10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
81 mi 85 mi Allah aşkına aklı selim biri bisey desin
-
@adam-simith şuanda aklı selim kim kaldı .
Hepimiz cildirdik -
@bcbc3434 aynen hocam öyle görünüyor.
-
Eger ki bu ilan 85 ustu kapattiysa ve 85 ustu basvuruo mulakata gitmicek insan varsa hakkimi helal etmiyorum . Isi olan demiyorum lutfen carpitmayin . Isi olsun olmasin basvurmak hakki . Ama gitmeyecegi mulakata basvurmak !!
-
Valla deli olucam ya böyle birşey olamaz. Buna kim sebep oluyorsa aynısını oda yaşasın. Daha diyecek laf kalmadı .
-
@grundig buna sebep olanlar belli
-
Arkadaşlar sakın olalim delinin biri kuyuya taş atmis herkes peşinden koşuyor 2 gün kaldı öğrenmemize yıllarca ilanı bekledik 2 gün de sonucu bekleyelim.
-
@paretowilfredo ustad bi duyumun varmi
-
@adam-simith Dostum ayın yirmisinde belli olacak. O vakte kadar netlesmeden kimseyi bir duruma sevk edemem. Cunku 0.01 bile fark olsa ya birini bosa uzmus ya da bosa sevindirmis olurum. O nedenle bu konuda nihai listeye kadar bir sey soylemek bence dogru degil.
-
@adam-simith @pareto_wilfredo üstad duyumunuz var mı ?
Nolur iyi bişey söyleyin ya -
@paretowilfredo hocam peki 81 ile 85 ile kapattı diyen kişilerin o şekilde öğrenmiş olmaları mumkun mu sizce
-
@westworld Bu ihtimal mevcut dostum ama çok çelişkili iki puan. Arada 4 puan var ki onlarca kişiyi belki yüzü bulan kişiyi degiştirir. Bu cüretkarlığı ibretle izlerim ancak.
-
@friedmanmilton kesin bilgimi hocam
-
@paretowilfredo siz 85 üstüne ihtimal veriyormuşsunuz hocam çok yüksek degilmi
-
@paretowilfredo haklisiniz hocam cevap için teşekkür ederim ..
-
@paretowilfredo 81 diyen adam zaten gönderisini Silmiş. Herkes haklı olarak tepki gösterdi. Ama 85 olayı sanki gerçek Hocam Kurum arayanlara bilgi vermiş 85üstü demiş.
-
Ysk’da da böyle olmuştu 83 ile kapatacak dediler hepimiz isyan etmiştik çok yüksek diye doğru çıktı . Bu da doğru çıkacak gibi hissediyorum .
-
85 'se eğer bayağı yüksek kapatmış olur. Kim gitmeyeceği halde başvurdu ise kim oturduğu yerde hakkım var saikiyle başvurduysa benimde öbür tarafta hakkım var . Kaldıki asla üzülmüyorum Burada çok az kısım arkadaş hakkını almış olcak , adım gibi eminim !
-
@adam-simith Hayır dostum bilgi alınabilmesine ihtimal veriyorum. Puanlar konusunda ise çelişkili değerlendirmesi yapıyorum.
Ben bu tip durumlarda ne bilgi verir ne de tahmin yaparım dostum bilirsiniz. Ben belirsizlik durumları için soruşturma yaparım. Kurum bir tarih belirlemiş, beklemeyi doğru bulurum. Bu durum tahmin doğru olsa dahi 3 günde zaten ahval belli olacakken, belki dikkat çekmek belki ün salmak için yapılıyorsa kesinlikle etik değil.
-
@ds1966 Dostum virgüllerin kaderi etkilediği bu tabloda hele ki böyle bir senede kurum personeli bilgi verdiyse eğer bu da büyük bir sorumsuzluk. Ya tam bilgi verilir ki bunun günü belli ya da sükut edilir.