2018 İdari Yargı Sınavı
-
Gelecek hafta bir daha soralım dostlar ilanı, gecikti bence de. Eylül ayına girmiş olacağız, Kasım için vakit geçiyor yavaş yavaş.
-
@paretowilfredo
Çok iyi olur hocam.Artık hiç çalışılmaz oldu.
Bu seneyi sanki sınav açmadan geçirecekler gibi bir hissiyattayım :)) -
@buğracaan Kanun en iyisidir, ancak ben İsmail Ercan'ın kitabını da bitirmiştim. Önce kanun metninden bakın eğer gerek olursa kitap alırsınız.
-
@çinkoçaydanlık ben de ondan korkmaya basladim.
-
@çinkoçaydanlık valla ben de ondan korkuyorum, ama herkes ağustosta gelmişti ilan diyor, duyurusu ağustosta yapıldı sınavın, ilan 3 ekimde gelmişti. Sınav kasımda yapılacaksa oranlama yaptığımızda haftaya haftaiçinde ilanın gelmesi lazım. Ama aralıkta olursa sınav ekime kadar yolu var.
-
@çinkoçaydanlık ben de endişelenmeye başladım artık
-
Hiç mi duyum yok? Soran, bilgisi olan kimse yok mu yani?
-
@aslan-reyiz reyiz sende düzenli olarak her sınava hazırlanıp giriyorsun sanırım
-
Sınavın olacağını bizzat bakan bey açıkladı zaten. Adli kesin olacak ama idari de olur artık 2 yıl geçti en son alımın üzerinden.
-
@meliss gayet rahat ikisini götürebilirsiniz. yeterkş şimdiden başlayın. adli hakimlik çok düşük kapatıyor
-
@toranj inşallah hocam çok sağolun öneriniz için.
-
bayramdan 2 hafta önce falan amirim rumuzlu kişi kasım sonu aralık başı gibi alım olması planlanıyor tüm gruplardan olacak demişti adli idari hem mezunlar hem avukatlar için kaymakamlık sınavının gününü, sınav usulünü, kaç tane soru çıkacağını doğru bilen bu adamın sözüne itimat ederim
-
Bugün adli yıl açılış töreninde alımlarla ilgili bir şey söylerler mi acaba? İlan gelme ihtimali var diye düşünüyorum.
-
İdari yargı için ilan gelirse sınav kaç ay sonra oluyor arkadaşlar
-
Seç bir eylül,gel
Sıra sende... -
@paretowilfredo hocam ilanı soruşturalım demiştiniz, birşey öğrenebildiniz mi acaba? Biliyorum yazarsınız öğrenince ama heyecanla bekliyorum.
-
İdari hakimlik için devam ama kesin sınav olur demi boşa bakmıyoruz
-
Ne olacağı beli olsa da ona göre planımızı-programımızı yapsak artık.
-
@corleone, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Ne olacağı beli olsa da ona göre planımızı-programımızı yapsak artık.
İlan gelse de daha azimle sarılsak derslere.Kurslar başlamış dün,bugün ..İdari olacak mı bilsekte bu belirsizlikten kurtulsak.
-
Aralıkta sınav varmış a dostlarrr