2018 İdari Yargı Sınavı
-
@circassian peki iki sınavda başvurula biliyor mu hukukçular açısından
-
Müracaat sözünü, sınava başvuru manasında kullanmamış olabilir. Geçmiş yıllara da bakıldığında sınav tarihi için aralık ayının kastedildiğini düşünüyorum. Yine de yanılıyor olabilirim. Sanki aralıkmış gibi çalışmakta fayda var
-
Bence sınav Aralıkta olur.100 idari hakim kota kalkarsa fena sayılmaz.200 de 40 ihtimalinden iyidir diye düşünüyorum.Hocalarim @amirim @paretowilfredo haberlerinizi bekliyoruz
-
Çok şükür güzel bir şey duyduk Ama Aralık'ta müracaat alacağız demiş bakanımız sınav ne zaman olacak acaba? Ve tabi iibflilerin durumu ne olacak?
-
Bence bakan bey ne dedigini biliyordur. Keske aralikta olsaydi, hatta bence ekimde bile olabilir. Ama muracaati aralikta alacagiz dediyse oyledir diye dusunuyorum. Sinav subat sonu mart basi olabilir.
-
Bu İİBF ve digerlerinin durumu nasıl olur acaba en çok aklımı kurcalayan o. Birde mülakata 3 katı mı çağrılıyor?
-
Facete yorumlarda o kismin yuvarlandigini soyluyorlar. Yani sinav aralikta da olabilir belki.
Canli izleyen oldu mu? Nerde demis tvyi geri sarayim ben hemen -
medeni usul ders video linki paylaşabilecek birisi varmı ? özelden de atabilir.
-
@tysbyno-hi, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
medeni usul ders video linki paylaşabilecek birisi varmı ? özelden de atabilir.
aynen buraya atarsınız çok makbule geçecek
-
Önceki idari hakimlik alımlarında da 100 kişi alınacak diyorlardı ama 200 olarak revize ediliyordu. Benim ümidim var 200 e çıkar sayı
-
@rootofallevil bunun icin etkinlik mi yapsak hazır vakit varken en kötü 150 ye çıkarsalar yine işimize yarar
-
@rootofallevil hocam o zaman 15 temmuz olmuştu o yüzden yükselmişti kontenjanlar 200 olacağını hiç sanmıyorum
-
O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Kaymakamlıktan yeni çıktık zaten bilgiler taze üstüne ekleyip hemen aksam başlıyorum çalışmaya
-
"1000 adli hakim ve savcı için müracaatı aralık ayında alacağız. 100 idari yargı hakimi, 15 bin de personel alacağız." Net konuşmuş arkadaslar müracaat tarihi demezdi öyle olsa sinav mart i bulur
-
Bu sınav idari hakimlik all star olacak desenize eğer 100 kişiyse
-
“Hakim savcilarla ilgili bin hakim savci mü mü müracati aralik ayinda alicaz (spiker bisi mirildaniyor) 100 de idari yargi hakimlerimizi alicaz. Bunu ilk defa burdan arkadaslarimiz duyuyor (tatli bi gulumseme) idari yargi ozellikle cok uzun yillardir bekleniyordu. 100 idari yargi hakimimizi alicaz. Bin de adli hakim ve savci alicaz”
Suan geri sarip izleyip yazdim. Muracati ozellikle vurguluyor gibi geldi
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
“Hakim savcilarla ilgili bin hakim savci mü mü müracati aralik ayinda alicaz (spiker bisi mirildaniyor) 100 de idari yargi hakimlerimizi alicaz. Bunu ilk defa burdan arkadaslarimiz duyuyor (tatli bi gulumseme) idari yargi ozellikle cok uzun yillardir bekleniyordu. 100 idari yargi hakimimizi alicaz. Bin de adli hakim ve savci alicaz”
Suan geri sarip izleyip yazdim. Muracati ozellikle vurguluyor gibi geldi
Spiker o arada “ayrica” diye araya giriyor ama müracati spiker demeden once diyor. Bana ozellikle muracati vurgulamis gibi geldi. Ayrica hakim savci sayisinin artik darbe oncesi doneme ulastigini soylemis
-
Keske hukuk okusaydim.Simdi adli aliminida 70 barajida kalkti.Ilk 3000e girmek ilk 300 egirmejten daha kolay olsa gerek.Ama hukukcular hep havalı
-
iibf girer mi ki?
-
Arkadaşlar idari yargı hakimliğine lisans mezunu herkes başvurabiliyordu değil mi? En son böyle bir değişiklik oldu diye hatırlıyorum yanılmıyorsam