kapı kapı dolaşıp gereksiz ilana başvurmamaları konusunda gece gündüz ilanın son dakikasına kadar ikna etmeye çalışmalı ‘kaçla kapatır hacı’, ben şu puanla girebilir miyim gibi boş sorular sormak yerine.. zira 75 puanlı arkadaşta başvuracak ilana gelmeme ihtimali sıfıra yakın olmasına rağmen. İlan talep eder gibi çalışılmalı. Benden demesi bol şans herkese.. en çok ihtiyacı olan en çok çalışan ve işin kendisine en hayırlı olacakların kazanması temennisiyle diyorum arkadaşlar.
-
83.5 puanla tek kurşunum kaldı , nasip kısmet hayırlı olsun herkes için
-
@gencburokrat tesekkür etmeden gecemedim
-
@johnstuartmill katılım çok olsa az çok belli olur ne olacağı.
http://www.strawpoll.me/18044821/r -
@davetsiz tesekkür hocam
-
Arkadaşlar vakit varken birleşerek kazanan arkadaşların başvurmamasına yönelik kendi içimizde mi paylaşımlarda bulunsak.. sesimiz yettiğine ne ala .. çoğu insan bilmiyor bile süreçte neler olabilceğini
-
@grundig Twitter da tag ne kadara satın alınıyor bilen var mı?
-
Hepinize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, adınıza çok sevindim
-
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun.ben 2015'te atandım ama merkez kadrolar için kppsye hazırlanmaya devam ediyorum.son sınavda da 85 küsür puanım var.diyeceğim o ki benim gibi olanların da sayısı pek azımsanmayacak kadardır.hakedenlerin kazanması dileğimle...
-
@gencburokrat allah razi olsun sizden ve guy için de hayırlı olsun
-
@öke-coruh hangi kadroya aranmıştınız hocam guy mu
-
@westworld evet kardeşim
-
Arkadaşlar bu etkinlikleri düzenleyen arkadaşlara ulaşıp tekrar bi organizasyon isteyelim.
İş ve sgk mülakatları açıklansın tarzında -
@paretowilfredo hocam bizim gibi 81 küsür lü olanlar napıcak? Gercekten yıkıldım su an. 4 puan türünü görünce. Bızım bekledıgımız mhuy ve guy gelmezse bır sene bosa gıdıcek.
-
@friedman17 bilmiyorum hocam sanırım bu işleri murat hoca diye biri varmış o takip ediyor .
-
Sgk denetmenleri tayin hakkina ne zaman sahip oluyor @paretowilfredο hocam
-
İller belli değil değil mi ?