2018 İdari Yargı Sınavı
-
@sbf1983 İlanda transkript güncel olacak ya da son 6 ayda alınmış gibi bir ibare yok.Nerden vardınız bu kanıya ?
-
@aslan-reyiz peki justice güncelleme çıktı mı?
-
@nopainnogain justice zaten bas ucu kitabımız mutlaka çözülmeli diyoruz ama monopol u de vaktiniz varsa alin cozun ben de başlamadım ama arkadaslar iyi bir kitap olduğunu söylüyorlar hep
-
Arkadaşlar bedelli askerlik için aradım şubeyi (sınava başvuruda herhangi bir sıkıntı olur mu diye) bedelli askerliğin hiçbir şekilde sorun oluşturmayacağı söylendi. Bilginize.
@ulrich @kiziroğluhey -
@murat587 hocam eski olunca mahkemelere yazi gonderiyoruz calistigim kurumda problem ederler diye kaniya vardim ama sube mudurum de gecerli olur dedi.
-
@murat587 bende universiteye gidip mezuniyet belgesi almayi düşünüyordum bu konuda eminsiniz değil mi kabul ediliyorlar yani. Ayrica transkript belgesi de e devletten aliniyor mu
-
Merhaba arkadaşlar, elinde 2016 sınav soruları olan varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim
-
Direkt konsensus cikmis sorulari alsak is gormezmi hukuk acisindan ?
Konsensus idari adli hakimlik degil, duz konsensus hukuk cikmis sorular ? -
Ayrica konsensus adli hakimlik kitabini alan hukuk acisindan ne kaybeder ?
İdati hakimlik kitabinin farki ne -
vatandaşlık tan anayasa ve idareden farklı olarak ne soruluyor?
-
Vergi Hukuku Konu Anlatımı - Sertkan Erdurmaz kitabı nasıl alınabilir mi?
-
@bakalım haziran 2018 basımı
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Özelden kaynak kitap vs konusunda çok soru geliyor ;
- İLK KEZ HAZIRLANANLAR İÇİN
İDARİ HAKİMLİK Kaynak tavsiyesi (derece yapan hakim savcı arkadaşların önerileri)
Anayasa-idare-iyuk-ceza>>>THEMİS (Nohutçuda hatalar mevcut önerilmiyor)
Medeni -Borçlar>>>>ZAPATA & MEHMET REMZİ
HMK>>>Mehmet kodakoğlu(savaş kitap)+Sertkan erdurmaz medeni usul soru bankası bu hafta çıktı güncel (Bu dersin 7 de 5 soru direk 6100 den geliyor)
Vergi>>>Nurettin bilici vergi/tvs+MATRAH SORU BANKASI (213 sayılı yasadan direk 7 soru geliyor ve 2-3 tvs çıkıyor sınavda riske etmeyin her sene çıkmasa da )
Maliye +İktisat>>>ÇIKMIŞ SORULAR YETERLİ(4T-ZEYNEL)
Tarih>>Tarihin pusulası konu kitabı(doğru tercih yay.) ve ramazan yetgin soru bankası
Türkçe mat vatan>>Kpss kitapları
İlgili kanunlar+içtüzük (Kesinlikle okunmalı direk kanun metninden geliyor)(Özellikle iyuk ceza vuk hmk danıştay bim vs)
Soru bankası >>>Themis &justice (öğretici kitap yeni baskı yapmayacak sadece güncelleme eki çıkacak any idare vergi ) +Monopol adli hakimlik(idarisi yok)+Hakimim(orta düzey)
- KPSS KURUM VE HUKUK TEMELİ OLANLAR İÇİN
-Elinizdeki ders notları, fasikül,kamp, murat akadro vs ..konu çalıştıktan sonra bol kanun ve soru ile desteklenebilir.Yalnız anayasa idare iyuk vergideki değişikliklere dikkat ediverin.
Herkese iyi çalışmalar.
Maliye ve iktisat için 4T demişsiniz. Bu tek bir kitap mı yoksa ayrı ayrı mı? Bir de hukukçular için sadece çıkmış soru yeterli olur mu?
-
@mühlet 4t ile zeynel dinler demis dostum ikisi farklı kitaplar biri maliye biri iktisat
-
Justice kitabının özel hukuk kismi 2016 baski. Sorun olmaz mi arkadaslar bu yani?
-
@olursaolur, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@mühlet 4t ile zeynel dinler demis dostum ikisi farklı kitaplar biri maliye biri iktisat
Doğru diyorsunuz, gözümden kaçmış.
-
Justice in 2016 basımı elimde var bu güncellenen ek kitap içindeki sorular gerçekten farklı mı ? Kaymakamlık sınavı için çıkan bi kitap vardı idare anayasa soruları yüzde 80 aynıydı (justice ile)bu ek kitap hakkında bilgisi olan var mı?
-
@legolas değişiklik yok gibi bisey ozel hukuklarda gerek görülmedi o yüzden yeni baski cikarmak
-
Monopol kullanan arkadaslar bu kitapta hem konu hem soru mu var ? Sorular yeterli seviyede mi ?
-
askerlik durum belgesi gerekiyor mu adliyede? e-devlet mezuniyet belgesi kısmı netleşti mi ayrıca?