2018 İdari Yargı Sınavı
-
@1umut twitter da etkinlik başlatalım
-
@kilici neden olmasin:D calisma verimini ciddi dusuren bir sistem dogru cevaplarin arkada olmasi. Sesimizi duyuralim
-
@1umut bende bugün aldım pdfsine bakıp, büyük hayal kırıklığı oldu benim için de. açıklamalara baktım o kadar kısa ki. pişman oldum açıkçası.
-
@kombassankoma Gercekten hayal kirikligi. Cunku onun sorusundan onemli olan aciklamalariydi. Hocalari filan mi degisti acaba ya:(( o eski halinden eser yok simdi hakimim...
-
@1umut bilmiyorum hocam, ayıp etmişler. referans idari de yok ben onun açıklamalarını, puntolarını seviyordum. vergisiz tvssiz adlisini belki alırım referansın ben.
-
@kombassankoma Belki idari sinavi acilirsa gelir idarisi de. Bekleyelim bakalim:( hakimim de kendisini duzeltir insallah
-
Hakimim için 657 yayınevine facebooktan mesaj da atabilir facebooku olan arkadaşlar. Twitterı olanlar da ulaşsa ne güzel olur. Ben de mail atacağım. Kalabalık bir kitlenin memnuniyetsizliğini belirtelim. Özellikle idari hakimlik için sınava yakın sorular olmasıyla güzel açıklamalarıyla önemli bi soru bankası hakimim çünkü.
-
@ecem teşekkür ederim
-
Arkadaşlar monopol yayınlarının medeni usul kitabını kullanan var mıdır?Su an almayı düşünüyorum fakat sayfa sayısı 191.Yüzeysel mi, kullanan var mıdır nasıl alayım mı ?
-
@birsorumolacaktı hukuk muhakemeleri kanununu madde madde verip her maddeyi kısaca açıklıyor
-
o zaman yeterli gibi duruyor açıkçası siz ne düşünüyorsunuz?
-
@birsorumolacaktı son sınavda medeni usulden dikkatsizlik yüzünden 3 soru kaçırdım tarihte de saçma hatalar yapınca mülakatı kaçırdım. Sınav için yeterliydi
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kombassankoma Gercekten hayal kirikligi. Cunku onun sorusundan onemli olan aciklamalariydi. Hocalari filan mi degisti acaba ya:(( o eski halinden eser yok simdi hakimim...
Arkadaşlar ben Hakimim alacaktım almayayım mı şimdi?
-
@kendinehakime suan yeni basimi yok ya hocam beklemek en guzeli bence. Sonra arkada olsa da cevaplari mecbur alcaz ne yapalim:(
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Hocam konsensus da düşünebilirsin .
-
@lion kardeşim aynı dertten muzdarip biri olarak defalarca burada çağrı yaptım fakat bi kaç kişi dışında destek veren olmadı. demekki bu kotadan biz hariç diğer herkes memnun . böyle önemli bir seçim arifesinde sesimizi duyuramaz isek ne zaman duyuracağız. tek başına bimere yazdım bu konu ile ilgili fakat bir netice alamadım. eğer birlik olursak gündeme gelmesini sağlayabiliriz. bu konuda cesaretli olan ve bu haksız uygulamadan rahatsız olan herkesi birlik olmaya davet ediyorum. gelin hep beraber bu haksızlığa dur diyelim.
-
Arkadaşlar ceza hukukunda themis İsmail Ercan 2016 basım var elimde yeterli olur mu sizce?
-
Arkadaşlar facebook grubunda matrah soru bankasının yazarı olan hoca hakimlikte tvs sorulmuyor demiş. Bu doğru mu ? Çünkü hakimlik dershanelerinde tvs dersleri oluyor
-
@öğrenci, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar facebook grubunda matrah soru bankasının yazarı olan hoca hakimlikte tvs sorulmuyor demiş. Bu doğru mu ? Çünkü hakimlik dershanelerinde
1-2 geldiği de oluyor gelmediği de son yıllarda sorulmuyor.Son idari de çıkmadı misal.
-
@aslan-reyiz Öyle mi ? Bilici'nin TVS kitabına detaylı şekilde çalışıyordum bende, öğrendiğim iyi oldu