10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@adam-simith O muhtemelen İstatistik puanını söylüyor. Sonra çıkıp onun üstünden şov yapabilir
-
Çoğumuz yıllardır bu sınavlarla uğraşıyoruz çok meşakkatli bi süreç,söylenen puanın sınırındayım merakla bekliyorum ama olmasa da yılmayalım ve olursa da çektiğimiz zorlukları unutmayalım,umarım hakeden ve emek verip karşılığını gözleyen insanlar girer,rızkımız vardır elbet bi yerde Allah hepimizin gönlüne göre versin.
-
@adam-simith üstat belli olmuştur büyük ihtimalle, kurumun bir çok sistemi ilgili işte yetkili kişi tarafından anlık veri çekilebiliyor, oradaki personelin şahsi kanaatiyle bu bilgileri açıklaması yanlış, kesinlikle yanlışi bu bilgilerin kurum personeli tarafından verilmediğini var sayıyorum. Umarım öyledir
-
@dehlizs düzeltme: kesinlikle verilmemesi gerekir anlamıyla, cümlelerimde kopukluk var
-
@westworld sanırım başka grupta yazmış tekrar.. Bende burdan okudum...
-
Her 85 i gordukce bogazim dugumleniyor nasil oluyor bu diyorum nasil olabilir diyorum umudumu yitirdim bugun ben hala var mi 83-84 bandi kapatacagini
-
Ya gençler 20sinde kesin açıklanır demi ilanda açıkça belirtmiş yani ama süreçlerin uzamasından dolayı çekiniyorum artık ya açıklanmazsa diye ?
-
@ignore ordan da kaldırdı hocam adam resmen binlerle dalga geçiyor. İstatistik bu puanda kapatırsa ben bildim diyecek bir de. Nasıl bir ruh halinde anlamak güç.
-
@rintintin, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@ignore ordan da kaldırdı hocam adam resmen binlerle dalga geçiyor. İstatistik bu puanda kapatırsa ben bildim diyecek bir de. Nasıl bir ruh halinde anlamak güç.
Kusuratiyla istatistik bilse ona da razıyız.
-
Ben hala 83 84 bandında kapatacağını düşünüyorum inşallah daha bile düşer puan
-
Biri Facebookda çok net şekilde 84,6 ile kapatacak en az 84.5 diyo abi neye güveniyor anlamadım.
-
Dostlar iki gun sonra aciklanacak sey icin neden bu kadar telas. Sabredin moralinizi bozmayin. Insallah dusuk kapatir
-
Ysk seçim müdürlüğü taban puanı ve kaymakamlık sinav taban puani icin de içeriden böyle bilgiler paylasılmsti yine tepki vermistik olur mu oyle sey falan diye. Sonra dogru cikmsti. İnşallah bu doğru çıkmaz.
-
Arkadaşlar ben sınava girmeyeceğim ama yazmak istedim. inşallah düşük kapatır da çoğu arkadaşımıza umut olur.
-
Şu 85 in küsüratını öğrenseydikte bitseydi şu çile . İyi ya da kötü ne sonuç olacaksa artık.
-
Yarın arkadaslarin aradigi numarayi arasak bilgi verirlermi acaba
-
@872 puan kaçki hocam bence 84-85 kapatması Gayet normal
-
85 üstüne bir yoğunlaşma oldu dün inşallah hatalı bir bilgidir zira bu kadar yükselmesi hoş değil
-
bu ilanın kaçla kapatacagı gelebilcek olan diger vmy mhuy gibi ilanların da kaçla kapatacagına bir nebze ışık tutacak bakalım bekleyip görecez.
-
84.6 ile hala Sabah umutlu uyandim