10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@bulbasaur otomatik yazıyor ya ondandır. Sende orasına mı takıldın
-
şimdi sınav hizmetlerini aradım, taban puan belli oldu mu dedim hayır daha belli olmadı dedi, peki ne zaman açıklanacak dedim mesai bitiminde öğrenirsiniz dedi..
-
@redcrossbjk bak buda başka bir duyum
-
@kenan duyum değil hocam sınav hizmetleri söyledi. 0312 207 85 39 aradım sordum
-
Feragat edecek olanlar var ise bunu biraz yayalım arkadaşlar. 3 5 kişi nin daha umudu olur belki.
-
Saat 5 - 6 arası açıklanıyormuş
-
@redcrossbjk kurumun tutarsizliği diyelim kardeşim. İnsanların gelecek hayalini yok ettiklerinin farkında değiller.
-
@yabgu tam olarak bunu merak ediyorum ben de açıklansın da bakalim hangi puanda kac kisi yığılıyor
-
Herkesin puanı da açıklanacak mı bilen var mı
-
Keşke hakimlik sınavı bundan önce açıklansaydı oda rahatlatır burayı
-
Ne saçma ya. Altı üstü sıralamalar açıklanacak. Zaten e devletten yapıldı başvurular, otomatik olarak sıralanmıştır. Ben sonuç beklemiyorum ama bu kadar insan bekliyor.
-
@baelish mulakat komisyonlari falan ayarlaniyordur hocam sadece girenler degil mulakar gunleride belli olcak
-
@aliveli003 Elbette hocam onlar artık belli olmuştur. Açıklanacağı güne mi bırakıyorlar bu işleri.. Elbette kurumun bir sistemi vardır ama bugün bu sonuçları bekleyen arkadaşlar için zaman geçmek bilmiyordur eminim.
-
2 komisyon halinde 700-700 liste yayınlanabilir 3.komisyonda istatistik .
son alımda 600-600 iki komisyon ve 3.komisyon istatistik yayınlanmıştı.
-
Arkadaşlar hala feragat edebilirsiniz .
Gitmeyeceginiz bir mülakata başvuru yaptı iseniz ne olur feragat verin .
Lütfen. -
Mülakata gitmeyecekler lütfen feragat etsin mesai bitmeden arkadaşlar
-
Arkadaslar sgk il tercihlerinde ankara olmuyor ya mesela başka bir sehir yerleşsek ankaraya gelmek zormu nasıl sehir degiştirbiliyoruz bilen var mı
-
@RqzeeT evlenerek eş durumundan
-
@rqzeet önce mülakat listesinde ismini görüp mülakata giriyorsun, mesleği kazanıyorsun, işe başlıyorsun, eş durumu varsa 12 ayını meslekte doldurup tayin istiyorsun, şayet eş durumun yoksa yetki yeterlik ve mülakatta iyi puanlar alıp derece yapıyorsun ve Ankara’ya gidiyorsun.. Daha mülakat listeleri belli değil adam tayin meselesine merak salmış
-
@hayalimsgk hiç sorma