10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
birazdan etkinlik var katılım gösterelim.SGK konusunu da belirtip bakan hanımı etiketleyebiliriz.
-
@mustafa-kader bence de bu etkinliği değerlendirmeliyiz
-
@sirius Bir de o var dmi
-
@shady1 Amin cümlemizi dostum yaa
-
@baumol ve aleykümselam
-
@1903bjk valla bizim de hayatımıza renk geldi, sıkıldıkça başlık değiştirelim
-
@aliyar-bey
Başlık başlık dolaşın siz sayfalar arasında halay çekin -
@1903bjk sizi de göreceğiz inşallah şaka bir yana inşallah biz atanırız siz de bizim çektiklerimizi çekmeden yerleşirsiniz :))
-
@shady1, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@hagi, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Buralar yakında değerlenir :))
Yakında mi
Çok yakında :)) 6 aydır dediğimiz gibi...
-
@siyahbeyaz, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Bundan sonraki süreci buradan takip edip konuşalım diye düşündüm.. malum 9.dönem çok can yaktı inş en kısa sürede biter ve 10.dönem için tüm duyum bilgi vs için artık burada buluşuruz..
'inş en kısa sürede biter'
'en kısa sürede biter'
'en kısa'
'kısa' -
@hahamas "eli kulağında"
-
@prometheus-0 Nisan bitmeden ilanın geleceğini söylemiştim durum hala aynı bende bekleyenlerdenim.Nisanın 2 veya 3. Haftasına kadar 9.pro açıklanır ama ilan açıklanmasını beklemeden düşecektir
-
@kaymakam 23
Ne kadar güzel şeyler yazmışsınız öyle sabah sabah moral oldu umarım dediğiniz gibi olur..Ben dahil tüm bekleyenler adına teşekkür ediyorum bu duyumu bizimle paylaştığınız için. -
10, Promosyonda sıralama kaca kadar düşer acaba yada puan ?
-
@colin-clark
2 puan turu oldugu icin cok duscegini sanmiyorum ben. Ama vmy, kaymakamlik, diger bakaliklari kazananlar +9.prom kazananlar basvurmaz diye dusunuyorum. -
@1903bjk 9 promosyon kaça kadar düşmüştü bilginiz varmı
-
@colin-clark 84
-
@colin-clark
84.02 sanırım -
Hocam kacıncı sıraya tekabül edio 84 asagı yukarı
-
@colin-clark
Benim puanim 83.98 ve p23 te 1388.yim ordan hesap edin:) ama bi puan turu daha var biliyosunuz.