10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@isimsizler malumat sgk iky dairesinden bir personel
-
@quesnayy p 13 için bir şey dememiş mi personel
-
Twitırda taglara destek olmayıp burda birbirimize hakaret ve beddular ederek ilan gelmemesini sonuna kadar hak ediyoruz.
-
Istatistik 78 kusur deniyor.
-
@keynes5 işte o küsürün küsürü kaç . 78.44 ile bekliyorum
-
"Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların isimleri ile sınav yeri ve tarihlerine ilişkin listeler 20 Haziran 2019 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu(www.sgk.gov.tr) internet adresinde ilan edilecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır."
Sabırla geçireceğimiz bir gün olacak umarım çok bekletmeden yayımlarlar hakkımızda hayırlısı olsun..
-
Önceki mülakatta günlük kaç kişi alınmıştı mülakata acaba hatırlayan var mıdır?
-
-
Eger bu sinav denildiği gibi 85 kusurle kapatırsa özellikle p47 gibi bi puan türünün kullanılmasından dolayı oldu bu. Hiç çeko, işletme vs uğraşma derdine girmeden p47si iyi olan adaylar havadan sınav gördü. Kurum yine yaptı yapacağını. Ve ne hikmetse kimse tam olarak bu konuyu tartışmadı bile artık herkes kanıksadı çünkü. Kamulu veya uluslarlı bi puan türü de kullansa kimse hicbir şey yapamazdı zira. Artık geçmiş olsun ve hayırlara vesile olsun.
-
@gresham-t hocam bu 4 puan türüne çıkarılacağını duyunca twitterda seferber olduk fakat hemen o gece dpb ye düştü ilan hatta burda ustada yazdım su saatten sonra kurum puan türünde değişikliğe gider mi diye? Maalesef dostum yanıtını aldım yani biseylerin değişme ihtimali olsaydı seferber olmaya devam ederdik fakat kurum umursar mıydı orasi muamma..
-
@olursaolur yok hocam zaten bi şey yapılamayacağı aşikar. Lâkin p47 tam bir fecaat. Ne lazım kuruma muhasebe mı? e zaten p23den bu karşılanıyordu. Öte yandan p40a ne gerek var. Açıkçası kurum napmış ne etmiş acaba bu gençlerin emek verenlerin canını nasıl yakarız diye düşünmüş olmalı başka açıklaması yok bunun.
-
@gresham-t katılıyorum hocam p23 varken p47ye,p42 varken p40 a hic de gerek olmadığını kurum anlayacak elbet ..
-
P23 ten sadece maliye karşılanıyordu
P47 nin gelmesi iktisat ve muhasebe için adil olmuş şahsen puanım sınırda belki gelmez ama gelmese bile daha adil cidden -
@modigliani-0 Hocam aciklarsin bunu sene basi dersin bu puan turlerinden alicam amenna ama ilana cikmadan önce marjinallik yapip puan türü eklersen o adalet olmaz kusura bakma
-
Kritik gün geldi....
-
Hala 84.72 ile umudum var
-
Geceden beri açıklanmış mı diye bakıyorum...
-
85,199 ile umudumu kestim
-
Sonuç yine e devlette mı olacak acaba yoksa liste mi yapılacak
-
@delta aynı durumdayız.