TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 İdari Yargı Sınavı

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    2018 idari yargı
    375
    4077
    990501
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      Keynesin Faizi @circassian Son düzenleyen:

@circassian peki iki sınavda başvurula biliyor mu hukukçular açısından

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • A
        atlas07 Rekabet Kurumu Son düzenleyen:

Müracaat sözünü, sınava başvuru manasında kullanmamış olabilir. Geçmiş yıllara da bakıldığında sınav tarihi için aralık ayının kastedildiğini düşünüyorum. Yine de yanılıyor olabilirim. Sanki aralıkmış gibi çalışmakta fayda var 🙂

• Y
          yourdreams Son düzenleyen:

Bence sınav Aralıkta olur.100 idari hakim kota kalkarsa fena sayılmaz.200 de 40 ihtimalinden iyidir diye düşünüyorum.Hocalarim @amirim @paretowilfredo haberlerinizi bekliyoruz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • M
            mminervaa Son düzenleyen:

Çok şükür güzel bir şey duyduk 🙏 Ama Aralık'ta müracaat alacağız demiş bakanımız sınav ne zaman olacak acaba? Ve tabi iibflilerin durumu ne olacak?

• 1
              1umut Son düzenleyen:

Bence bakan bey ne dedigini biliyordur. Keske aralikta olsaydi, hatta bence ekimde bile olabilir. Ama muracaati aralikta alacagiz dediyse oyledir diye dusunuyorum. Sinav subat sonu mart basi olabilir.

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

• G
                Gresham T. Son düzenleyen:

Bu İİBF ve digerlerinin durumu nasıl olur acaba en çok aklımı kurcalayan o. Birde mülakata 3 katı mı çağrılıyor?

• 1
                  1umut Son düzenleyen:

Facete yorumlarda o kismin yuvarlandigini soyluyorlar. Yani sinav aralikta da olabilir belki.
                  Canli izleyen oldu mu? Nerde demis tvyi geri sarayim ben hemen

• T
                    tysbyno hi Yasaklı Son düzenleyen:

medeni usul ders video linki paylaşabilecek birisi varmı ? özelden de atabilir.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • E
                      ese03 @tysbyno hi Son düzenleyen:

@tysbyno-hi, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı

medeni usul ders video linki paylaşabilecek birisi varmı ? özelden de atabilir.

aynen buraya atarsınız çok makbule geçecek

• R
                        RootofAllEvil Son düzenleyen:

Önceki idari hakimlik alımlarında da 100 kişi alınacak diyorlardı ama 200 olarak revize ediliyordu. Benim ümidim var 200 e çıkar sayı 😊

O B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • O
                          olursaolur @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil bunun icin etkinlik mi yapsak hazır vakit varken en kötü 150 ye çıkarsalar yine işimize yarar

• B
                            bcbc3434 @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil hocam o zaman 15 temmuz olmuştu o yüzden yükselmişti kontenjanlar 200 olacağını hiç sanmıyorum

• hakime01
                              hakime01 Son düzenleyen:

O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Kaymakamlıktan yeni çıktık zaten bilgiler taze üstüne ekleyip hemen aksam başlıyorum çalışmaya

• O
                                olursaolur Son düzenleyen:

"1000 adli hakim ve savcı için müracaatı aralık ayında alacağız. 100 idari yargı hakimi, 15 bin de personel alacağız." Net konuşmuş arkadaslar müracaat tarihi demezdi öyle olsa sinav mart i bulur

• C
                                  circassian Son düzenleyen:

Bu sınav idari hakimlik all star olacak desenize eğer 100 kişiyse 😅

• 1
                                    1umut Son düzenleyen:

“Hakim savcilarla ilgili bin hakim savci mü mü müracati aralik ayinda alicaz (spiker bisi mirildaniyor) 100 de idari yargi hakimlerimizi alicaz. Bunu ilk defa burdan arkadaslarimiz duyuyor (tatli bi gulumseme) idari yargi ozellikle cok uzun yillardir bekleniyordu. 100 idari yargi hakimimizi alicaz. Bin de adli hakim ve savci alicaz”

Suan geri sarip izleyip yazdim. Muracati ozellikle vurguluyor gibi geldi

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • 1
                                      1umut @1umut Son düzenleyen:

@1umut, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı

“Hakim savcilarla ilgili bin hakim savci mü mü müracati aralik ayinda alicaz (spiker bisi mirildaniyor) 100 de idari yargi hakimlerimizi alicaz. Bunu ilk defa burdan arkadaslarimiz duyuyor (tatli bi gulumseme) idari yargi ozellikle cok uzun yillardir bekleniyordu. 100 idari yargi hakimimizi alicaz. Bin de adli hakim ve savci alicaz”

Suan geri sarip izleyip yazdim. Muracati ozellikle vurguluyor gibi geldi

Spiker o arada “ayrica” diye araya giriyor ama müracati spiker demeden once diyor. Bana ozellikle muracati vurgulamis gibi geldi. Ayrica hakim savci sayisinin artik darbe oncesi doneme ulastigini soylemis

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • Z
                                        zenginmemur Son düzenleyen:

Keske hukuk okusaydim.Simdi adli aliminida 70 barajida kalkti.Ilk 3000e girmek ilk 300 egirmejten daha kolay olsa gerek.Ama hukukcular hep havalı

• J
                                          James Buchanan Son düzenleyen:

iibf girer mi ki?

• A
                                            antoniogramsci TİHEK 2018 Son düzenleyen:

Arkadaşlar idari yargı hakimliğine lisans mezunu herkes başvurabiliyordu değil mi? En son böyle bir değişiklik oldu diye hatırlıyorum yanılmıyorsam

• 1
                                            • 2
                                            • 116
                                            • 117
                                            • 118
                                            • 119
                                            • 120
                                            • 203
                                            • 204
                                            • 118 / 204
                                            • İlk ileti