2018 İdari Yargı Sınavı
-
@paretowilfredo teşekkür ederim
-
180 tl sınav ücretini hakimlik diye istemeyin millette beklenti oluyo.Bu sınav icin deger mi bilmiyorum.
-
@ryan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
arkadaşlar idari yargılama usülü, medeni usül, vergi usül kanunu ile ilgili bildiğiniz güzel ve uygun yayınlar var mı tavsiyeleriniz nelerdir ?
Cikar kanundan calis hocam temiz
-
@872 dostum hukuk temeline bağlı biraz da muhakeme yeteneğine.kpss puanıyla bunu bagdastirmamak lazim.sistemli götürebilirsen neden olmasin bol bol kanun okuyup soru çözmek lazim eksik konuları halletmek lazim sıfırdan başlayıp 2 ayda çok hizli yol kat etmek belki zorlar ama direkt eksik konuları halledip kanunla destekleyerek soru çözmek faydali olacaktır.hepimiz acısından su geçerli:süre az stratejik ilerlemek şart
-
@bennu belli bi kasıt yok bence bugune kadar dahil ettikleri fakülteleri sinava kabul ettiler ret cevabı gormedik duymadık
-
@ryan kanun soruyosun degil mi dostum ? Adalet yayınevinin kanun metinleri guzel ama daha uygun istiyosan mevzuat.gov.tr den indirip bastırmak daha makul
-
@olursaolur bende mevzuattan bakma taraftarıyım ama sizce kitaplara göre anlamada çok farklılık olur mu?
-
@ryan bahsettigin derslerde kanundan çok soru geliyor ama direkt buna yönel de diyemem temelin var ise konulara yabanci değilsen kanunla birlikte bol soru çözerek ilerle dostum bu şekilde bir denge yakalarsın
-
@olursaolur teşekkür ederim
-
@paretowilfredo tvs çikiyo mu yazmiyo ilanda ama calismasak olur mu sizce?
-
@olursaolur Çok teşekkür ederim supersiniz
-
@olursaolur sağolun hocam teşekkür ederim
-
@legolas, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@paretowilfredo tvs çikiyo mu yazmiyo ilanda ama calismasak olur mu sizce?
Tvs çalışın..
-
Monopol hakimlik tarih ders notları kullanan var mı? çok mu kötü?
-
@החוק-החוקתי çok kötü tavsiye etmem. Bulabilirseniz tarihin pusulasını alın
-
Sınava kadar denemeler çıkar mı dersiniz?
-
justice idari hakimlik için olanını çözenler medeni ve borçlar için ne düşünüyor,özellikle borçlar hukuku bana gereksiz zor ve detay geldi
-
Monopol idari kullananlar da yorum yapabilir mi
-
@rootofallevil o kitap 512 sayfa değil mi?
-
@החוק-החוקתי, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Monopol hakimlik tarih ders notları kullanan var mı? çok mu kötü?