2018 İdari Yargı Sınavı
-
@meh66 mulakati geçti mi.iibf miydi
-
@aslan-reyiz 15. Baski en son guncellenen mi hocam
-
@aslan-reyiz öğrendim son baskıymış teşekkür ederim
-
Ayrıca 2014 2015 2016 da yapılan idarilerde iibf kotasının tamamı doldurulmuştur.Şimdi kota olayı yok bakalım nasıl olacak.
-
@merasim34 malesef gecemedi iibfli
-
@aslan-reyiz hocam peki muhtemelen ayrıdır ama emin olmak istedim monopolün soru bankası içinde ceza genel-özel veya borçlar genel-özel kendi içlerinde ayrılmış mı soruları yoksa karışık mı acaba? İdari için alsak nasıl olur? Hakimim ve justice eki dışında özgün soru bankası arayışındayım da.
-
@lulu her ders ayrılmış hocam
-
medeni usul hukukuna nasıl çalışmalıyım arkadaşlar
-
@esrasrgn Tabloya dokun calismanizi.Ornegin gorev ve yetki.Ya da dilekce esaslari,hakimin reddi vs.Yazarak calisin demiyorum.Cunku vakit kaybi.
-
Borclar genelde cok zorlaniyorum dostlar.Yukarida kaynak tavsiyeleri var ama sizin tecrube ettiginiz bir kaynak var mi?
-
@ömerhayyam ben zapata dan çok memnunum.tavsiye ederim
-
@toranj Tesekkurler
-
@esrasrgn dostum daha once sertkan hocanın kitabından çalışıp memnun kalmayıp kodakoglunun kitabını aldim çok güzel anlatmış kanunla birlikte güzel gidiyor tavsiye ederim
-
@ömerhayyam dostum ben mehmet remziden çalışmıştım dili gayet guzel
-
@lulu, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz hocam peki muhtemelen ayrıdır ama emin olmak istedim monopolün soru bankası içinde ceza genel-özel veya borçlar genel-özel kendi içlerinde ayrılmış mı soruları yoksa karışık mı acaba? İdari için alsak nasıl olur? Hakimim ve justice eki dışında özgün soru bankası arayışındayım da.
Her ders ayrı özel-genel vs.İdari için ortak dersler çözülebilir sadece vergi huk yok adlide .Ayrıca ticaret icra cmk sı kpss ve kurumlar için kullanılabilir.Piyasadaki iyi kitaplardan biridir.
-
@kd16 @Aslan-Reyiz teşekkür ederim
-
Arkadaşlar merhaba..Ben ıkı ,üç ay once baslamıstım calısmaya ,monopolden ceza ve borclar bıtırmıstım.Medenı hukuk zapatadan yarılamıstım.Ancak daha sonra ara verdım bayadır çalışmıyorum .Şimdi yenı themıs anayasa ,ıdare ve sertkan erdurmaz vergı hukuku aldım.çalışmama tekrar baslıyorum bugun.Sızce aralık yada subata yetısır mı?Tvs ıcın nurettın bılıcı ,malıye murat konu anlatım..hmk ısmaıl ercan...bunalr ıdısnda almamı onerdıgınız kaynak var mı??Sizler hangı derslerı bıtırdınız ?Memur olup çalısan var mı?
-
@kendinehakime Aralık olsa bile sınav daha 2 ay var. Sıkı bir çalışma ile yetişir. Sadece 1.5 ay çalışıp hakim olan arkadaşlarım oldu. Önemli olan sıkı bir şekilde çalışmak..
Gerisine Allah yardım ediyor.. -
@kendinehakime
Memur değilim ama sabah 9 akşam 6 çalışıyorum bende. Haftaiçi akşamları ders çalışmak zorundayım ve bu mental olarak çok zorluyor beni ama başkada vakit yok. Bende yeni yeni toparlıyorum kaynakları kafamda netleştirdim eğer haftada 40 saat bulabilirsek masanın başında bu iş olur diyorum. -
@crdnl84 kurumum cok yogun aksamları gelıp calısma azmi bulmak ıcın sınav ılanı yada bızım gırıp gıremeyecegımızın bellı olması sart .iıbf gırıs sartlarının degıstırılmesı benım modumu cok düşürdü.Şimdi aralık ve ocak olarak konusuldukca az da olsa motıvasyonum yerıne gelıyor.BU nedenle artık aksamları ve haftasonları sıkı sekılde calısmam gerek.Sımdi de yetişip yetişmeyecegı telası sardı.Kaynaklarımı toparladım .