10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@aliveli003 kaç yaşındasin sen ?
-
@zede, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Koca 1 sene'' puanim guzel bi kurumun sinavina girebilirim'' dedim hic bi yere mulakata dahi kalamadim. 85 puana gelmedi kusaratla gitti. Isi olanlarin basvuru yapip digerlerinin hakkini yedigini bilerek bu ise cozum uretmeyen devlet kurumlarina da yaziklar olsun. Bu ulke hic bi zaman iflah olmaz.
Isi olan nie hakkini yesin ki. Isi olanin yukselmeye uzman olmaya hakki yok mu
-
2018 KPSS de 85 alan birisi hiç kurum Şubat’ına giremedi.
Yazık -
@aliveli003 yukselsinler bakalim. Nereye kadar yukselme hirsiyla saga sola saldircaklar. (Sozum halihazirda denk isi olup basvuranlar icin)
-
P13 kaç ile kapatmış
-
Biz içerideyiz ama inşallah birine bakıp çıkmayız yine. Dışarıdakiler de üzülmesin. Hepimizin hakkında hayırlısı ve en güzeli olur inşallah.
-
Ulan 3600 ek gosterge ile D.guy olmussun hala başvuruyorsun 2200 ek gosterge sgk denetmeni daha düşük bi unvan derdin ne hiç mulakat yüzü görmeyen adamlar var insaf ya benim 0.4 puanla olmadi hakkim varsa haram zıkkım olsun.
-
@ozge93 78 küsür
-
@zede 72. Sıradan ilgoce başvurdum 0.10 la kaçırdım dedim neyse sonra okuduğum okuldan mezun olan birinin hem ilgocu hem İçişleri kontrolorlugunu ve bir başka yeri daha kazandığını gördüm KAZANDİGİNİ ..belki eş zamanlı basvurdu kabahat onda değil bilemem.ama kesin olan sistem bozuk arkadaşlar insanımızda aç gözlü olunca bu sonuç kaçınılmaz oluyor.
Yönetenler sistemi degistirmedikce hobbesun dediği ''insan insanın kurdu'' varsayımı her zaman varolacaktir bu sayfalarda..
Yapacak bir şey yok Kpss2019 geldi çalışın alın 90-95 en azından sonraki ilanlarda süreci kendi vicdaniniza göre götürün .
Buralarda'' basvurmayin,hak yemeyin,ayıptır günahtır' gibi sözler boş laftan başka bir şey değil. -
@hicks-hansen kim o ? İsmi nedir
-
Arkadaşlar ölenle ölünmüyo oldu geldi geçti bitti. Artık önümüze bakalım. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Lütfen twitterdan destek verelim. Şuan tt listesinde 2. Sıradayız seçim öncesi bastıralım inanın bu çalışmalar sonuç verecektir.
-
Bu ülkede iki kurum var biri SGK biri maliye. İkisi de kesinlikle toptan tepeden sıfırdan yeniden dizayn edilmeli. Her şeyiyle hemde Herseyiyle.
-
@hicks-hansen derdi düşük puanlılar girmesindir,mülakatada gitmeyecektir emin ol
-
Söyleyecek Tek kelimem yok. Aslında var da buraya yazılırsam atılırım sayfadan. Tamam bir yerde nasip kısmet işi bla bla bla..... Ama Tükendim artık. Nokta kadar hakkımı yiyen varsa şayet; hakkım haram olsun. Bin fazlası çıksın. Bu kadar doyumsuz mezun bir bizim fakültelerde var galiba. Aha buraya da yazıyorum. Ahdım olsun ki bir atanayım başka sınava göz ucuyla bile bakmam! Yazıktır günahtır ya.
-
Yüksek puan alıpta yüksek kapatsın düşük puanlılar girmesin diyenleri gördükçe bi yerde guy olup sgkya başvuranları normal görüyorum guyların iş yükü haliyle sgkya göre daha fazla insanoğlu malesef doyumsuzdur hakkımızda hayırlısı olsun
-
@mülkiyeli38 puana göre sıralamışlar aslında sizin neden puana göre değil.
-
Düşük puan giremesin ne demek ya. 85 puan DÜŞÜK MÜ?
-
Dguy sınavında beklerken etrafımdaki herkes yeni atanmış çalışan guylardı. İşlerin yoğunluğundan guyun zorluğundan dem vuruyorlardı hep. Şimdi buraya da başvuranlar var. Az puanla kaçıranlar adına üzücü bir durum. İl göçe başvurup gitmeyen, guy, vergi mufettisligi mulakatlarına kalan bir tanıdigim vardi. Simdi baska bir kurumda. İnsanlarin bir hedefi yok. Girilen sinavlar birbiriyle alakasiz. İstemesemde işe kapaği atayım maaşımı alayım sonra başka yere atlarım zihniyeti oldukça bu düzen böyle gider. Kurumların bu isi cozmesi icin kamuoyu olusturulmali..
-
geçen seneden bile guy olup başvuranlar var şimdiden onlara geçmiş olsun diyorum.
-
@nikmikyog37 üzücü olmuş kardeşim gerçekten