2018 İdari Yargı Sınavı
-
@kendinehakime
Aralıkta sınav varmış gibi ve iibf liler için engel olmayacakmış gibi düşünerek acilen tempo kazanmalıyız. Sonra üzülmektense 2 ay dişimizi sıkalım ne var.
Kolay gelsin. -
@mehmetemir 1.5 ayda kazanan arkadaşlarınızın temeli var mıydı?
-
@sim ilk kez giren arkadaşımdı. Belki dediğiniz gibi okul derslerini hatırlıyor olabilir kısmen ancak sınava sadece 1.5 ay kala çalıştı..
-
Ancak şu var, dünkü ileti de dediğim gibi çok sıkı çalışmak gerekiyor. Konu çok fazla, ders sayısı çok.. 2 hatta 1.5 ayda da yetişir ama gecenizi gündüzünüze katmanız gerekir..
-
@olursaolur hocam bende ekim 2016 7.baskı var geçen sene Aralıkta ilan gelir diye almıştım öylece kaldı. İşe yaramaz mı?
-
@fenerbahceli kodakoğlu medeni usul
-
@fenerbahceli hocam elimdeki kitap 10.baskı yeni cikmis muhtemelen değişiklikler var imkanın varsa yenile yok eğer değilse hmk yi indir değişiklikleri ordan gör
-
Yap-işlet-devret ve yap-işlet sözleşmeleri özel hukuk sözleşmeleri değil mi? Elimdeki kaynakta idari sözleşmeler başlığı altında anlatılmış.
-
@mminervaa idari sözleşmedir.
-
@aliveli Benim kafam gitti sanırım şuraya görsel atabilsem keşke
-
@mminervaa atabilirsiniz forum kullanma kılavuzunda nasıl yapılacağı tarif edildi.
-
@aliveli ![alt metni](görsel url)
-
Olmadı, olduramadım Tlfndan yapamadım bu konu üzerinde çalışayım ben sayfayı gereksiz meşgul ettim özür dilerim
-
@mminervaa İkisi de özel hukuk hükümlerine tabi. Doğru biliyorsunuz
-
@kilici Notlarıma öyle yazmışım, kitapta da dediğim gibi farklı başlık altında anlatılmış kafam karıştı
-
@kilici neden idari yargıda dava ediliyor?
-
-
@aliveli Hocam sözleşme öncesi uyuşmazlık olursa eğer idari yargıda dava açılıyor. Sözleşme imzalandıktan sonra özel hukuk hükümlerine tabi oluyor.
-
@kilici resmi atınca hatırladım 99'da değişen meşhur beşinci madde.
-
@kilici Tamamdır hocam benim de notum 1999 değişikliği şeklinde böyle. Çok teşekkür ediyorum kafam karışmıştı bir an.