10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@optimumblue3 benim siralamam da size yakin.merakla bekliyorum ben de gelir mi diye.insallah diyelim
-
Arkadaşlar şuan guy olanları sgk mülakatında özellikle elediler diye bir söylenti var doğruluğu nedir. Çevrenizde guy olup sgk mülakatını geçen var mı
-
@sgkemekcisi kurum buna dikkat etmiş sanrım guy olan arkadaşlardan geçen duymadım henüz bu da geç açıklamanın bi nezaketi olsun. Çok iyi bi noktaya deginilmis
-
@sgkemekcisi, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar şuan guy olanları sgk mülakatında özellikle elediler diye bir söylenti var doğruluğu nedir. Çevrenizde guy olup sgk mülakatını geçen var mı
Guy olan bir arkadaşımın dayısı valiydi ve direk sgk başkanına iletmişti.Ama sgk dan elendi.5-6 guy olan arkadaşımın hiçbiri de sgk ya alınmadı.Ama istisna var mıdır bilemem.
-
@aslan-reyiz O zaman kurum çok doğru bir politika izlemiş.Umarım diğer kurumlarda bu politikayı izler de işsiz insan sayısı azalır.
-
@agustcomte ++++ mükellefin gözü de hep üzerinizde oluyor.
-
Arkadaşlar sgk denetmenliğine girebilmek için exradan hangi derse çalışmak gerekiyor
-
@lamıcimiyok kurumun mevzuatina hakim olmak yeterli sanıyorum alan dersleriyle birlikte
-
@eomer herkes kendi tarafından bakıyor kendine göre de haklı tabi saygı duyuyorum ama 91 puanla da elenince biraz koyuyor:)) kurum mülakatı geç açıklamasının faturasını bize kesmiş bu da çok doğru gelmedi bana:) keşke guya başlamak zorunda kalmasaydık bizim suçumuz mu diyesi geliyor insanın.
-
Sanirim 90 li puanlilara idealist gozuyle bakiyor kurum.. baska bir kuruma gecerler dusuncesi olabilir maalesef üzücü bir durum
-
@sgkemekcisi çoğu insanın olmak istediği yerdesin bence biraz şükretmesini bilmeli insan
-
@olursaolur peki hangi dersler bu kapsama giriyor yani çalışmamız gereken dersin adı nedir hocam
-
@nopainnogain yok kardeşim çok şükür ben öyle bişey ima etmedim ama. Sınavına girip kazanabiliyorsak herkesin kariyer yapma hakkı da vardır diye düşünüyorum. Sgk nın guydan daha iyi bir meslek olduğunu düşünürsek. Kaldı ki ikisine de aynı anda başvurdum en başından itibaren sgk istedim özellikle çeko çalıştım nasip değilmiş napalım canımız sağolsun
-
@sgkemekcisi hocam 91 puan ile seni ne guy ne sgk denetmenlik tatmin ederdi süreci işsiz devam ettirmek zorunda kalmadığın için şanslısın. Bu tür eşit mali hakta meslekler arası geçişten ziyade işsizin işe alınması daha makul buluyorum
-
@lamıcimiyok 5510 sayılı sosyal sigortalar ve genel sağlık sigortası kanunu
5502 sayılı sosyal güvenlik kurumu kanunu -
@maxmin saygı duyarım kardeşim herkesin kendi bakış açısı. Uzun süre işsiz kalmış biri olarak sizin gibi düşünenleri anlıyorum tabikide. Ben sgk olmadı diye isyan edecek de değilim hafif bir burukluk oldu o kadar. O da sırf bu sınav için çeko çalışmış olmamdan kaynaklı:)
-
@sgkemekcisi hocam sizin olayınız zamanlama ile alakalı ortaya çıkan şanssızlık. Yinede her şeye rağmen Guy'sunuz.Kimler kaç mülakattan eleniyor ve hala işsiz güçsüz ders çalışıyor.Sonuç olarak hepimizi mağdur eden A grubunun bu sistemsizliği.
-
9 u kılpayı kaciran biri olarak ben de pusudayim..
Vay be foruma girmeyeli 6 ay olmuş. Guy dan elenince direkt askere gitmiştim. Iyi ki gitmişim. gittim geldim hiçbir şey kaçırmamışım
Efsane geri dòndü şimdi sgk dúşünsün
Bu arada iş teftiş ilani aylar önce buraya yazdigim sayida gelmiş bu bizi memnun etti. Sgk için de bir nabız yoklama zamanı. Insallah iyi haberlerle döneriz.. -
@eomer aynen öyle kardeşim. Benim eleştirimde kuruma yönelik Zaten. Kendi beceriksizliklerinin faturasını bize kestiler
-
Napcaklar yani halihazir guyun basvurularini da kabul etmesinler o zaman 10. Pro icin