10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@burcuburcu İnş öyle olur sağolasın
-
arkadaşlar bu kurum soruşturmaları mülakat açıklanıncaya kadar mı yapıyor yoksa bu 6-7 aylık sürede hiç bir şey yapmayıp kazananları açıkladıktan sonra mı emniyete yaptırıyor acaba ?
-
@yasaklı hocam güvenlik soruşturması iki kez yapılıyor. Birincisi sanıyorum farklı bir süreç ve mülakat sonuçları açıklanmadan yapılıyor, ikincisi ise evrak tesliminden sonra başlıyor.
-
@burcuburcu peki bütün kurumlar için geçerli mi bu yani kanuni bir prosedür mü? çünkü benim bildiğim adaylar evrak teslim ettikten sonra yapılıyor soruşturma hadi diyelim önce yaptılar başka bir soruşturma bunu kim yapıypor kurum yapıyor ise ayrı bir personel mi istihdam ediyor bunun için yoksa emniyet mi yapıyor emniyet yapıyor ise sonra yapılan soruşturma için neden 3-4 ay bekleniliyor zaten aynı soruşturmayı yapmış olmuyor mu çok soru sordum sanırım
-
@yasaklı ikisi farklı süreçler; yani mülakat öncesi yapılan güvenlik soruşturması ile mülakat sonrası yapılan güvenlik soruşturması farklı farklı süreçler. İlki sanıyorum daha üstün körü yapılıyor ikincisi daha detaylı.
-
@yasaklı çok sınırlı istisnalar dışında güvenlik soruşturmalarını emniyet yapıyor.
-
@burcuburcu yeni ilan için fısıltı yok mu hocam
-
@colin-clark inşallah 10. Promosyon gelir diyelim...
-
@krtalprn hocam ben o konuyu takip etmiyorum duyum işinde daha yetkili kişiler mevcut yani en azından sgk için @paretowilfredo .
-
@shanks hocam 2 promosyondan elenip 3. de yedeklerden kazanan ve göreve başlayanı duydum. Umudunuzu kaybetmeyin. Sonra bu bahsettiğim arkadaş teftişi kazandı.
-
@homo_economicus İnş sağolasın hala biraz kırgınlık var üzerimde geçer yakında bu kadar uzun sürmeseydi süreç keşke
-
@ruddy yine de gir bence tutup ta kolay falan sorarlar puanlar gümler
-
Arkadaşlar hepsini okuyamadığım için soruyorum cevap verirseniz sevinirim 2017 kpss puanı a grubu için 1 yıl mi geçerli 2 yıl mi yani sınavdan sonra sgk tekrar ilan verse 2017 puanımı kullanabiliyor muyum?
-
@sabırlıdenetmen 2 yıl geçerli.
-
@duryy, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@sabırlıdenetmen 2 yıl geçerli.
Teşekkür ederim.
-
TWİTTER DA HERHANGİ BİR ETKİNLİK YAPMADAN SESİNİZİ DUYURMADAN ALIM OLACAĞINI BEKLEMEYİN ARKADAŞLAR. BAKIN BEDELLİ ASKERLİK İSTEYENLER BİR HAFTADIR TWİTTER DA TT OLARAK SESİNİ DUYURUYOR. GEÇEN SENEKİ GUY VE SGK DENETMENLİĞİ İÇİN AYNI ŞEKİLDE ETKİNLİKLER YAPILDI VE GAZATEYE İLAN VERİLDİ SESLERİNİ DUYURDULAR. TÜRKİYEDE EN ÇOK MEZUN VEREN VE EN ÇOK DA İŞ BEKLEYEN İİBF MEZUNLARI OLMASINA RAĞMEN EN AZ HATTA HİÇ SESİNİ DUYURMAYAN DA İİBF MEZUNLARI. SEÇİMLER BÜYÜK BİR ŞANS BU ŞANSI DEĞERLENDİRMEK SESİMİZİ DUYURMAK DA BİZİM ELİMİZDE SİZLERDE İNŞALLAH BUNUN FARKINDASINIZDIR. BİMERE CİMERE BAKANLIKLARA E-POSTA YADA MEKTUP YAZMAK ÇOKDA VAKTİNİZİ ALMAZ SANIRIM.
-
@çöl-aslani ÇOK GÜZEL DEMİŞSİN ANCAK SEÇİMLERDEN ÖNCE NEDEN SESİMİZİ DUYURMUYORUZ Kİ. SEÇİMLERDEN SONRA SÖYLEDİKLERİMİZİ KİM DİKKATE ALACAK Kİ
-
@erhan-tan kardeşim bir metin duzenleyip bimer ve cimere gönderebiliriz. İbf tweter kullanmiyo . Mektup olayi bayağı ses getirmişti. Buna benzer çalişmada Yine ses getirebiliriz
-
BELİRLİ Bİ TARİH SAAT BELİRLEYELİM HERKES OKUSUN EN AZINDAN BURDAN O TARİHTE HEP BERABER BİRŞEYLER YAZALIM
-
@erhan-tan arkadaşlar bu konuda destek olurmusunuz. 3 5 kişi ile olacak şeyler değil.bende varim diyen varsa kendini belli etsin. Seçim var deyip Evde oturarak bize ilan gelmez . İbf ye 500 sgk denetmenliği istiyoruz.