2018 İdari Yargı Sınavı
-
@economist-04692 inşallah hocam. Herkes geçen sene ağustosta gelmişti diyor, bu sene alım olmamasından korkuyorum ben de. İlan hayırlısıyla gelse de rahatlasak
-
@kilici ruhsatı da hakimlik sınavından bağımsız olarak sormuştum. Yani sınavı kazanamaz da avukatlığa yönelirsem ruhsata geç başvurmamın ne gibi dezavantajları olur acaba?
-
@meliss Ayrılırsam bir daha dönemem diyorsanız ikisini birlikte götürmeniz gerekecek o zaman hocam. Planlı bir çalışmayla yapabilirsiniz bence.
-
Arkadaşlar justice ve tensip çıkmış sorular kitabının güncel baskıları çıkacak mı?
-
@johnnash
Tensip için bilgim yok ama Justice sadece ek günceleme kitabı çıkarmış.Anayasa idare ve icra iflas için.Geçenlerde ön siparişte gördüm kitabı. -
@johnnash hocam themis hakimlik sayfası var instagramda orda güncel kitap duyuruları var bakabilirsiniz
-
@çinkoçaydanlık ek güncelleme kitabı yerine 2018 basım diye çıkarsa daha çok rağbet görür diye düşünüyorum.Diğer türlü kafada soru işaretleri kalıyor.Şu aşamada 2018 baskı tamamiyle yenilenmiş olarak çıkarsa yok satar şahsi fikrim.Ve bizim çalışmamız açısından da ek kitaba göre daha iyi olur.
-
Medeni usul hukuku için hangi kitabı almalıyım
Bir de Vergi Usul Hukuku için kitap öneriri misiniz -
@kilici anladım, çok teşekkür ediyorum hocam, Allah razı olsun
-
KPSS de kamu hukukunu full yaptım özel çalışmadım okul vardı sürem yetmedi şuan kaymakamlığa hazırlanıyorum anayasa ve idare detaylı öğrendim cezada iyi sınava kadar özel biter mi okulun iyi kotu birşeyler öğretti.
Hukukçu değil siyasalciyim. -
Maliye, vergi hukuku ve vergi sistemi ile ilgili 2018 basım kaynaklar konusunda bilgisi olan var mı?
-
agustosta bitti.eylülde ne olur acaba.yok mu bi duyum
-
Hafta sonu kaymakamlık sınavına girecem. Ama aklım halen bu sınavda. Bu sene açılsın bari 2 senedir bekliyoruz bu sınavı.
-
@hakime01 Hâlâ açılmadı gerçekten ihtiyaç yok galiba. 2016 aralık ın rövanşını alamadan mevzuatı unutmaya başladım bile.
-
@mr-aday bu yil bütün kurumlarda bu ahestelik sürüyor sadece hakimlik degil ..sanirim kemer sıkma politikasına geçtik
-
@mr-aday kamu hukuku dışında kalanlar bende de yavaşça uçmaya başladı. 2016 sınavının hemen ardından kitaplarımı alıp bir sonra ki sınav en fazla 2017 aralıkta olur demistim. 2018 aralık olacak neredeyse halen birsey yok ortada.
-
Ahhhhh be hiç haberin yok...
-
Bu hafta ilan gelir diye çok umutlanmıştım...
-
2 hafta içinde ne olacağı belli olur tahminim.
-
Sen gelmez oldun