10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
-
@paretowilfredo Hocam bide şu 9. promosyon süreç nolacak bu gvs yapıldımı, tekrar yapılacakmı yine 3 4 ay bekleyecekmiyiz sana zahmet bi bilgilendirsen bizi
-
@kuşçubaşıeşref insallah hocam tereddutluyum bi hayli
-
@gonzaloluca Yapılacak dostum ancak mevcut süreç biraz evrak işi ve prosedür. Diğeri kadar sürmeyeceğini umuyorum kurumun takipçi olması halinde.
-
@paretowilfredo Yani hocam asıl soruşturmalar daha önce yapıldı bundan sonrası daha kısa olan diyosun yanlış anlamadıysam
-
@gonzaloluca Aynen öyle dostum. Bu kanun gereği yapılması işletilmesi gereken bir süreç. Asli istihbari soruşturmalar neticesinde adaylar belirlendi zaten.
-
@paretowilfredo Tamamdır hocam çok teşekkürler. Baya kafanı ağrıttık hem 9. prolar olarak hemde ben şahsen taa ilk ilan geldiğinden beri Hakkını helal et
-
@gonzaloluca Estağfurullah dostum ne demek. Helali hoş olsun. Gönlümüzü kırmayan herkese helaldir hakkımız.
-
@paretowilfredo benim de bir sorum olacak
Yeni alimda yeni yönetmelik uygulanacak mi 1 ay da sonuc aciklanmasi gibi vs -
@b-ays Evet dostum uygulanmak zorunda.
-
@paretowilfredo üstad size göre kpss öncesi alınan çıkılır mı ?
-
@paretowilfredo Hocam malum sgk başkanı da istifa etti. Bu durum ilan sürecini etkiler mi ? En yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz..
-
@paretowilfredo bende araştırdım ilan için 300+100 kadro ve yazısı herşeyi hazır sadece tarih belli değil
-
İlanın hazır olduğunu bnde sağlam bir ağızdan duydum ama kesin bir tarih yok malesef . 9. Promosyon İslami temmuzda gelmişti insallah KPSS den önce gelir ilan
-
Birde arkadaşlar bu sınava detaylı nerden çalışabiliriz . Kitap konu özetleri vs yardımcı olursanız sevinirim
-
@htist sınav sozlu mulakat normal kpss calisin sgknin mevzuatina bakin sgknin kurumsal birimlerine bakin. Mulakatta istediğinizi belli edin konusmaniza oturmaniza kalkmaniza dikkat edin. Her soruyu bilmeniz önemli değil önemli olan o anki tavrınız zaten 5- 10 dk arası sürüyor.
-
@htist En önemlisi tabi torpil bulmak bulabilirsen
-
Arkadaşlar hiç duyum yok mu? Bari kpssden önce gelecek mi bu konuda bi bilgimiz olsa
-
Arkadaşlar kpssden önce 400 kişilik bir alimda sıralama tahmini kaçlara geriler.?
-
@veliat34 kpss öncesi gelirse 78 muhtemel bence hocam sıralama kaça geliyor bilemiyorum ama inşallah ilan gelir