2018 İdari Yargı Sınavı
-
@maliyeci01 ne yazık ki organize olamıyoruz bu hakkımızda elimizden alınırsa en fazla grupta isyan edicez sitem edicez ama yinede birlik olamıcaz.
-
@maliyeci01 en nihayetinde bir dershane grubu. Tutup olumsuz bir şey söylese müşteri kaybeder. İlk ilan her şeyi belirleyecek gibi. Bekleyelim, nasip kısmet meselesi. Hayırlısı olsun
-
Kotayı kaldırma sebebiyle bu değişikliğin yapılmış olmasına yormak istiyorum.....
-
Eğer ihtiyaç olursa iibf ya da başka herhangi bi 4 yıllık ünv mezunu da alınabilir demek bu demi?Ama ihtiyaç olursa.Olmzsa artık girebilme imkanımız da yok.
-
Beklediğimiz madde metni "sadece iibf mezunlarından idari yargı hakim adayı alınır " şeklinde bir değişiklikti ama olaylar olaylar
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Beklediğimiz madde metni "sadece iibf mezunlarından idari yargı hakim adayı alınır " şeklinde bir değişiklikti ama olaylar olaylar
sevineyim mi ,üzüleyim miii ,derse mi sarılayım kitapları çöpe mi atayım bilemedim..Yok böyle bir çaresizlik...
-
@kendinehakime gerçekten haberi duyduğumdan beri kalakaldım öyle hangi motivasyonla çalışacağız artık bilmiyorum
-
@mminervaa, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime gerçekten haberi duyduğumdan beri kalakaldım öyle hangi motivasyonla çalışacağız artık bilmiyorum
ben bir kurumda calısıyorum.İşten nerdeyse koşa koşa eve gelıp dınlenmeden ders calısıyorum uykumdan cok buyuk fedakarlık edıyorum.Haftasonlarımı full derse verıyorum.Şimdi ben ne yapayım daha sınava alınacakmıyız belli degılken nasıl motıve olacagız.Tüm fedakarlıgın çöpe gitme ihtimali de var.Ben de aynen öyle kalakaldım iyiye yormak istiyorum.Bir an önce ilan gelse de sevinecek miyiz üzülecekmiyiz bilsek...Hepimiz emek zaman çaba harcıyoruz sınav için ,girebilecek miyiz bunu bilme hakkımız var..
-
Biri üzerimize ilan serpsin
-
@ecem aynen aynen öyle olucak üstad
-
Şu durumda ders çalışmak için bir itici faktör bulabilenimiz, diğerlerimize de nasıl yapılacağını anlatsa ne güzel olur.
-
@mühlet yani hocam adam direk para kapısı olarak görüyor bizleri inşallah hayırlı olur hakkımız da
-
@kendinehakime Büyük bir belirsizlik içindeyiz ve hepimiz çok emek verdik, veriyoruz. Ama sanırım ilan gelmeden bu belirsizlik açıklığa kavuşmayacak. Ve o zamana kadar her nasıl yapacaksak sabırla beklememiz gerekiyor. Dilerim yüzümüzü güldüren bir şeyler olur da emeklerimiz boşa gitmez.
-
@mminervaa, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime Büyük bir belirsizlik içindeyiz ve hepimiz çok emek verdik, veriyoruz. Ama sanırım ilan gelmeden bu belirsizlik açıklığa kavuşmayacak. Ve o zamana kadar her nasıl yapacaksak sabırla beklememiz gerekiyor. Dilerim yüzümüzü güldüren bir şeyler olur da emeklerimiz boşa gitmez.
Şimdi idariye mi devam etmeli yoksa kaymakamlıga zaman kaybetmeden mi başlamalı???Kaymakamlık ilanı geldi kesin olacak bir sınav, konular idariden daha az ,ama gönlüm razı gelmiyor idariden vazgeçmeye...
-
Arkadaslar Levent hoca aciklama yapti.Kota kalkti dedi.
-
@ladybug, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Levent hoca kim??Açıkçası dershane hocalarının kaymakamlık ilanıda gelmişken ve idari adli için kurslara başlamışken olumsuz yorum yapacagını zaten düşünmüyorum..
-
@ladybug, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Bunu okuyunca aklıma ”eto bitti” geldi aklıma hemcinslerim daha iyi bilir
-
@kendinehakime sanirim kaymakamlik a şans tanımalı..bu belirsizlikte ne kadar idari hakimlik e sarilabiliriz ki merak icerisindeyim ne olcak bizim sonumuz
-
Dersane hocaları illa ki değişikliği olumlu yorumlarlar çok da güvenmemek lazım sonuçta ticari kaygıları var onların. Yoruma açık bir madde çünkü iki türlü anlam da çıkabiliyor.
-
Yani beklemek lazim diyorsunuz..