2018 İdari Yargı Sınavı
-
@tardukağan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
2018 idari yargı sınavı aralık ayında yapılacakmış arkadaşlar. Artık düzene girmiş sınavlar.
adam hakkı beyler dağılın
-
@can-mavi teşekkür ederim üstad
-
@can-mavi Allah gönlüne göre versin üstad.Hayırlı günler dilerim.
-
@can-mavi Yanlış Anlama beni.
Çok Sağlam kişilerde şuan Kesin Bilgi Yok.
Acaba Senin Duyum nerden? Çok özel değilse açıklama yapar mısın?:) -
29 değil 30 daha makul görünüyor
-
@suigeneris hocam siz olmasın istiyosunuz sanırım. Yani daha ileri bi tarihteki sınav daha çok işinize geliyo gibi
-
@suigeneris, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@can-mavi Yanlış Anlama beni.
Çok Sağlam kişilerde şuan Kesin Bilgi Yok.
Acaba Senin Duyum nerden? Çok özel değilse açıklama yapar mısın?:) -
@can-mavi Çok Açıklayıcı oldu:)
-
@12-07-2018 hakimlik sınavları genelde cumartesi yapılır..hem ne fark eder 29 ya da 30
-
Sınav Aralık sonu olur demiştim daha önce ama şu an için beklemeye alıyorum bu duyumu...
-
@amirim neden hocam?
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Sınav Aralık sonu olur demiştim daha önce ama şu an için beklemeye alıyorum bu duyumu...
Sebebi nedir acaba? Hakim yardımcılığı düzenlemesi mi süreci uzatacak?
-
Bi öyle bi böyle. Bunaldim gercekten.
-
Monopol soru bankasını tavsiye ediyor musunuz ?
-
@selmanersoy Justice kadar olmasa da gayet zorlayıcı ve öğretici olduğunu düşünüyorum. Konu çalışmalarına devam ederken dahi fayda sağlayacaktır.
-
@atlas07 kararsız kaldım bende bakıyorum soru bankalarına hangisini alayım diye. Ama sanırım çoğunluk monopol alıyor
-
@selmanersoy Soru sayısı da bi hayli yüksek. Çıkmış sorularla birlikte desteklendiği müddetçe yeterli olabileceğini düşünüyorum. Hocam zaten konu çalışılan kitapların içerisinde de birçok soru var, bu nedenle yeterli bir kaynak olacaktır.
-
Bi bizim kafalar karışık değil anlaşılan..
-
@atlas07 hocam son bir soru olarak monopolün eylül 2016 baskı iş görür mü? ( anayasa ve idare dışında)
-
Kazanamayacağını bildiğin sınava hazırlanmak çok zorluyor artık, herkes o kadar kabullenmiş ki referans işleri hayretle izliyorum.