10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
#seçimöncesiİİBFmüjdesi
-
@themis19 hadi inşallah hocam bilgi alabilir isen yeni gelişmeler olursa yazarsan çok seviniriz
-
@friedman98 hakkımızda hayırlısı hocam puanımız yettiği sürece daha iyi kariyer için devam
-
Halihazirda işi olanları almamaları çok iyi olmuş hiç işi olmayanlar yerleşsin ilk önce .
-
@krtalprn tabiki hocam bişey duyarsam paylaşırım
-
@krtalprn teşekkürler kardeşim @paretowilfredo bu konuda bizi bilgilendirebilirse sevinirim .
-
Arkadaslar ben kamuda hizmetli kadrosundayim başarısız oldum sınavdan kpss puanimda gayet iyi ama yorumlariniz issizlere öncelik versinler şeklinde o zaman bizlere kapı kapalımı.
-
@themis19 78 79 lara düşer mi bu sefer peki
-
@agustcomte ülkemizde işsizliğin bu kadar yoğun olduğu bir donemde bana kariyer miş puan miş sozleri gereksiz geliyor. O kadar idealist isen guy olma sgk yi bekle. İşe girebilmek için 80 uzeri puan almiş arkadaşlar var. Daldan dala atlayarak devletin vermiş olduğu imkani beğenmiyorsunuz. İnsanlar bunalima girip intihar ediyor artik. Bu kadar bencilikle memlekete fayda mi vereceksiniz.
-
@eliff bilmiyorum ama önümüzden sadece 300 kişinin gittiğini düşünürsek ben çok düşeceğini sanmıyorum
-
90 puanla elendim ustelik issizim. Hala icim acıyor.. insallah 10. Promosyonda yuzlerimiz güler arkadaşlar.
-
@denetmeniniz dostum benim de bu sene içinde 3 mülakattan elendim kalktım geldim sabah yine kütüphaneye her gün simit aldığım büfeci abi sordu ne oldu diye dedim olmadı o yüzünde ki o acıma ifadesi nasıl koydu anlatamam onu geçtim üç senedir verdiğim emekler ailemin gözyaşları kendime mi yanayayım ailemein gözyaşlarına mı kazanmış olsam kız arkadaşıma yüzük takıcaktım onun üzülmesine mi neye bilmiyorum inan bilmiyorum bu sefer çok ağır geldi bunları da neden yazdım onu da bilmiyorum işte belki içimi dökmek istedim kalın sağlıcakla Allah'a emanet ol
-
@eliff düşmez
-
Az sayıda da olsa birçok kurum bu süreçte uzman müfettiş aldı arkadaşlar. Guy ve halk bankası haric toplam 850 ye yakın kişi bu alımlarda atandı. Bunu da gözardı etmemek lazım ben 10.dönem sgk nın 81 puana kadar düşeceğini düşünüyorum
-
@krtalprn Kardeşim emekler boşa gitmez , sonu güzel olacak
-
@maesteo seni burda görünce mutlu oldum inşallah tez vakitte atanırız
-
@krtalprn Seni öyle iyi anlıyorum ki. İnşallah tez vakitte gelir 10.pro da hayatımızda güzel şeyler olmaya başlar. Bende düğün tarihi için bekliyorum, bir umut YSK da B'den mülakatım vardı ama seçimden dolayı ertelenmiş. Yine bi belirsizliğe düştük yani.
10.pro da 82lerin de altını görür inşallah ve bizlerde yaşarız o heyecanı
-
@duryy inşallah hocam inşallah Allah razı olsun
-
@denetmeniniz üzülmeyin hocam ya çoğumuz iyi puanlarla elendik zaten puanlarımız daha iyilerine nasip olsun inş
-
@krtalprn sizi 9. Pro sayfasindan hatrliyorum hocam cok istiyordunuz.. foruma yazmasamda 7 ayınher asamasinda hop oturup hop kalktim ne ders calidabildim ne baska birsey yapabildim. Ilk elenisim aklima geldikce gozyaslarimi tutamiyorum. Kendimi Nasıl motive dicem nasl teselli edicem bilemiyorum.