10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar kusura bakmayın da siz 85 puanlar falan 84 puan alanlar... Burdakikerle dalga geçmek için mi saçma sapan yorum yapıyorsunuz. Sıralamanızdan haberiniz mi yok yoksa?
-
Kendinizi bu kadar basitleştirmeyin. Mülakata gireceğinizi biliyor ve sırf millete sıkıntı vermek için bunları yapıyorsanız ya bu meslekleri hak etmiyorsunuz ya da o mesleklere layık değilsiniz. 80 puanı olan bir kişi 1200 lerde. Mülakata 1400 kişi girecek. Neyin kafasını yaşıyorsunuz.
-
@kenan kardeş sen olayı yanlış anlamışşın seni sürece davet ediyorum
-
@kenan dört puan türü var malesef hocam siz bu önemli noktayı kaçırıyorsunuz .
-
@grundig haklısın hoczm ama birbirinden bağımsız olan tek bir puan türü var.
-
Zaten bu sınava hazırlanan bir adam bir puan türü hariç yani P40 hariç diğerlerinden aşağı yukarı 1 puan az veya çok alır. Burda ömenli olan o puan türünden alanların başvuru yapması. Oda 85 lere çıkarmaz. Ki bu sınav kpss öncesi son alıma kalmış herkes gitmiş
-
@kenan kim nereye gitmiş atanan birileri mi varmış
-
@kenan . 90 puanla 260 sirada adam var. 80 le 1200 nasil olucak.
-
-
@Kenan son iki cümleniz dediğiniz gibi olmamış görünüyor hocam.Kimse bir yere gitmemiş
-
@mercuryist üstad ben süreçteyim. Hakimlik ten mülakat sonucu bekliyorum. Burda sinirlendiğim aynen hakimlik sınavdan sonrada bu yorumları yapanların sınırda ki insanların moralini bozması. Bu yanlış bişey. Ki öyle olanların çoğu mülakata dahi giremedi
-
@kenan hakimliğe yüksek kapatacak döniyordu öyle de oldu benim bu foruma güvenim tam broo
-
@Kenan hakimlik kaç gün oldu hocam mülakatlar biteli baya uzadı o da
-
Yani puanı yüksek olan var da neden alttakilerin canını sıkıyorlar. Eminim çoğu da düşük puan almış kişiler sırf insanlar başvuru yapmasın diye kafa bulandırıyorlar
-
@kuruhasan yüksek mi kapattı
-
@aslan-reyiz seçimi bekliyorlar büyük ihtimalle
-
@kuruhasan bu iki sınava sağlam hazırlanan 200 kaymakam gitti komiserliğe gidenler var... Daha satmanın anlamı yok. Süreci takip edenler bunları da takip etmeli ona göre konuşmalı
-
@aliveli003 görürüm kim ibiş kim ciciş
-
@kenan inşallah dediğiniz gibi çıkar
-
@kenan inşallah dediğiniz gibi çıkar da düşük kapatır hocam