2018 İdari Yargı Sınavı
-
@fablo değil dostum, bedelliye başvuran da zaten bakaya kalmıyor, bakaya kalanlar sınava başvuruda sıkıntı yaşıyor, başvuru esnasında ya onun için bi sekme açılır ya da başka bir çözüm bulurlar
-
@muzgor bence yayimlanabilir dostum cunku vakit daraliyor basvurularin bir an once alinmasi lazim en gec cuma diyelim.
-
Gözümüz aydın. İlan metni yayımlandı mı?
-
Hayırlı olsun arkadaşlar yaş a takılanlar için Tarih geri alındı. Başarılar herkes e.
-
@aslan-reyiz 2 yildir mayisti aralikti hep duyum soyledi. Nesinden ozur dileyecegiz?
-
Ilk başta hep aralık diye duymuştuk son gelişmeler tarih değişecek yönündeydi ama iyi bastırdı yaş a takılanlar helal olsun ...
-
@can-mavi inşallah iyi haberlerle hocam
-
Hadi bakalim dostlar hakkimizda hayirlisi hepimize basarilar:)
-
@sbf1983 1983 ile bu ilanın sembol ismi olacaksın dostum inşallah vurduğun gol olsun.
-
@tardukağan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
2018 idari yargı sınavı aralık ayında yapılacakmış arkadaşlar. Artık düzene girmiş sınavlar.
En başa dönmüşüz
-
@mühlet, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@tardukağan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
2018 idari yargı sınavı aralık ayında yapılacakmış arkadaşlar. Artık düzene girmiş sınavlar.
En başa dönmüşüz
Adam 1 yıl önceden haber vermiş helal olsun :))
-
Arkadaşlar Allah herkesi muvaffak etsin İnşAllah...
Başarılar dilerim herkese...
Umarım herşey gönlünüzce olur...
-
@paretowilfredo insallah hocam sagolasin kendimi sampiyonlar ligi finaline kalmis takim gibi hissettim:) Allah hepimizin yardimcisi olsun.
-
@can-mavi Kardeşim ben seni hep savunuyorum Sen 29 aralik dedin tamam o iş
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz 2 yildir mayisti aralikti hep duyum soyledi. Nesinden ozur dileyecegiz?
Herkes duyum paylaşıyor hocam ilan hocanın elinde değil kendi hazırlamıyor sonuçta ama burada haksızlık yapıldı bence ticari kaygı vs yazanlar oldu aralık kesin olmayacak diyenler vs.. türkiyede 1 günde değişir olaylar idari adli gibi değil artık 2 yılda bir alınmaya başlandı ve nihayetinde ilan geldi.Başarılar.
-
sınav tarihi 29.12.2018
sayı: 1000 adli - 100 idari - 500 avukatlıktan geçiş
İlan bugün veya yarın -
Bakalım biz iibf lileri alacaklar mı sınava
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
sınav tarihi 29.12.2018
sayı: 1000 adli - 100 idari - 500 avukatlıktan geçiş
İlan bugün veya yarınbir de iibf tabiki girecek
-
@aslan-reyiz @can-mavi den de
-
Aylardır beklenen an,kazanmış kadar olduk... Süreçte dogru ve güvenilir bilgilendirme yapan tüm dostlara teşekkürler.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.