2018 İdari Yargı Sınavı
-
@hakim_aday_adayı hocam muracati aralik ayinda alacagiz diyor.
Sinav aralikta olcak olsaydi yakin zamanda ilana cikiyoruz , aralikta sinav derdi. Bana sinav subatta gibi geldi. Ocak sonu da olabilir -
@hakim_aday_adayı kardesim müracaat aralikta diyor insanların kafasını karsitirma ön kere okuduk dinledik
-
birde biz asıl şu bizim iibf lilerin kotası kalktıya. asıl şimdi ne olacak girebilecekmiyiz. bence biz bunları araştıralım.
-
Şimdi sınavda kota da kalktı ya 129473939 milyon kişi başvuru yapar
-
@olursaolur kardeşim bir önceki açıklamayı dinledin mi. sn bakan orda ne diyor iyi bir bak bence. sonra ben şubat mart bekliyordum yok niye aralıkta yaptınız diye hayıflan ma. benden sölemesi.
-
@1umut kardeşim benden tavsiye siz aralıkmış gibi hazırlanın. şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum.
-
@hakim_aday_adayı simdi taze ve yeni bi aciklama varken neden bi oncekini baz aliyorsunuz kendinize?
-
İlanı hemen açıklasalar da ne odluğu belli olsa.
-
Arkadaslar 100 kisi az degil mi ya. Bence biraz ugrasalim 200 yapin bakanim diyelim twitterdan. Secim oncesi bizi kirmazlar belki. Tabi 100 hic yoktan iyidir ama 200 olsa daha motivasyonlu oluruz.
-
Bence sinavin tarihinden daha onemli olan kadro sayisi arkadaslar. Bi hastag olusturup 100 kisiyi biraz artirmayi deneyelim. Organize olursak bence istedigimizi aliriz ve sansimizi bir kat artiririz.
-
@1umut başvuru için aralık ayı çok geç ya ben nasıl dayanırım. Zaten iki sene ilan için bekledik.
Ben bekleyemem bu kadar gidip kendi kendime başvurucam elden evrak falan teslim edicem, niyetimi anlasınlar. Bekleyemiyorum -
@1umut resme bir bütün olarak bakıyorum. zaten eylülün sonunda görürüz ne zaman ilana çıkacakları belli olur. sen bildiğin gibi yap kardeşim ben kimseye illa benim dediğimi yap demiyorum.sadece dost tavsiyesi...
-
@furken ibf kotası kalktıysa 100 kişilik ilan bizim için kotalı 200 kişiden iyidir diye düşünüyorum.
-
@fc-real-gdp kota kalkti diye cogunluk iibf mezunu olmayacak. Bu zamana kadar yuzde 20yi doldurmadilar cogu zaman. Vakit varken 200 kisilik kadro 100 kisilik kadrodan daha iyidir. Hatta 110 kisilik kadro bile 100 kisiden iyidir.
-
Bazen ilanda sayılar arttırılıyor. 2016 sınavında da 24 aralık sınavında da arttırmışlardı sonradan yanlış hatırlamıyorsam
-
Ayrica mulaka kalamadiktan sonra isterse hepsini iibf mezunu alsinlar bi onemi kalmiyo.
-
@hakime01 evet ilandan sonra bi artma olmustu ancak bakan bey israri gorurse ilani 100den daha fazla cikarir.
-
@hakime01 doğru hatırlıyorsunuz hatta ilan gazeteye hafta sonu verildi o zaman hazırlananlar iki gün meraktan çatladı
-
Siz bilirsiniz beyler sinavda 301. Olmayacaginizin garantisi yok.
-
@fc-real-gdp kotasiz 200 kişi olduğunu düşün