2018 İdari Yargı Sınavı
-
arkadaşlar sınav ücretleri de kaymakamlık gibi mi oluyor daha fazla mi
-
@merasim34 gecen sene kaymakamlik ile ayniydi hocam.
-
@hakimeadayi iste çağdaş kısmına kadar hepsi dostum ben pusuladan çalışmıştım elinizde o varsa direkt cagdas kısmına kadar olan tüm bölümlere çalışın
-
@olursaolur teşekkürler..
-
Eylülde ilan gelir mi ya da duyuru
-
@rootofallevil icimdeki ses bu hafta olacağını söylüyor inslh oyle olur bu bekleyiş artik son bulur..
-
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni bekledigim kadar... -
Arkadaşlar medeni usul hukukunu kanundan çalışmak için arama yaptığımda mevzuat.com dan hukuk muhakemeleri kanununa ulasabiliyorum bu ikisi aynı şey mi?
-
@pump-priming evet aynıdır.
-
https://www.monopolkitabevi.com/kitap/monopol-hakimlik-set-4/
bu seti almayı düşünüyorum iibf mezunuyum sizce bu kaynak nasıl yeterli midir konu anlatımı için . tabi sonrasında soru bankası da alacağım -
ve bu sınava hangi derslere hangi sırayla çalışılmalı yani ilk hangi dersten başlanmalı sona hangi ders bırakılmalı
-
Aramızda ankarada bi hakimlik kursuna giden varmı? Özelllikle monopol ya da başkent kariyere? Varsa bi şey soracağım da
-
@ayyyse güzel gibi hocam. Ama vergi için başka kaynaklara da bakmak lazım gelir, nurettin bilici gibi
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Aramızda ankarada bi hakimlik kursuna giden varmı? Özelllikle monopol ya da başkent kariyere? Varsa bi şey soracağım da
Themis de olur. İdare dersleriniz ne zaman başlıyor?
-
İlan gelse de bizler de ona göre plan yapsak. İdari açılacak mı,açılsa bile sbf/ibf alacak mı vb. hiçbir şey belli değil.
-
Açılmalı artık bu sınav ve iibf/sbf mezunları da girebilmeli sınava
-
Biz bu sonbaharda buluşacaktık
Bahar geldi geçti ,
Sen gelmez oldun....
Taşlara mı döndü kalbin ,gelmedin ?
Aylar geldi geçti ,
Sen gelmez oldun ...
Gözlerim yolda ,beklerim hâlâ
Sen gelmez oldun... -
Şiirler şarkılar yazılmaya baslandigina gore ilan gelebilir artik:) ben de bir niyetlendim su boşluğa kapılmadan başlayım hemen dedim ama yeni baski kitaplarin fiyatlarını gorunce bir zalım zalım zalım ne olacak benim halım ı dinlemeye basladim..Burdan Nohutcu hocama sesleniyorum üzülerek: Hocam kitaplar enflasyona kayıtsız kalmamış lakin bu öğrencilerin çoğunun işi yok fotokopi yoluna başvurursak lütfen hakkınızı haram etmeyin ise girince birer ikişer alır yeni hazırlanan arkadaşlara hediye eder telafi ederiz insallah
-
@olursaolur
Bence Nohutcu hocamız öncelikle yeni basım kitaplarında değişen vali ve kaymakamların tanımlarını ne bileyim ortadan kalkmış iktidar partisi kavramlarını kitap içine dahil ederken öğrencilerin hakkına giriyor muyum acaba diye bir düşünsün.
Her kitabın hatası elbette olur bu çok normal ama fotokopi alana haram ederim diyebilmek için sanırım kusursuz ve hatasız bir kitap çıkarmak gerekiyor. Üzmeyin hiç kendinizi -
Iyi aksamlar arkadaşlar sayfaya yeni giriş yaptıgım için bir soru sormak istiyorum beni mazur görün. Bu sene açılacak sinavla ilgili duyumu olan var mı? Sadece hukukçular mı girecek acaba sınava ?