10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@kaymakam 9. Promosyon açiklansa belki jet hiziyla ilan gelebilir. Duyumunuz Bile umud veriyo bize
-
@royharper Dostum normalde bu konulara dair ne yaptigim ne yapmadigim ortadadir. O nedenle ben sunu yaptim bunu yaptim demek niyetinde degilim, bu hos da olmaz benim nezdimde. Ancak bir seyleri netlestirmek adina aciklama yapmam gerekli diye dusunuyorum.
Ben tek bir durumda cok beklentiye girdim ve size de bu yonde aciklama yaptim. Yonetmelik hukmu konusunda kurum yoneticisinin Bakanlik yoneticisine acmis oldugu bir telefondan bahsettim ve 30 gunluk sureye uymalarini telkin ettigini o nedenle Baskanligin surecin arkasinda oldugunu, bakanligin buna uyacagini dusundugumu soyledim.
Bunun disinda hic tarih isaret etmedim cunku konustugum hicbir kurum yoneticisi de tarih isaret edemedi. Ne duydumsa onu aktardim dostum. Bu konuda fevri davraniyor ve haksizlik ediyorsun.
Ben duyumum ciksin cikmasin derdinde degilim. Cikarsa en buyuk faydasi sizlere, bana degil. Ama su duyumlarin patladi dedigin 9.promosyon ilanindan kimsenin haberi yok iken duyuran, hocalar hatta bazi uyeler tarafindan ilan uydurmakla suclanan da benim. Bu yaklasimlar surdukce de inan insanin kosturma sevki kalmiyor.
Daha gecen hafta gumruk uzmanligini kimsenin bir sey soylemedigi ortamda haber verdim ve bu gibi saysak belki 100 eder. Haksizlik etmemeni rica ediyorum senden sadece, bunun disinda elestirilere tabi ki acigim ama hakkaniyetli olmak kaydiyla.
Saygilar ve basarilar dostum.
-
@paretowilfredo yönetici arkadaşlardan ricamız madem bu kadar reklam kullanılıyor forum madem burada ortak bir platform kullanıyoruz ve bu reklamlar sayesinde bir gelir elde ediyorsunuz ki Allah daha çok versin bu denli iibf topluluğundan elde ettiğiniz gelirin ufak bir bölümünü twitter etkinlikleri için ayırmanız ve öncülük etmeniz gerekiyor sitenin her tarafı reklam olsun ama iibfli arkadaşlar buralara tiklarken kendileri için bir menfaati olduğunu bilsinler ki bu kadar reklama isyan etmesinler. İşin özü haftada 1 veya 2 haftada 1 twitter etkinliği için bu sitenin gelirinden bütçe ayırmanız gerekiyor ve bu yaptığınız hareket hem iibfli arkadaşlara forumun aidetini arttıracak hem de insanlarin bu denli isyanını sonlandiracaktir. @Antimülakat @aliveli
-
Sunu da soyleyeyim dostlar herkese hitaben. Bu site kurulurken benim siteye dair dusuncem asla sadece duyum olmadi. Bu sitenin benim dusuncemdeki belki 10 fonksiyonundan sadece bir tanesidir duyum. Bunun disinda aslolarak insanlarin sinav sureclerinde isini kolaylastirmak en temel saikimdir. Duyum da bunu destekleyen bilesenlerde yalnizca biri. Yani duyum uzerine kurdugum bir format yok, facebook grubunda da bulunan dostlar hatirlayacaktir yaklasimimi. Duyum bu isin bir yerinde var. Ancak duyum yok diye degisen bir format yok. Biz halen ayni yerdeyiz. Hüsn-ü zan ile bakmaniz gormeniz icin kafidir. Herkese iyi forumlar dilerim.
-
@guyan-gelmiş Mantikli bir beklenti dostum. Ben sahsim adina maddi manevi bir cok konuda elimi tasin altina koyuyorum. Bunun azı bilinir coğu bilinmez. Kurumsal mahiyette de bir seyler yapilacaksa diger yonetici arkadaslarin nezdinde degerlendirilebilir buna tek basima karar veremem. Gelir gider dengesini ve tabi ki diger hesap kitabi bilmiyorum acikcasi. Bunun takibini yapan arkadasimiz bu konuya daha saglikli bir yorum yapacaktir.
Ama sunu soyleyeyim etkinlikler konusunda da bizim verdigimiz maddi manevi cabanin kitle bakimindan karsiligi olmasini umuyorum. Bir cok konuda cok kez ugras ortaya koydum. Ancak en basiti son etkinlik denemesinde iki tane troll hesabin manipulasyonu ile hedef haline geldim. O nedenle de bu meselelere artik daha mesafeliyim. Destek olmaya varim ancak oncu olmaya temkinliyim.
-
@paretowilfredo siz olmazsınız başka yönetici olur veya öncü olmak için gönüllü arkadaşlar olur sosyal medyayi iyi kullanan ve sabırlı. Ama bunu açıkçası sizin planlamaniz gerektiği düşüncesindeyim çünkü bürokratik çevrenin artık yetersiz olduğunu sendikalarin bile artik sosyal medyadan etkinlik yaptığını goz önünde bulundurulursa sosyal medya yoneticinizin olmasi gerekir dediğim gibi gerekirse reklamlara bol bol tiklariz ama artik sizin bu konuda somut bir adim atmaniz gerekiyor burda bu kadar hergun saatlerce bu forumda umutla bekleyen insanlar adına.
-
@guyan-gelmiş Dostum en basindan beri ben etkin olunmasi gerektigini savunuyorum. Biliyorsun beni takip ediyorsan. Ben sahsi olarak twitter da surekli kendi hesabimla cabaliyorum. Gelen destegi de biliyorsun. Ben cabalarken sizlerden de azami destek gormek isterim. Destekten kastim benim icin olacak bir destek degil. Hak sizlerin hakki, emek sizlerin emegi. Sizler sahip cikin ki bizim cabamizin bir karsiligi olsun. Hep bunu umdum. Bakalim zaman neler getirecek.
-
@guyan-gelmiş sosyal medya çalışması yapmayı düşünüyoruz ama bu anlık çıkıp düşen tt gibi mi olmalı yoksa bu platform zaten size açık hitap ettiği kitleyimi artırmalı onu bilmiyoruz.
-
@aliveli eşim öğretmen adayi olduğu için öğretmenlerin platformunu da takip ediyorum orda farkettigim onlar belli dönemlerde biriktirdiği paralarla etkinlikler yapılıyor tt olmaları kısa vadede sonuç getirmese de uzun vadede sonuc getiriyor onlarin da oyle yüksek sayilarda katilimi olmuyor ve surekli yoneticileri de bazen sizin yaptığınız gibi hep isyanda. Ama bu surecten vazgecmiyorlar ve bu ısrarları bu mücadelede etkin görev alan kişi sayısını arttırıyor artıları onlar kendi kurduklari platform çatısı altında meb mustesari ile cok rahat randevu alabiliyor surec hakkinda resmi ağızdan bilgi sahibi olabilir bu çok önemli bir sey bu sene karşılık alamamalarinin sebebi sayin bakan hala meb bakani oldugundan haberi yok. Eksileri somut mekan ankara bir somut mekan kesinlikle olmali ciddiyet ve grubun aktifligi icin milli kutuphane bulunmaz bir firsat ama burdaki arkadaslarin once birlik olmasi lazim. Kolay seyler değil 5-10 kisilik aktif bir grup olusturmak zorundasiniz
-
@paretowilfredo eleştirinin dozunu kaçırdıysak kusurumuza bakmayın, bugüne kadar da bizim için yaptığınız herşeye minnettarız, lakin ben forumda 10 güne bitecek hayırlı olsun gibi bir yorumunuzu hatırlıyorum, bunu bizi kandırmak için yaptınız demiyorum ama nereden duyduysanız doğru çıkmadığını gördük öyle birşey yazmadıysanız da sizden özür dilerim ama yazdınız diye hatırlıyorum onlarca duyumun içinden kabağın sadece sizin başınıza patlaması da doğru değil ama yönetici olduğunuz için insan daha çok umutlanıyor, olabilir duyumlar çıkmayabilir ama şu süreç bana gösterdi ki duyum falan hepsi yalan ben inanmıyorum sadece gelecek olan ilanlar için duyum alınabilir gerisi için çok zor tekrar altını çiziyorum bu sadece benim fikrim tüm forumun değil siz bildiğiniz işi yapmaya devam edin bir tek kişi yüzünden keyfiniz kaçırmayın ama bende gördüğümü söylemek zorundayım
-
@royharper Animsadigin sey dogru dostum. Tek isaret ettigim tarih 30 gun meselesinde idi. Bu da yonetmelik ile bagli bir surec oldugu icin beklentim yuksekti. Ancak Bakanlik butun gelenekleri alt üst etti malesef. Ondan beri de dostum bir tarihe isaret etmedim hic. Estagfurullah dostum kusur olarak gormuyorum. Haklisiniz ofkenizde de uzuntulerinizde de. Geldiginiz noktaya fazlasiyla anlayis gosteriyorum. Ancak tek istirhamim haksizliga ugramamak. Bu surecte bunca haksizliga nerdeyse 160 gundur muhatapsiniz, hissettirdigi seyi bilen birisi olarak beni anlayacagini umuyorum. Allah yar ve yardimcin olsun dostum.
-
@paretowilfredo teşekkürler anlıyorum sizi tekrardan kalp kırdıysak hakkınızı helal edin, Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun, burada ilan bekleyen kardeşlerimizinde forumunu kirlettik kusura bakmayın
-
Yaklaşık 4 yıllık bütün arkadaşlarımız için göstermiş olduğumuz tek tek ilgi ve emek, bir reklam yüzünden bu kadar acımasız şekilde hiçe sayılıyorsa biz reklam sayısını arttırmalıyız çünkü yaptığımızın işin değeri yok hükmünde olduğunu üzülerek görüyoruz
-
@paretowilfredo üstadım bir hareketlilik var deniliyordu yokmu bir ses seda
-
Artık nolur 9 açıklansın ve bu başlık hareketlensin nolur nolurr
-
9.promosyon herşeye engel çok can yaktı umarım 10.promosyon bu şekilde olmaz
-
@kaymakam üstad sen ilan hazır demiştin yanlış hatırlamıyorsam yok mu bir hareketlilik?
-
Yazik sizler de 9.promosyonun türev mağdurlarısınız arkadaşlar. Sgk hepimizi mahvetti 🤨🤨
-
@shady1
Sorma Shady vallahi biz de bezdik. 9 un mülakatına girmiş kadar oldum stres açısından. -
@1903bjk 10.promosyonda berberiz kesin. Ben yerimi ayirayim şimdiden