10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Merhaba dostlar.
@prometheus-0 İlanın hazır olduğunu ancak 9'un bitmesinin beklendiğinin bana iletildiği i paylaşmıştım dostum.
Süreci izleyelim neticelendikten sonra takip edeceğiz inşallah.
-
Buralar yakında değerlenir :))
-
Yerimizi alalım 9. Prodan elenirsek lazım olur
-
@shady1 Allah bir daha düşürmesin hocam bi promosyon daha kaldıramam sgkyı
-
Cümleten selamın aleyküm
-
@paretowilfredo hocam 2017 puanıyla atananların kaç kişi olduğunu belirten bir çalışma yapacağını söylemiştiniz son durum nedir? Bir de alımda sadece iibf'lilerin olma durumu nedir? Yine 100 kişi istatikçi alırsa bu kez sayıyı dolduramazlar gibime geliyor.
-
@eomer 400'ün içinde yine istatistik olabilir dostum. Detayı vakit yaklaşınca sorarız tekrar. Bahsettiğim o çalışmanın bir kısmı içereni mevcut ancak son alımları eklememiştim. Yakın zamanda hepsini puanlarıyla toparlayacağım inşallah. Sınava yakın yapmak istiyorum ki biraz çok bariz alımlar dışında kalmasın listenin.
-
@paretowilfredo Anladım hocam sağolun.
-
Çok sevindim buranın hareketlenmesine yaa sanki sizinki açıklanmış da 10.nun ilanı gelmiş gibi hissettim hep buraya yazın artık
-
@hagi, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Buralar yakında değerlenir :))
Yakında mi
-
83.1 ile girememiştim çok içimde kalmıştı. Bu sefer olası bir 300 İİBF alımında bize de ekmek çıkar mı acaba
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@shady1 Allah bir daha düşürmesin hocam bi promosyon daha kaldıramam sgkyı
Allah kurtarsin o zaman dostum
-
@duryy
83,98 de benden :((
Kpss den önce ilan gelirse gireriz. Sonraya kalirsa bilemem -
@1903bjk İnşallah kalmaz ya. Hazır mülakat için 1 ay şartıda gelmişken
-
@duryy hocam ayni kişiler yeniden başvuracagı icin çok düşmez
-
@sirius GUY vs de açıklandı ya belki oradan kurtarır yoksa 9. pro için önümüzden 300 kişi gitmesi çok bişeyi değiştirmez dediğin gibi.
-
kpssden önce gelir mi sizce dostlar?
-
@duryy hocam Guylar bizden daha çok bekliyor
-
@mustafa-kader her şey bizim sonuçlara bağlı
-
@gök-kız açıklansa ümmeti Muhammet rahatlayacak:)