2018 İdari Yargı Sınavı
-
@larendeli 100
-
Son idariyi kazanan 600.aday 25-53 yaptı puanı 79.98 (200 kişilik alım).Şimdi 100 kişi yaklaşık 82 ve üzeri kapatacaktır.
-
arkadaşlar idare hukuku için themis
Anayasa için kemal gozler düşünüyorum, sizce kaynak secimlerim nasil? anayasa icin onereceginiz başka kaynak var mi? -
@aslan-reyiz 3 kati mi çağrılıyordu hatırlayamadım reyiz
-
@aslan-reyiz iyi netler hocam. gk-gy ile alanın katsayıları getirileri nasıl?
-
@paretowilfredo sağolun hocam Allah hepimizin yardımcısı olsun 100 kişi az maalesef çok yüksek puan almak gerekiyor
-
@tyr61, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Eğer bir değişiklik olmazsa- ilanda göreceğiz-2 katı fazlası çağırır yani 100+2.100=300
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@paretowilfredo bilmukabele efendim :))
Çayın yanına taze fındık da benden o zaman
@can-maviMemleketini her yerde belli ediyorsun
-
@mavkav, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz iyi netler hocam. gk-gy ile alanın katsayıları getirileri nasıl?
Sadece doğrular sayılıyor her test kendi bazında sapma uygulanıyor .Gkgy 2/3 alan 8/7 şeklinde ama sapma var .İlanı bi görelim değişmediyse böyle.
-
@rcknrl, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
arkadaşlar idare hukuku için themis
Anayasa için kemal gozler düşünüyorum, sizce kaynak secimlerim nasil? anayasa icin onereceginiz başka kaynak var mi?İkisi için de themis kullan gözler teorik .
-
@aslan-reyiz eyvallah reis
-
@aslan-reyiz gecen de bahsetmistim 75 dogru ile 2016 idari sinavinda sira 560 puan 80.7366. Dogru sayilari 20 gygk. 29 ortak alan. 26 idari yargi alani. Kanaatim standart sapma cok cok onemli olacak. Yani 77 dogru ile belki 300 de olunabilir.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@tyr61, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Eğer bir değişiklik olmazsa- ilanda göreceğiz-2 katı fazlası çağırır yani 100+2.100=300
Sayistay elemede ilk 225 e girmek gibi bir sey aslinda pekala sıkı hazirlikla yapilabilir diye dusunuyorum eger 300 kisi mulakata kalacaksa.
-
Bu sınavda hakim yardımcılığı olacak mı acaba?
-
@paretowilfredo iş çıkışı kanun bastıranlara +1 de benden gelsin hocam buna ek olarak hangi test kitabını önerirsiniz forumda baya tartışılmış ben de kararsız kaldım.
-
Yine Bismillah diyelim başlayalım bakalım. Artık sınav öncesi dualarıma "Allah'ım inşallah iptal olunacak bir sınava girmiyorumdur."u da ekleyeceğim.
-
Kanun bastırmak yerine savaş kitabın güncel kanun metinleri çıktı 9*13 ebatta 12-13 TL onlar alınabilir daha düzenli.Malum fotokopiler de pahalı @paretowilfredo @can-mavi
-
Şimdi en güncel çözümlü özgün soru bankası nedir ?
-
@mr-aday, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Şimdi en güncel çözümlü özgün soru bankası nedir ?
Jusitice ek güncel -monopol adli-hakimim
-
beka, başlangıçtan daha kolaydır...