10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@falanfilan benimde 81.9 bende kararsızım bu başlığı takip edip etmemekte
-
@hickskaldor aynen çok da istediğim bir meslek olmadı ama hiç alım yok diye başvururum yine. Istenen puanlar ne bileyim hiç hoş değil. Çıksam mı başlıktan ne yapsam
-
@b-ays valla ben de iyi geçtiğini düşünüyordum ama demek ki bizim değerlendirme kriterlerimiz ile komisyonun değerlendirme kriterleri aynı değil.. En azından puanların geçerliliği bitene kadar 2tane daha ilan gelir onlara tekrar tekrar başvururuz Allahın hakkı 3 sgk'nın hakkı 5 ya nasip :)))
-
@falanfilan neden gelmesin hocam sıralama kaç bir sürü atama yapıldı kaymakamlık kazanan adam buraya başvuracak değil ya
-
@falanfilan biz yine pusuya yatalımda belki gelir bizim puanlara da belli olmaz
-
@yasaklı bilmiyorum hocam listeye iibf den son giren kişi ile aramda en az 1000 kişi vardır. Hakkı dolanlar hariç herkes başvurursa zor gelir. 3300 sıralamam. Pek sanmıyorum ilki gibi beklentisiz başvururum gelirse ilan KPSSden önce. 2018 liler gelirse bu başlığın önünden geçmem
-
@hickskaldor tamam öyle yapalım hocam, tetikte olalım
-
@agustcomte bence gayet yerinde bir hareket. Diger kurumlarin da bu sekilde davranmasi dilegiyle. Ozluk haklari pek farkli olmayan iki meslek. İsi olanlarin girmesindense issiz olup bekleyen onlarca arkadaslarimizin alinmasi yerinde bir davranis.
-
@denetmeniniz ayağa kalkıp tekrar ders zamanı bir arkadaşım şunu demişti bizim gibiler için depresyona girip ağlamak sızlanmak lüks biz o kadar zengin değiliz dedi gerçekten haklı
-
Hic usenmedim gecmis yillarin ilan tarihlerine baktim 2012 de 6martta ilan gelmis 12 mayis ta sonuçlanmış 9. Promosyon rötarlı oldugunu dikkate alirsak mayistan umudum var benim
-
@çöl-aslani ya sen beni ne tanıyorsun da yargilıyorsun ? Ne merakliýmışsın demogojiye . Kariyer yapmak senin icin bir anlam ifade etmiyorsa yapma . Benim için önemli elimden geldiğince puanım varken mücadelemi vereceğim gerisi teferruat
-
@gigi hocam b grubu memuriyet de bir tercih işsiz arkadaşlar düşünebilir . Dediğim küstahlık değil bende atanana kadar farklı işlerde çalıştım aynı zamanda derste calisilabiliyor.
-
Ee 10 ne zaman geliyor bu beni kesmedi :):):)
-
Üstad bize güzel haberler geliyor mu @paretowilfredo
-
Gerçekten ben de aynı hisler icindeyim eminim herkes öyledir. "Şimdi ne yapıcam ? " sorusunu çok soruyorum kendime. Üstelik iyi puanlar alıp sonuçta o "başarısız" ibaresini görmek derinden etkiliyor insanı. Ne yazık ki kpss sınavina 3 ay kaldı bir an önce toparlanip önümüze bakmalıyiz..
-
@denetmeniniz Gerçekten ben de aynı hisler icindeyim eminim herkes öyledir. "Şimdi ne yapıcam ? " sorusunu çok soruyorum kendime. Üstelik iyi puanlar alıp sonuçta o "başarısız" ibaresini görmek derinden etkiliyor insanı. Ne yazık ki kpss sınavina 3 ay kaldı bir an önce toparlanip önümüze bakmalıyiz.
-
Burcu Şensoy kim arkadaşlar ?
-
@futureguy SGK İstanbul İl başkanı gibi bişey olması lazım
-
Sosyal Güvenlik Denetmenleri Derneği İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Burcu ŞENSOY ve Başkan Yardımcısı Abdullah KELEŞ
-
@krtalprn kesinlikle lüks artk uzuldugum her dakika benim aleyhime. Hocam 2018 sınavına girip girmemekle cok kararsızım.. diyelim 2018 puani 2017 puanimdan dusuk geldi ilanlarda bunlardan ikisinden birini tercih edebilir miyim ? Yoksa sadece 2018 i mi kullanabilirim ?