10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@liquiditytrap iletişim başkanlığı var. Bekliyorum. Seviyesi bundan düşük ama, eğer açıklanırsa ve ben listedeysem buna başvuru yapmayacağım.
-
@öfkeli iletişim başkanlığı uzman yard. Seviyesinin SGK’dan düşük olduğunu mu düşünüyorsunuz?
-
Şu ana kadar başvuru sayısı 12345678 kişi ;
Nereden,
Kimden ,
Nasıl,
Ne Şekilde
Öğrendiğimi sormayın ...
Kapanma aralığı 97.7-99.9 olacak gibi
Başvuru yapmayacağım diyen emekli agir ceza hakimleri bile var
Gerisini siz düşünün ... -
@varetopilfredo Sesli güldüm emekli ağır ceza hâkimliği de ne SGK nin yanında cumhurbaşkanının bile başvuracağı söyleniyor duymadiniz mı
-
Henüz başvurmadim ama liste açıklanmış tebrikler nasıl bi zihniyet çivisi çıkmış herşeyin
-
Bu arkadaş hakkında gerekli yerlere başvurular yapılması gerektiğini düşünüyorum zira doğru veya yanlış devletin itibarını zedeliyor forum üyeliğinin verdiği nick altında..IP si tespit edilmeli...Sonuçta verdiği bir duyum değil ilan haberi değil net ve kesin sonuç vererek insanları yönlendiriyor veya devlete karşı cephe almaya sürüklüyor...
-
@kaymakam katılıyorum. Bu bilgilere nasıl ulaşılıyor. Gerekli yerlere basvuralim.
-
TAG GÜNDEMDE
HaziranİİBFye UcBinGUY
-
83.53 puanla başvurdum ama gelmeyeceğini biliyorum büyük ihtimal 84 üzeri kapatacak heyecana çok fazla gerek yok. Yıpratmayın kendinizi , gelirse seviniriz o ayrı
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben bir kere girdim kurum mülakatina ve başarısız sayıldım (yedeğe bile alınmadım).tekrardan basvurmayı düşünüyürum başarısız olmam dezavantaj sağlar mı?ümitlenmesem mi?benim gibi olan var mı? -
@kaymakam elbette hocam. Denetmen yardımcılığı ile uzman yardımcılığı bir değil sonuçta.
-
@öfkeli yalnız kaçırdığınız bir şey var hocam Denetmen yardımcılığı taşra iken iletişim uzman yardımcısı merkez uzmanlık ve özlük haklarına sahip.
-
@aslan-reyiz hangi puan türü ve hangi yila ait olduğunu söylermisinz
-
@kaymakam bilgilendirme için teşekkürler hocam. Ben maaş ve özlük haklarına bakmamıştım.
-
@öfkeli hocam iletisim sgk'dan 2 gomlek yukardadir
-
Arkadaşlar tweet atmaya devam gündemdeyiz hala HaziranİİBFye UcBinGUY
-
@adam-keeynes inşallah dostum hepimizin gönlüne göre olur inşallah
-
@desertiger hocam İnşallah İletişim başkanlığı olur da buna başvurmam ya da başvurulan sonra açıklanırsa feragat ederim.
Sgk denetmenliğini tamamen idealist duygularla istiyordum aslında. O yüzdendir bende daha yüksekmiş gibi bir intiba uyandırması. -
Hic mi vicdaniniz yok be hic mi vefaniz yok bukadar olmaz dguy olan bir insan ne diye basvurur ya memleketine atanmis bir guy nasil basvurur sizde gectiniz bu yoldan listeye girseniz de insallah kazanamazsiniz yaziktir gunahtir arkanizda olan emek vermis insanlari nasil göz ardi edersiniz bu kadar ac gozluluk olamaz olmamali
-
@hak-111111 ne demek bir insana inşallah kazanamazsın demek. Bu kadar insan da size aynı cümleyi kuracak şuan. Ayrıca emekte tartışmalı bir konudur. Çok yanlış cümlelerde tartışma yaratıyorsunuz. Başvurdunuz mu. O zaman oturun ve 20 sini bekleyin. Kazanmak için dua edin beddua değil.