10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@economist34 Hakkimizda hayirlisi olsun hocam hepimizin
-
@samettin aleyna tilki bizim kadar tt olmuyor daha ne edek elden de bişey gelmiyor ki
-
85 'ın artısı ne acaba kafayı yiyecem bende . Lan 86 deseler tuh be diyecem nasip değilmiş ama 85 artı olunca 85.606 ile dumur bi şekilde bekliyorum bende
-
Bu kafayla daha cooook yığılma olur.
Herkes gelen her ilana başvurduğu sürece olmaz bizden bişey . -
81.7 diyen kişiye noldu
-
@keynes5 o kayıplarda iletiyi silip kaçmış:))
-
@keynes5 o tamamen yalan çıktı galiba .
-
Suan yterliligi sagalamayanlara bakip siraliyorlarsa suan sira 600 civarinda ise ve hep 85+ oldugunu gormusler ise suanlik 85+ diye soylemis olabilirler siralamalar gerilerken elbette dusucegini umuyorum bu ilan kapatamaz 85+ ya
-
@keynes5 topuk
-
@agustcomte Aynen hocam 85.57 benimde. İnşallah 84’e yakındır
-
@hak-111111 hocam ne yeterliliği olabilir ki yüksekten düşüğe sıralanacak altı üstü
-
@keynes5 hocam ben aradım bana oyle dedıler ama sartları tasımayanları ayıklıyoruz suan aynen cumle buydu
-
@iktisadihatun aranan puan kriteri değil mi ? Onun dışında neye bakılıyor ki
-
@iktisadihatun 6000 kisi civari basvuru olmus galiba ya bu bilgiler neden nasil verilio nasil bi ortam ben bunu anlamiyorum
-
@müstevfi yaş haddi, sabıka kaydı kamudan ihraç vs.
-
@müstevfi hocam vallahi bende bırsey anlamadım cok hızlı konusup tak dıye kapattı puanlar yuksek suan ıcın 85 gıbı duruyor alım yok tabı yuksek kapatır dedı hatta yorum yaptı
-
@iktisadihatun acaba SGK kurumiçi sınav bekleyen biri mi
-
@urfaspor63 saydığınız şartların sonucu çok fazla etkileyeceğini zannetmiyorum hocam
-
@ragnarnurkse hocam ben sayıyı sormadım zaten su kadar kısı de demedı ama tam olarak belli mı dedım ben sınırda 84.800 kusurla beklıyorum dedım hatta abicim alım 85 gıbi suan dedı o kadar
-
@urfaspor63 sanmam hocam sesı yasını almıs bırı gıbıydı