2018 İdari Yargı Sınavı
-
@kendinehakime iletinin açıklama kısmında sunu belirtmiş hoca: 5 dersin tüm sorulari yenilenmiş olarak çıkacaktır.yani bu kitabi aldigimizda eski justicedeki bu kısımları cozmemize gerek yok eski açıklamalarla kafa karışmaması adına bu kısımları güncel kitaptan çözeceğiz
-
@olursaolur o zaman çok iyi.Diğerinin değişmeyenleriyle bundan değişenleri takip etmek mantıklı olmazdı zaten .Teşekkür ederim .
-
@aslan-reyiz Risturn istisnası tüketim koop. İçin devam ediyor. (KVK 5/1-i)
-
@olursaolur Diger derslerin soru bankalari guncellenmicek heralde.Eski basimlari alicagiz degil mi?
-
@olursaolur hocam justice ın özel hukuk kısımları için yeni bir kitap çıkacak mı, justice ek kitabı alacam, özel hukuku kısmını da almak istiyorum, eski basım 2 cilt kitabı mı almak zorunda kalacağım bilginiz var mı ?
-
@ömerhayyam @yigido89 yenilenmeyecekmis o kısımlar hocam
-
borçlar & medeni konu anlatımı tan tahsin zapata mı yoksa mehmet remzi mi ?
medeni usul konu anlatımı ismail ercan mı yoksa mehmet kodakoğlu mu ?
alesta için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? -
@yigido89, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
borçlar & medeni konu anlatımı tan tahsin zapata mı yoksa mehmet remzi mi ?
medeni usul konu anlatımı ismail ercan mı yoksa mehmet kodakoğlu mu ?
alesta için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?- Remzi daha akademik zapata daha basitleştirilmiş bir anlatım tercihim remzi hoca içerik açısından hemen hemen farkı yok
- Hmk da ismail hocanın kitabı çok ayrıntı kodakoğlu sade ve ara ara çıkmış sorular var içinde konu içine serpiştirilmiş
- Alesta güncel baskısı yok
-
özgün soru bankası olarak monopol ün idari hakimlik soru bankası yok mu arkadaşlar, adli hakimlik için olanımı kullanılıyor, justice idari hakimlik, hakimim ve tebliğ idari hakimlik soru bankalarından hangilerini tavsiye edersiniz ?
çıkmış sorular olarak konsensus elimde mevcut, tensip tüyo veya dönüşüm almaya gerek var mı ? -
hocam bu kuram yayınlarının sınav mevzuatı kitabı tam olarak nedir bilen var mı?
-
@yigido89 monopolün idarisi yok maalesef...
Hakimime genelde biraz daha kolay diye herkes öneriyor...
Konsensüs da iyi..
-
@economist-04692 hocam bu kitap sınavda çıkacak derslerin ayrı ayrı kanun vb. maddelerini içeriyor...
Çok gerekli değildir ders notu alırsanız yeterli olur. Birtek idare hukukunda mevzuatı çok iyi bilmek gerekiyor zira idare hukukunda yüzlerce ayrı kanun var. Bunu bilen monopol yayınları ders notunun içine önemli kanunları vb. koymuş. Onu alın yeterli olur inşAllah...
Hayırlı sabahlar...
-
@yigido89 borclar icin mehmet remzi medeni icin zapata derim medeni hukuka mehmet remziden de çalışmış biri olarak zapata yi daha iyi buldum.medeni usul ille de konu anlatımı almaniza gerek yok hmk yi iyi bir hazmedin yeter sertkan hocanın medeni usulünden çalışmıştım ama kanunla yan yana koydum bildiğiniz kanunun kopyası gibiydi
-
@olursaolur Hocam hmk çalışılarak muh halledilir mi? Dediğiniz gibi gerek yok mu muh kitapları almaya ?
-
@economist-04692 birebir kanunun kopyası kitaba para vermektense bol kanun okuyup soru çözmeli temeli olan bir aday icin kesinlikle gerek yok
-
aslan reyiz medeni ve borçlar için pdf notlar paylaşıyordu bir ara varsa linkleri isteyebilir miyim teşekkürler şimdidenn
-
Merhaba herkeseiyi çalışmalar dilerim. Benim bir sorum olacak, borçlar hukukuna murat yayınlarının Kpss a özel hukuk konu anlatımı kitabından çalışsam yeterli olur mu? bir de artı olarak borçlar kanunundan tekrar yapsam
-
@esrasrgn yeterli olması için biraz soru çözmeniz gerekir. Murat yayınları özet niteliğinde. Herkes ya Zapata hocadan yada Mehmet Remzi hocanın kitabından çalışıyor. Onlar daha ayrıntılı ve iyi..
-
@mehmetemir cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
-
iktisat ve maliye için ne önerirsiniz?