10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@asya İnşallah o gün geldiğinde sizde gülersiniz. Herkes çok emek veriyor Rabbim boşa çıkarmasın.
-
@duryy amin amin Rabbim herkesin yardımcısı olsun emek veren
-
Açıkcası önümüzden bu açıklanacak 300 kişi + 200 civarı vmy mülakatı kazanan olursa bide 50 kişi o malüm 5-10 kişilik alımlardan gitti. öyle önümüzden çokta gitmedi bence guy olupta buna puanı olmasına rağmen başvurmicak çok az kişi var. Bende 82.99 ile bekliyorum inşallah gelir bu sefer
-
@pozitifdışsallık aynen maalesef öyle bir grrceklık var. İnşallah şu son guy mülakatında elenenler atanır ona da ya valla tutunacak dalımız kalmadı
-
@asya Allah yardımcımız olsun ne diyelim
-
- Promosyon açıklansa 10. Promosyon için beklenti olur.
-
@çöl-aslani 9.promosyonun çok fazla ömrü kalmadı Mart ayını görmezler diye düşünüyorum akabinde ilan geleceğinden bir duyumum yok ama tahminim var
-
@kaymakam tahmini bizimle de paylaşır mısın ikinci alımı bende bekliyorum
-
ikinci alımın gelme ihtimali var mı arkadaşlar? 2 kere alıp yaptığı oluyor mu kurumun?
-
@mustafa-kader evet oldu
-
İlanlar çok yavaş, mülakat ve sınav sonucu açıklamaları çok geç. Bizleri düşünen yok
-
@ordinal-fayda evet bu ara büyük durgunluk dönemi. Mart ve Mayıs arası yine ilan dönemi olarak geçecektir diye düşünüyorum. Bazı büyük a grubu sınavları ve PTT, KYK, Gümrük gibi alımları fazla b grubu sınavlarının da bu dönemde yapılacağını düşünüyorum.
-
@antimülakat hocam ptt zaten alıyormuş halka haber vermeden.. sgk,vmy,guy,mhuy ilanları gelmeli yüksek sayıda.. 2013’de 5500 VMY alındı dile kolay..
-
tesadüfen gördüm bu başlığı ama arkadaşlar böyle bir şey olmayacak ki yada olursa en azından bu hızla 3-4 yıl sonra ilanın gelmesi lazım en erken çok öngörülü ve iddialı bir başlık olmuş bu(bkz. 9. dönem sgdy mülakat sonuçları)
-
@ordinal-fayda hocam ilana çıkılmadan kimi aliyormuş? Bu kurum yakında kepenk indirir, böyle gayrıresmilik olur mu?
-
@ertuğrulbey sendeki öngörü mü yoksa başka birşey mi bilemicem ama keşke o cümleyi kurmasaymışsın. Şubat oldu hala açıklanmadı
-
@kaymakam tahminden ziyade umut desek tutunacak tek dalımız kaldı. Il göç ve guyun hayalini kurmaya zorlanıyorum. Sgk son umut son kalemiz oldu
-
@pareto_wilfredo @Antimülakat ufak bir kıpırdanma var sanki yeni ilan için öyle bir duyum geldi bana sağlam bir yerden sizde var mı bir gelişme dostlar ?
-
@kaymakam 9 hala açıklanmadı ki. Bi açıklansa 10 için ümitlencem o zaman.
-
@duryy açıklanmadan gelmesi muhtemel