10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Özel nedenleri olanlara sözüm yok da. Atanmış olanlar neden başvurdu hala anlamadım. Bir sürü insanın hakkına girdiler. Resmen kıyım vallahi.
-
@izmir35 guy rahat diyolardı o kadar zor mu
-
Izmır guy listesinde olup rahat ol başvurmayacam diyen insan bile başvurmuş helal olsun ..
-
@balans-etkisi
ben şahsen guy olupta başvuru yapanlara bir şey demiyorum
Yapamiyodur sevmiyodur veya hayali SGK dir veya başka haklı gerekçeleri vardır önemli değil..
Benim kızdığım nokta evde burnunu karıştırarak her ilana başvurup mulakatina veya sınavına girmeyenler
Bunu bir çok sınavda gördük ilgoc sınavına yüzlerce kişi katilmamisti ,derdiniz ne sizin
Eminim burada da 250-300 kadar kişi katilmayacaktir mülakata .
Zaten başvurunun e devletten yapıldığını görünce delirdim. Bizimkiler ne bilsin kul hakkını sırf sıralamasini görmek için yine başvurur aldı ya gayri 90 puan kral oldu .
Neyse .. -
Kaymakam olup da SGK ya başvuran kimse yok inanılır gibi değil. Duygulandım ya ne fedakâr insanlar var
-
@beveridge-eğrisi iş yükü çok normal memur gibi çalışıyoruz diyolar. Sonra aybası gule oynaya bankaya gidiyorlar :)) Bence her iş zor insanlar ne bekliyor anlamiş değilim..
-
Arkadaşlar bende listedeyim ama bi sorum var yardımcı olsun biri bu ay sonu askere gidiyorum tam döndüğüm tarih 19 mülakat var bunu nasıl yapıcaz bilen biri bi el atsın
-
@ata-bizi, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar bende kazandım ama bi sorum var yardımcı olsun biri bu ay sonu askere gidiyorum tam döndüğüm tarih 19 mülakat var bunu nasıl yapıcaz bilen biri bi el atsın
Hocam listeye giren arkadaşlar sorularını lütfen
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5513/2019-sgk-10-promosyon-denetmen-yardımcılığı-mülakatları
başlığında dile getirsinler. Siz de orada sorabilirsiniz sorunuzu.
-
@gizo11 puana göre derken nasıl hocam anlamadim 3 tane farklı komisyon varda?
-
Ya şu guy/dguy kazandığı halde bu ilana başvurup listede olanlara hiçbir şey demiyorum gereksiz kısım silinmiştir
-
@kadr hocam bence hak değil 100 aldı diyelim başvurur yada başvurmaz yada evde oturur başvurur hak etmiş 100 almış daha napsın sonuna kadar haketmiştir ama başvurup mülakata keyfi gitmemesi etik değil bence,ama aşşağı puan al sonra sızlan üstüne beddua et hakkımı helal etmiyorum de aşşağı puan aldın ondan senden puan olarak üstte bunun farkına var senden önce hakeden yüksek puan alan kişi, işi vardı başvurmuş kimse kusura bakmasın şehrini beğenmiyordur işini beğenmiyordur iş yükü çoktur başka sıkıntıları vardır gibi gibi yüksek puan almışsa haketmiştir çok çalışcan alcan arkadaş onu bunu bilmem
-
@rootofallevil adminler göreve
-
İnşallah dguy guy olan ve başvuran hiçbirini almazlar.
-
Simdi sozun bittigi yere geldik sayin hocalarim siz degilmiydiniz biz onunuzden cekilelim ki bir daha ki ilamlara rahatca basvurursunuz simdi siz onumuzden cekildiniz eyvallah is sahibi oldunuz bizim gectigimiz yollardan gectiniz eyvallah bu mu sayginiz bu mu vicdaniniz bunun icin miydi Sabah aksam sizin ile etkinlige katilip mulakat sonucunuzun aciklanmasinda fayda sagladigim icin kendime cok kiziyorum sizin icin ugrastigim zamanimi harcadigim icin utaniyorum Hani gazeteye Ilan verdiniz ya agladiniz ya Sabah aksam ne zaman mualakatlar gelecek diye haa o gazetedeki ilandan benimde payim var o payim bize bunlari yasatanlara Haram ve zikkim olsun ha sunu demeliyimki ilk bastan beri hayalidir eyvallah yazik gercekten cok yazik
-
Ben de çok şaşkınım arkadaşlar gerçeken sgk için çok yüksek bi puanla kapatmış yazık
-
@rassal hay hay buyursunlar tabi
-
Bundan sonra kimse şu guycuların etkinliğine katılmasın bırakın kendi yağlarında kavrulsunlar!
-
@rootofallevil ekran görüntüsünü aldım işkur a atacagım bunu belki değerlendirirler
-
@rassal sıkıntı yok birader gönlün nasıl istiyorsa
-
Büyük bir şehrin süreksiz dairesinde guy olmama ve iş yoğunluğu tavan olmasına rağmen kıt olan bu dönemde hakka girmemek için başvurmadım(87, 6) ama geçen alımda guy olup kazanan bazılarını gördüğüm için büyük hayal kırıklığına uğradım. En büyük düşman yine iibf linin kendisi.