2018 İdari Yargı Sınavı
-
@kilici Lafının Arkasında duracak mısın Göreceğiz:))))))))
-
@suigeneris hocam memurlarda paterfamilias adlı kullanıcı var dediğiniz gibi namlı bir kullanıcı söylediği çoğu şey doğruydu kendi orjinal sitesi taklit değil ben az önce baktım teyit ettim o 29 aralık demiş. Bizim sitenin pir i pareto hocadan hiç ses yok. Bisey dese bi cevap atsa kac zamandır takip ediyoruz kendisini memurlar net te idi burası yokken bi yardımcı olsa bu 29 aralık konusunda samimi olan varsa rica etse kendisi cevap veremiyor herkese sanırım
-
@kiziroğluhey Pareto hocamız herzaman bakamıyor işleri oluyor. Net bilgi edinince direk buraya haber veriyor. Onu da burda bekliyoruz aslında. Şuanda yinede 29 net değil. Bakanlıktan net cvp gelmiyor bilinmezlik var. ÖSYM tarih almak istemiş. Bazen ilan gelmeden ÖSYM kendi sitesine tarihi koyuyor. Öyle birşeyde yok şuanda. Zaten maksimum 15 gün daha kaldı daha fazla olmaz ilan için.
-
@suigeneris hocam sağolun.ama hiç yaprak kımıldamıyor yani illa birileri biseyler derdi tarih konusunda.memurlardaki kullanıcı paterfamilias (ailebabası imiş manası 29 aralık demis coğu pater müridi seyhlerinin isaretleri icin dogru dedi cogu seyi bilmis) isin sakası bir yana siz 29 dan ileri olarak öngörüde bulunmuştunuz. Umarım pareto hocada o keskin duyumları ile bize malumat verir
-
@kiziroğluhey Merhaba dostum. Özel mesaj kutumu görsen inan ki ağlarsın bu kadar mesaja kim dönecek diye İşi şakası hemen herkese dönmeye çalışıyorum ancak bazen şunu yaptığım oluyor, özellikle duyum sorulan mesajlara genelde başlıklara yazarak dönüş yapıyorum bir anlamda. O nedenle başlıklarda dolaylı olarak verdiğim yanıtlara anlayış umuyorum dostum, çünkü çoğu zaman özellikli ve özel olarak yanıt vermeyi gerektiren soruları oluyor, onlardan da duyum mesajlarına çok dönüş yapamıyorum.
29 Aralık konusuna gelince, bu ihtimali ben de işittim bir iki kişiden lakin %100 teyit almadan tarih vermek istemiyorum. Ancak bu ihtimal var iken böyle çalışmakta fayda var tabi ki. Ben eğer teyit edersem paylaşacağım daha evvelki sınavlarda olduğu gibi.
Bakalım soruşturmaya devam ediyorum dostum. Sizler durmayın, çalışmaya devam -
@paretowilfredo hocam sağolun eminim yoğundur yaptığınız şey kolay değil birçok hususa bayraktarlık yapıyorsunuz ve size bakılarak mevzular acığa kavuşuyor sağolun emeğinizin karşılığı ilahi alemde de verilsin inşallah.valla hocam pusula sizde artık paterfamilias mülakat,sonuç,tarih vs gibi hususlarda itimat edilen biri imiş bi tek o dedi 29 aralığı.Bu işin yani duyum krallığının komutanı sensin 29 konusunda sizin çok yakın zamanda bilginizi bekliyoruz saygılar
-
Bkz: müracaat demedim mülakat dedim
-
Bunu yazmak yasak mi bilmiyorum ama 2.el kitap icin ilgilenen arkadaslar varsa bi baslik actim.. yarisi hic kullanilmamis.. ben hakimlik yolundan vazgecmek durumunda kaldim da baska bir sinava kaynak almak icin satiyorum
-
@kiziroğluhey 29 Aralık sınav tarihi olarak mı verilmiş
-
Büyük ihtimal sınav aralık son hafta , iyi çalışmalar , selametle ...
-
Arkadaslar kurslar genelde ankarada mi var.Kocaelide de bulunuyormu
-
Sanırım sınav için Aralık ayına dair epey duyum var. Çalışılmalı...
Fakat ibf/sbf'liler olarak ihtiyatlı olmakta fayda var. Artık tamamen bakanlık inisiyatifine bırakıldı.Bakalım bu inisiyatif nasıl kullanılacak...
-
@can-mavi üstad sen emin olmadan yazmazsın tarih. Birde iibf’nin durumunu söylesen girecek mi sınava?
-
arkadaşlar elimde kpss için olan konsensus mevcut, hakimlik için olanını almaya gerek var mı ?
-
@yigido89 arkadaşım hakimlik için olanı da aldı ama pişman oldu aynı dedi, siz bilirsiniz yine de
-
@bbann güncellenmiş 200 soru dışında geri kalanı aynı ozaman, bir de yeni değişiklikler güncellenmiştir kamu hukuku kısmında teşekkür ederim.
-
Elimde 2016medeni usul notları var yenilemem gerekiyor mu? Şimdiden teşekkürler.
-
@kd16 evet değişiklikler var ama direk kitap yenilemek yerine kanunu değiştirin. Medeni Usul için önemli tarih istinafın yürürlüğe girdiği tarih olan 20 Temmuz 2016. Bundan sonraki kitapları kullanın zira öncesinden çok değişiklik var...
-
@123456789, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@can-mavi üstad sen emin olmadan yazmazsın tarih. Birde iibf’nin durumunu söylesen girecek mi sınava?
Girecek
-
@123456789, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Çok büyük ihtimal aralık son hafta , ama tabi kesinlesmeden bir şey denmez , değişiklik olursa ve duyarsam yine yazarım , iibf de girecek her zamanki gibi