10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Gerçekten kurum arayanlara 85 derdimi acaba
-
85 ile kapattigi sayet dogru ise amerikan baskani dahil herkes basvurmus sanirim.
-
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Kaçtır bu duyumu dile getirenler çıktı ( +85) . Benimde temennim düşük kapatması ancak duyum doğru gibi.
-
85 puanla kapatması bana çok yüksek geldi ama denilen seviyede kapatilmışsa bunun iki açıklaması vardır.İlki eklenen puan türleri özellikle p47,ikincisi guy tayfasının çoğunun başvurması.
-
@paretowilfredo Kesinlikle haklısınız.. Ama işte 85 üstü diye söylerken bir anlık Gaflete düşüp söylemiş olabilir. Sonrada toparlamaya çalışmıştır. Ama 1 kişiyede değil gördüğüm kadarıyla 3-5 kişiye aynı bilgi verilmiş telefonlanda Yazık gerçekten..
-
Arkadas bu sinav ilaninin bundan sonra herzaman guy ilanindan once gelip surecinin tamamlanmasi gerekir. En azindan guya girecek olanlar ekmek yer. Guydan hemen sonra bu ilan gelmeye devam ederse gorunen o ki canlari yakiyor.
-
Arkadaşlar bende aradım şimdi tam puan diyemeyiz ama 4 puan türü olduğu için yüksek kapatacak 84-86 arası dendi bana da
-
Başvuruları süzüyoruz düşebilir de aratabilir de dendi
-
Biraz sonra o numarada cevap vermemeye baslar. Buyuk ihtimal amirleri napiyosunuz siz gundiler basimiza is mi acacaksiniz niye aciklama yaptiniz diye guzel bir firca atarlar.
-
Başvuru süzmek nedir ya. Elden vermedik ya başvuruyu. En yüksek puan alan sıralanmıştır zaten başvururken.
-
Arıyorum geçerli bir dahili numara değildir diyor.
Benden kalan herkes arayıp puan öğrendi ama ben aradığımda numara bile geçersiz .
Deliricem. -
@arven-s firca yemislerdir kardesim fisi cekmislerdir.
-
@arven-s yorumunuza istinaden tekrar aradım geçersiz diyor muhtemelen herkes arayınca kapattılar
-
@erhantan çalıyor şuanda ama açan yok .
-
85+ da kapatmışsa dguylardan üst kurul müflere atananlar dahil duyan başvurmuş demektir tek guylar da değil.
-
böylesi rezil işleyişe ilk defa şahit oluyorum. Kurumlar böyle saçma adım atmamalıdır. Sonuç elinde ise herkese net söyle değilse zamanı değil bekle de...Bu işin sorumlusu bilgisizlikten mi ediyorlar emin değilim. İbretlik uygulama
-
@aslan-reyiz Sayıştayı Kaymakamlığı kazanan bile başvurmuş Suriyeliler başvuru yapmamışsa
-
8.Promosyona 2015,2016 puanları ile başvuru kabul edildi 1200.kişinin puanı 82,19 du.Tek puan türü ile başvuru alındı.
9.Promosyon 2017 puanı ile başvuru kabul etti 1200.kişinin puanı:84,28.Çift puan türü ile alım oldu.
10.Promosyonun 2017,2018 puanları ile başvuru kabul etmesi, 4 puan türüne çıkması 85 civarı duyumunu kuvvetlendiriyor sabırla beklemeye devam .. -
@arven-s mesai bitmiştir.
-
Geçmiş olsun 85 altına herkesin ağzında 85 olduğuna göre büyük ihtimal böyle kapatacak