10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Aziz gibi bizde mucizeye tutulur muyuz
-
@muhalba 10.06 da kesin bilgi ️
-
@kuruhasan puanı size söyleyen beyfendinin hafif anadolu şivesi var mıydı?
-
@cekonomi̇st hocam şivesine dikkat etmedüm de sesi bayağı kalındı, çatallı da denebilir
-
@kuruhasan hocam ben dün iki kere aradım aynı deli bana mı denk geliyor anlamadım. benle sohbet etti. kaçla kapatacağını sanıyodunuz ben 15 yıldır bu işi yapıyorum ilan gelir gelmez 85le kapatır dedim dedi. 5-6 kişinin feragatı gelecek onları bekliyorum ama mümkün değil 84'e düşmez falan dedi. böyle bilgileri nasıl paylaşıyorsunuz çok şaşırdım dedim. devlet sırrı değil ya neyini paylaşmayım biz her sene söylüyoruz arayanlara dedi.
-
@cekonomi̇st aynı cümleleri bana kurdu hocam birebir aynı sır değil ki 85 le kapatacağı herkesin malumu ne bekliyordunuz falan dedi
-
@cekonomi̇st Hocam peki keske sunu sorsaydiniz kac senedir kurumdasiniz kac senedir sinav birimindesiniz hic sgk denetmen yardimciligi tarihte 85+ kapattigini gordunuz mu diye sorsaydiniz 2016 82 kusur 2017 84 kusur yani anlam veremiyorum nasil ilk Ilana dustugunde Boyle bir dusuncesi olduguna hayatinda bu denetmenlik 85+ gormemis ki
-
83.4 net
-
85.26 diyen varmış yok mu azaltan
-
10:06 açıklanmadı hala
-
@arven-s bi tahmin de sen yap hocam net olsun ama :))
-
@kuruhasan tahmin yapsam nolcak 85+ diolar
Bana kalsa 81'le kapatsın -
@hak-111111 hocam ben de ilk defa hazırlananlardanım o-85.05 ile başvurdum çok ümitliydim 85 muhabbetinden sonra bunalıma girdim. Aklıma gelmedi açıkçası. İnşallah yanılır.
-
@cekonomi̇st bende Hocam 2018 mezunuyum ama her mulakat ekmek kapisi olur insallah bir mucize olsun da bunalimdan cikalim emin olki Ben 2 gundur uyuyamiyorum
-
@cekonomi̇st peki bu bilgi verenleri gerçekten şikayet eden yok mu aramızda?
-
@gazot ben Mustafa Apaydin'a bildirdim bu bilgileri.
Ancak olumlu yada olumsuz bir bilgi paylasmadi benimle kendisi . -
@hak-111111 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
-
Yeni duyuru girmisler siteye aklim cikti
-
@ragnarnurkse hocam link atar mısınız ?
-
Nerden bakıyoruz bulamadım hala