10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@kaymakam benim hiç ümidim yok ama inşallah gelir
-
@kaymakam Sayıyla ilgili bir malumat var mı?
-
Gelse bile ne fark edecek ki 9. Promosyona başvuran herkes tekrar başvuracak bir katkı sağlamayacak bu ilanı bekleyenlere
-
@duryy aynı olur büyük ihtimalle
-
@umutsuz_vaka ilan gelir başvurular başlamadan sonuçlar açıklanır
-
İslami evlilik, başkent kariyer, bilyoner, gratis başka kaldı mı reklam? Siteyi kurduğunuzda ne güzel duyumlar paylaşıyordunuz sonra tutmayınca baktınız ki tepki oluyor formatı değiştirip sadece milletin kpss sohbeti ettiği bir site haline getirdiniz.. Reklamlardan siteye giremez olduk..reklam olmasın demiyorum illaki olacak bir sürü masrafı vardır sitenin ama işi çığırından çıkardınız. Grup üyeliğimi siliniz acayip gıcık olmaya başladım.
-
@reagan hocam duyumları acayip şekilde patlamaya başladı onlarda bu formata çevirip işin içinden çıktıklar şimdi kaymağını yiyorlar dediğiniz gibi, bu da benim gözlemim
-
@royharper ya duyum patlayabilir adı üzerinde duyum.. Yani allah aşkına son bir haftada en az 10 farklı reklam gördüm 1 dk sürmeden tekrar geliyor reklam uyardım kendilerini dikkat edicez falan dediler ama daha da arttı reklamlar
-
@reagan @Antimülakat @aliveli silin üyeliğimi.. Belki dikkate alınır böylece millet rahat eder sayemde
-
@royharper kimin duyumu patlama başladı? Kaç defa burada gelmeden ilan paylaşıldı, önceden kaç sınavın günü bilindi.
-
@reagan reklam sayısında bir değişiklik olmadı dediğimiz üzere ay sonunda banner silme şansımız var.
-
@reagan benzeri sitelerde çok daha fazla reklam var inanmayan arkadaşlar tek tek sayabilir. Tl üzerinden kazanıp dolar üzerinden masraf etmek zorundasınız, peşin masraf eder minimum bir ay geç reklam ödemesi alırsınız.
-
@reagan kpss-sinavlar ile ilgili sohbet edebilcek birini bulmak büyük nimet degil mi?. Ders calismak icin cevremizden soyutlandigimiz ve en onemlisi cevremizdekilerin bizi anlamadigi su donemde, icinde bulundugumuz durumu yasayan baska kisilerle iletisim kurabilmek bence cok kiymetli.
Burasi bi gün bakimdan dolayi kapaliydi, cogu kisi buyuk bosluk hissetti. O yuzden sitenin önemi bence tartisilmaz.
Reklamlar benim telefonumda sizin dediginiz kadar can skici degil, her sosyal medya platformunda oldugu kadar varlar. Belki telefondan telefona degisiklik gosteriyordur bilemiyorum tabi -
@1umut çok güzel sohbetler ben de ediyorum.. Duyumda olsa güzel olmaz mı bu bizi sınava motive etmez mi? 3-5 tane kendini bilmez laf edecek diye.. Silersin biter gider.. Ek olarak Gerçkten reklamlar az mı? Artırmalılar mı sizce? Ben siteyi çok beğeniyorum yöneticiler iyi niyetliler anlayışlılar eleştirilere açıklar ama benim telefona 10 dakkada 15 tane reklam geldi.. Neyse iyi akşamlar
-
@royharper Gözlemin yanlış dostum.Ben ne paretoyu ne de diğerlerini tanımam etmem lakin kar amacı güden bir site değil burası.Herkesin iletişimini kolaylaştıran birbirine yardımcı olmasını sağlayan bir forum. Bu da benim gözlemim. Siteyle yakından uzaktan bir bağım yok.Duyum almak içinde burada değilim lakin burada bir çoğumuzu çeken garip ama güzel bir dostluk mevcut.Sistemin bizi ittiği dişe diş kana kan rakip yaptığı insanlarla burada 40 yıllık arkadaş gibi sohbet edilen bir mekan..
-
@reagan Suan gercekten benim diger sitelerde alisik oldugum kadar reklam cikiyor, garipsemiyorum cunku buna alismisim. Belki telefonlarimizin reklami gösteris sekli farklidir bilemiyorum.
Tabiki sizin ve sizin gibi rahatsiz olanlarin sitemlerini yoneticiler dikkate alacaktir ama benim oncelikli demek istedigim sitenin bizler icin önemiydi. Size de iyi aksamlar -
@aliveli beni ilgilendiren tek konu SGK denetmenlik mülakatı ve onda söylenen hiç bir duyum tutmadı, adı üstünde duyum bu diyebilirsiniz haklı olarak ama aynı mülakat için birden fazla açıklanması ile ilgili tarih veren yöneticinizin duyumları tutmayınca bende kendi penceremden söylediklermde haklıyım ama forumun yardımlaşma ve dayanışma, fikir alışverişi ve bilgi edinme gibi fonksiyonlarını inkar edemem zaten işime yarıyor olmasa ne işim var burada, dediğim gibi ben kendi gözlemimle yorum yaptım
-
@royharper kardeşim bu konuda haksızsın.. Sgk başkanı birazdan açıklanıyor dedi Gece açıklandı.. Geçende sgk müfettilliği açıklanınca da yakında açıklanacak az kaldı dedi bir ayı geçti.. Demem şu ki sgk başkanı bile bilemezken bu adamlar birşeyler duyup paylaşıyor ve çıkmıyor gayet normal bişey bu.. Halkbank için arkadaş bana ikda arkadaş bir haftaya açıklanacak dediğini söyledi 4 hafta geçti açıklanmadı şimdide gendl müdür toplantı yapacak bilmem ne diyor..
-
Başka duyumlarda gelir inş , ben duyuma bile seviniyorum , umut oluyor sadece duyduğunu bile burada bizimle paylaşanlardan Allah razı olsun.
-
@reagan diyorsun ki SGK başkanı az kaldı dedi 1 ay da açıklandı, birazdan dedi gece açıklandı, Forum yöneticisi bu ay açıklanıcak dedikten sonra 4 ay geçti, 10 güne açıklanıcak demesinin üzerinden de 2.5 ay geçti bak bakayım bir rakamlara sence verdiğin örnekle alakalı mı. Diyorsan ki duyum msb nin dediği bile tam tutmuyor sapma oluyor bu yazdığım rakamlar sapma değil direk yalan olduğu ortaya çıkan rakamlar yani 1 ay dedilerde 1.5 ay olmadı anlatabiliyor muyum, eğer dediğin gibi olsaydı zaten kimseyi eleştirmezdim, diyorsan ki kimse bilemiyor sadece onlar değil o zaman buranın yöneticisi olarak kalkıp foruma bu ay açıklanacak, arkadaşlar hayırlı olsun 10 güne sonuçlar açıklanacak yazmayacak sınava, emin olmadan bu kadar kesin yorum yapmayacaksın bu ayıp onlarca insan ne kadar beklentiye girdi haberin var mı