2018 İdari Yargı Sınavı
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@corleone Ben Sertkan Erdurmaz hocayı edindim dostum ama daha tam çalışma yapmadim. Ilk intibam olumlu.
Sertkan hocanın kitabında vergi usul ve tvs var mı?
-
Bu usulü de tavsiye ederim
-
Arkadaşlar benim hukuk konusunda temelim var yani mehmet remzi hocanın medeni ve borçlar hkk. 2 defa kpss için dönmüştüm keza anayasa ceza cmk iyuk idare de dahil yükseliş yayınlarından çalışmıştım.. Gk gy konusunda korkum var nasıl çalışmam lazım özellikle gkgy 25 netten bahsediliyor çünkü yardımcı olursanız sevinirim
-
@mminervaa Tvs yok dostum yalnizca vuk kismi bu kitap.
-
@aslan-reyiz bazi kanunlar bu boy var bende de dostum ama calismasi zor gercekten. Kamuyu bi spiral ozeli bi spiral yaptirip kitab gibi calisacagim. Digeri kapanip kapanip sinirimi bozuyor! Tamam sakinim
-
@aslan-reyiz teşekkür ederim
-
@officialsecret Su asamada dostum guncel olan bizdendir geri kalanlar kontrgerilla ama @Aslan-Reyiz e sormak istedigim bir sey var bu justice ek kitap basli basina bir soru bankasi mi eski asil kaynaga bir cila mi?
-
Arkadaslar su tc kimliklerimizin geçerlilik süresi ne zaman bitiyor sinava kadar yenisini edinmiş olmamız şart mı ona gore şimdiden halledeyim
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@officialsecret Su asamada dostum guncel olan bizdendir geri kalanlar kontrgerilla ama @Aslan-Reyiz e sormak istedigim bir sey var bu justice ek kitap basli basina bir soru bankasi mi eski asil kaynaga bir cila mi?
Üstadım eski kaynağa cila .Sadece soruların güncellemesi ve yeni sistemle ilgili ek sorular var.Sen de eski iki cilt varsa any idare iyuk vergi değişikliklerine çözerken dikkat edersen halledebilirsin.Ama ben almanı tavsiye ederim.
-
@aslan-reyiz Dostum bende tarihi yeşil kitap var onun oluru yok malesef. Tevellütü düşün işte sıfırdan bir soru bankasına ihtiyacim var ama justice anlamını yitiriyor benim için. Ya da eskisini alip bir de bu ek kitabi almam lazim. Buna alternatif ne olabilir peki?
-
Dostlar selam.maliye icin 4t'nin ozgun soru bankasini mi alalim cikmis sorularini mi
-
@olursaolur benim eski hocam almayı da düşünmüyorum
-
hiçbir hakimlik ve kaymakamlık sınavında çalışma kaynağımı belirleyemediğim tek nokta: kanun mu kitap mı
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
hiçbir hakimlik ve kaymakamlık sınavında çalışma kaynağımı belirleyemediğim tek nokta: kanun mu kitap mı
idare hukukundan bahsediyorum
-
@paretowilfredo üstadım sen eski toprak olduğun için kitaplarının maziside senle aynı kaderi paylaşmış senin şu aşamada 2 cilt kahve kapak +ek günceli alman gerekecek 168 tl :).Alternatif olarak önereceğim tek kitap monopol adli 2 cilt o da 145 tl ve idarisi yok bunun .Ortak dersler çözülebilir.
-
@olursaolur zaten kolay kolay alamazsiniz hakimlige kadar hocam. Eylul basinda ekimin sonu icin randevuyu anca alabildm:) gelmesi de 1-2 ayi buluyormus
-
@aslan-reyiz o vakit justice daha anlamli oluyor eyvallah dostum sağolasin
-
@can-mavi Valla kanunu gözüm kesmiyor idarede ama belli basli kanunlari takviye edebiliriz kardeşim. Kitabin derli topluluğu dar zamanda daha makul gorunuyor bana
-
Arkadaşlar olumlu havayı bozmak istemem ama 20 kişi mi olacak acaba nihai rakam
-
@1umut sıkıntı olur mu acaba süresi ne zaman doluyordu bizim eskilerin.sinav gunu sorun yaşamayalım