10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Benimde sgk da uzman yard olan bi arkadaşımda okuduğum raporlarda hep 5000 denetim personeli hedefinden bahsediliyor her yerde bu yaziyor demişti sanirim suan da denetci ve denetçi yardimcisi toplamda 2500 civariymis sanirim
-
@maxmin 78 şuan ki siralamaya göre mucize. 80nin altini göremez malesef
-
@çöl-aslani sizde haklısınız hocam yaklaşık 1.000 kişi önden atandı heralde ona denk gelen bir puana yakın olur taban heralde
Bu yıl puan düşük sıralama yüksek tek yıl puanı mubabbeti çok yapıldı ancak hemen heryer geçen yıla göre daha yüksek kapatıyor -
@blocker inşallah hocam en büyük temennim aynı sistem devam etmesi bir de biran önce ilan gelmesi.
-
Biz ne günah işledik de binlerce alımın olduğu dönemlerden bu dönemlere rast geldik gerçekten kabus gibi bir hayat yaşatıyorlar yayında yapımda emeği geçen herkesin Allah bin belasını versin
-
Kurumun ilanı hazır ettiğini biliyoruz. Alıma çıkmak isteyen de bir kurum olduğunu duyuyoruz. İnşallah 1 hafta 10 güne ilan gelir, böyle gerçekten boşlukta gibiyim(z)...
-
@serhats En geç 1 hafta 10 gün tabiki. Keşke imkan olsa da ilan bugün gelse..
-
@serhats hic duyum falan da yok
-
@b-ays Şöyle dışardan bakınca ilan her an gelebilirmiş gibi değil mi? Umarım @paretowilfredo üstaddan güzel haberler gelir..
-
@serhats cok şanssız doneme denk geldik secim olmasaydi belki ilan gelmisti bile
-
@b-ays Hocam seçim belki de süreci olumsuz etkilemez. Umudumuzu kaybetmeyelim. İnşallah @paretowilfredo üstad güzel haberler verecek bu hafta içerisinde..
-
Ver ordan bi 300-500 sgk amca artık..
-
Yokmu bir haber dostlar. Güzel bir haber verecek bir yiğit @paretowilfredo @kaymakam
-
Şu güzel havalarda daha da güzel olurduk
-
Bu sınava girebilmek için gerekli olan kpss puanını almaya Adem Kaya'nın son çıkardığı konu anlatım kitabına çalışmak yeter mi arkadaşlar? Bu seneki puanım muhtemelen yetmez 2018 Kpss için soruyorum.
-
@tuketiciranti yeter de artar bile o kitap hocam
-
@kuşçubaşıeşref almak konusunda kararsız kalmıştım. teşekkür ederim cevabınız için.
-
Üstad gözümüz kulağımız sende @paretowilfredo
-
Seçim vaatleri az da olsa insanlari sevindirmeye başladi.herkese benden çay. Şakire çay yok ! misali bir durumla karşi karşiyayiz. Bizim hatamiz kpss ye bulaşmak mi idi. Allah yardimcimiz olsun.
-
ADEM KAYA ÇEKO SORU BANKASI GÜNCELLEMELER VE DÜZELTMELER