2018 İdari Yargı Sınavı
-
@ozge17 Transkript isteniyor, doğru. Bu sene istenir mi, bilmiyorum.
-
Arkadaşlar soru dağılımında 6 soru inkılap tarihi 6 soru kültür medeniyet yazıyor bu kültür medeniyet kısmı tam olarak neresi oluyor tarihte
-
@dust7 hocam osmanlı, selçuklu ve tüm türk medeniyeti desek yeridir. En çok soru selçuklu osmanlıdan geliyor.
-
@hgrotius anladım hocam çok sağolun peki inkılap tarihinden nerelere ağırlık vermek gerekir o konuda bilginiz var mı
-
@dust7 inkilapta daha karma soruyorlar. Bir dönem lozan'a sarmışlardı
-
@hgrotius bismillah deyip başlayacaz o zaman artık kolay gelsin hocam iyi çalışmalar
-
@dust7 saolun size de
-
Arkadaşlar ben şansımı deneme niyetiyle girmek istiyorum.
Vergi Hukuku-Nurettin Bilici demişsiniz onu almayı düşünüyorum veya herhangi bir Vergi Hukuku kitabını.
Peki Türk Vergi Sistemi nedir? Vergi Usul Hukuku ile aynı şey midir?
7’şer soru yazıyor ya,Vergi Usul Hukuku kısmına nasıl ve hangi kitaptan çalışacağım?
Bunu apaçık bir şekilde kimseden öğrenemiyorum. -
@cevatcobanli444 vergi hukuku kitapları genelde vergi usul hukukunuda kapsıyor. Sertkan erdurmaz hocanın vergi hukuku kitabını almıştım ben vergi usul hukukunuda içeriyor.Türk vergi sistemi ile vergi usul hukuku aynı sey değil. Türk vergi sistemi ayrı bir kitap olarak satılıyor genelde.
-
Arkadaşlar şimdi kota olayı nasıl oluyo ? İlanı mı bekleyelim görmek için
-
Arkadaşlar bütçe sürecini güncel haliyle paylaşabilirmısınız lütfen. Ovpyi ve ovmpyi kim hazırlıyor mesala?
-
@atanamayan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar bütçe sürecini güncel haliyle paylaşabilirmısınız lütfen. Ovpyi ve ovmpyi kim hazırlıyor mesala?
şunu indirip inceleyin
-
@paretowilfredo Hocam ben kpss konularına ilişkin kanunları çıkarmıştım, ek olarak hangileri olabilir? Siz hangilerini çıkarcaksınız ? Ve @can-mavi hocam
-
@gmzankr066 https://www.tercihiniyap.net/kpss/kimler-idari-yargi-hakimi-olabilir-2018 son durumu su sekilde degerlendirmistim dostum. Kotasiz bir siralama.salik verilen bolumlerden giren herkes icin yapilacaktir diye dusunuyorum. Yazidaki bolumler tamamen kaymakamlik duzenlemesi baz alinarak yapilmisti. Artik buranin teferruatini ilanla gorecegiz. Ancak uygulama konusunda tahminlerim yazidaki gibiydi.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
ceden haber vermiş helal olsun :))
Gerçeklerin birgün ortaya çıkmak gibi bir huyları vardır Selam herkese ..
-
arkadaşlar bazı kişiler aldığımız hukuk dersi sayısının önemli olduğunu söylüyor var mı bunun aslı?
-
@can-mavi büyüksün üstad
-
http://pgm.adalet.gov.tr/duyuru/2018/ekim/sınav_2018_adliidariavukat.htm ilan linki arkadaşlar.
-
Dostlar yanlış okumadımsa sadece biz varız hukuk fakültesi yanında. Ve kotasız olacak yanlışsam düzeltin dostlar?
-
@paretowilfredo Öyle görünüyor hocam on kere falan okudum ama inanamıyorum yine de