2018 İdari Yargı Sınavı
-
@aslan-reyiz ben böyle olacağını düşünmüyorum. Ayrıca öyle olursa az alımın yapıldığı bölümler çok yüksek kapatır
-
Dusunsenize oturup aylarca calisiyosunuz ilan pat geliyor ama sizin bölüme yer verilmemiş..yeminle evlat acısı
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz hocam ilahiyat ne kadı mı alıyorlar
Çok şey söylerim de ortam müsait değil hayırlısı olsun ilan da görürüz.
-
@toranj adalet Bakanlığı eğitim dairesi yapacakmış. Artık tüm her şey bakanlığın elinde
-
@möözun herkes nasibini yer deriz ne yapalım
-
Beynim yandı şu an...Ne oluyor?Ne olacak?Kota mi kalkti?Yoksa İİBF nin mi önü kapandi?
-
@kilici Dostum bugün Adalet Bakanlığı'nda İİBF karşıtı bir duruş varsa tamamen bu tavır ve üslup hatalarından kaynaklanıyor zaten. Herkesin temel yaklaşımında 'hakimliğe yakışmayan davranışlar' kalıbı söz konusu.
-
Türkiye Adalet Akademisi ile Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü kapatıldı.
-
Vay be TODAİE de yalan oldu .
-
Ben de okuduğum kadarıyla kota kalktı bizim için güzel bir anlam ifade ediyor diye düşünüyorum. İlan yakında gelir inşallah. Güzel düşünelim, birbirimize düşmeyelim arkadaşlar.
-
@paretowilfredo Kesinlikle katılıyorum hocam. Meslek için önemli şeyler bunlar tabi ki.
-
@mühlet, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz Murat Kaymak biraz fazla zorlamış yoru işini. İİBF için bile kota uygulanan katı bir sistemde diğer bölümlerden alım yapılması ancak vdk daki alım gibi tek seferlik siyasi baskı sonucu olabilir. Kaldı ki idari yargıda sayıyı artırma gibi bir ihtiyaç da yok malumunuz. VDK da sayı azdı.
Her şey ilk ilanda belli olur hocam.O bölümlerden alım olursa bizlerle ne kadar yarışırlar o da ayrı mesele çünkü yarış hukuk-iibf arasında oluyor.
-
@corleone en çok da Adalet Akademisine uzuldum dostlarla ne kadar hayalini kurmuştuk elveda Gölbaşı..
-
Adalat Bakanlığı Eğitim Dairesi açacakmış galiba akademi yerine.
-
@olursaolur hocam incek'teydi adalet akademisi, gölbaşı'na allah düşürmesin.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@olursaolur hocam incek'teydi adalet akademisi, gölbaşı'na allah düşürmesin.
Hocam incek gölbaşına giriyor
-
@mulkihakim hocam gölbaşı'nın ilçe sınırına dahil mi bilmiyorum ama gölbaşı deyince hazırlıktaki lanet yer aklıma geliyor.
-
Murat kaymak ın Facebook grubu düğün evi gibi burası ölü evi gibi anlamadım ya onlar haklı ya bu grup Allah sonumuzu hayretsin
-
@maliyeci01 hiç ortamız yok zaten umarım iyi olur
-
@ecem üstadım tipik ibf zihniyeti işte