2018 İdari Yargı Sınavı
-
@birsorumolacaktı borçlar hukuku için yükseliş kariyerin notunu önerebilirim
-
@ecem baktım yalnız sadece kpss için olan var sanırım...
-
@ecem hocam bu yazdığınızı yeni gördüm kusuruma bakmayın. Soruda 5.baskı 2018, konuda 2.baskı 2018.
Gittigidiyordan satıyordu sertkan hoca ordan sipariş ettim hemen de geldi. Fakat bende soru 4.baskı 2016 vardi. Gerek de yokmuş, bir iki değişiklik dışında fark yok. Ama sizde 2016sı yoksa alın derim. Özellikle soruyu -
@birsorumolacaktı günaydın, kpss için olanı bile yeterli ben ordan çalıştım herseye değinmiş kpssye hazırlandığım süreçte dershanesine gitmiştim yazan hocadan ders aldım idari hakimlik içinde yeterli olabileceğini söylemişti tabi yinede siz bilirsiniz
-
@1umut günaydın, önemli değil çok fazla ileti olunca bazen gözden kaçabiliyor. Bende 4. Baskı var değişiklikleri bilmediğim için almak istiyordum çalışırken kafam karışabilir diye düşünmüştüm
-
@birsorumolacaktı ayrıca Kpss için ders anlatırken bazı kısımları anlatmayıp çalışmayın buralar hakimlik için eğer hakimliğe çalışacaksanız notun tamamına çalışın demişti eğer temelinizde varsa yeterli olur tabi sizi yanlış yönlendirmek istemem siz yinede kendiniz inceleyin
-
@ecem hocam ben de o düşünceyle aldım:) o zaman size bırakıyorum, kafam rahat etsin diyorsanız alın gitsin:)
-
@1umut teşekkür ederim kolay gelsin
-
@ecem hocam @Aslan-Reyiz paylaşmıştı vergi değşiklerini, notlarımda buldum şu linki
https://yadi.sk/i/WwI-cOGb3U7K3Q
Belki işinize yarar die bi daha paylaşayım dedim:) -
medeni usul için hangi kaynak düşünüyorsunuz arkadaşlar?Mehmet Kodakoğlu düşünüyorum fakat 2018 basımı sanırım yok en son 2017 basımı var.Siz ne kullanıyorunuz?
-
Themis idari adlı hâkimlik ders notlarıni okuyorum. Sizce nasıl bu notlar ?
-
@1umut teşekkür ederim değişiklikleri toplu olarak görmek faydalı olucak soru gelme ihtimali yüksek
-
Paredo , bir de adlideki alım sayısı ile ilgili bir duyum paylaşsanız️
-
Konu anlatımı çalışmasak Sadece Justice çalışma kitabı + konsensüs çıkmış soruları çözsek yeterli olur mu
(Vergi ve tvs ayrıca Nurettin Bilici çözsek) -
Guy ilanı geldi bekleyenlere hayırlı olsun bir tek idari hakimlik kaldı oda gelse bir an önce
-
@sasvesas konu çalışmadan kanun okumadan bu sınavı geçmenin pek mümkün olmadığını dusunuyorum birikiminiz olsa dahi..kazanan arkadaslarla çok istisarelerde bulunduk hepsi de orantılı ders calismaktan yanalar..bu sınav birçok fedakarlığı hak ediyor emin olun ilerde katlandigima değdi dersiniz kolaylıklar dilerim
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Elde var biir Kaynaklarimdan birisi 2 eylül haberini de veren arkadasim dostlar. Darisi Hakinlige insallah
Bir de adli alım sayısıyla ilgili bir duyum varsa ...️
-
@1umut bu başlık buram buram elitlik, minnoşluk, saygı ve seviye kokuyor
-
@buseneatanıyorum, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@1umut bu başlık buram buram elitlik, minnoşluk, saygı ve seviye kokuyor
Katılıyorum. Dünyanın en minnoş, sevimli ve umut veren başlığı sanki.
İlan gelsin de minnoşluğuna minnoşluk katsın inşallah🧚️ -
657Hakimim de sistem degistirmis, sacma sapan olmus.
Eskiden sorularin altindaydi cevaplari, simdi bolumun sonuna koymus. Surekli sayfa cevir dur. Neden boyle bi mantiksizlik yaptilar akil erdirmek zor. Insallah yeni baskisinda sorularin altina yazarlar.
Mail atsak filan yayinevine ise yarar mi acaba:(