2018 İdari Yargı Sınavı
-
@mehmetemir justice alip cozdunuz mu hic ? Cogu kisi justice da oneriyo o yuzden ikisi arasinda kararsizim
-
@emrah16 yok çözmedim. Bana da monopol çok öneren olmuştu ben onu aldım gayet iyi. Birde tebliğ ile hakimim kaynaklarınıda öneriyorlar haberiniz olsun
-
@mehmetemir peki tesekkurler sagolun
-
Arkadaşlar güncel konu anlatımı hangi kaynaklarfan çalışıyorsunuz?
-
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar, en son 2016 idari hakimlik sınavına girmiştim ve malesef küsüratla kaçırdım anayasa ve idarede değişiklikler malum kaynakları yeniledim. Hmk ve iyuk notlarımı (2016)yenilemeli miyim yoksa değişiklikleri eklesem mi daha iyi olur? Şimdiden teşekkür ediyorum kolay gelsin.
-
Bu arada faydası olursa ben monopol ders notları ve kanun dışında bir şeye bakmamıştım sınavda da konu olarak yetmişti hatalarım basit şeylerdi sınavın verdiği heyecanla saçmalamıştım bazı sorularda. Vakit dar piyasada kitapların fiyatı malum mümkün olduğunca elimdekilerle sürdürmeye çalışıcam bu Sınav sürecini.
-
@malik mevzuat.gov.tr de var hepsi kanunun adını yazın çıkar
-
@kd16 hocam HMK için önemli olan 20 Temmuz 2016 sonrası olan dönem zira istinaf sistemi geldi. İyukta ise HMK'ya göre daha az değişiklik oldu.
Bence HMK için 20 temmuz sonrası bir not ve güncel kanun. İyuk ise güncel kanun yeterli..
-
Arkadaşlar o kadar konu anlatımlı güncel kitap tavsiyesi istedim. Kimse yazmadım. Ben öğrendim yazıyorum. Monopol hakimlik notları ve themis güncel. Paylaşmak güzel şey. Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
@osman-paşa hocam kusura bakmayın ama bu sayfada bu defalarca kez konuşuldu ve paylaşıldı. Paylaşmak güzel şey eyvallah ama keşke bir iki sayfa geriye gitseydiniz. Böylelikle daha önce defalarca kez yazılmış bir şeyin tribini atmamış olurdunuz
-
@mehmetemir ikisi de mevcut hocam çok sağolun
-
saldırgan üsluptan dolayı silinmiştir
-
@osman-paşa sakin ol kimseye laf atma. Edebini bil burası laf atma yeri değil..
Ben herkese elimden geldiğince yardımcı oluyorum yazıyorum ama sizinkini görünce yazmadım bilerek çünkü artık hergün farklı biri soruyor bizde yorulduk sınav kaynakları yaza yaza...
Kimseye burda kimseye laf atamaz!
-
@james-buchanan geçen yıl kaymakamlık sınavında aynı durumla karşılaştım ve başvuru yapamadım malesef . Sistem kabul etmemişti. Şimdi bu sınav için de olur mu aynı şey muallak bir durum. Mezun olduğum okul hocalarından biri hakimliğe girebilirsiniz demişti ama ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum.
-
@james-buchanan Cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.
-
@sena_25 hocam bu beşeri bilimler vs. ismi yeni çıktı. bir mağduriyetiniz var. menfaat ihlali. hemen idari yargıya başvurup dava açabilirsiniz, süresi içerisinde.
-
@james-buchanan Aklımdan geçmiyor değil ancak uzun vadede işime yarar herhalde bu sınav için işe yaramaz sanırım. Ayrıca fakültenin ismi benim mezun olduğum yılın ertesi yılı değişti siyasal bilgiler oldu. Bimere yazmıştım ama sonuç aynı.
-
@mehmetemir, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@emrah16 yok çözmedim. Bana da monopol çok öneren olmuştu ben onu aldım gayet iyi. Birde tebliğ ile hakimim kaynaklarınıda öneriyorlar haberiniz olsun
Monopolün adece adli hakimlik için yenisi var .Onu mu aldınız mavı renklı 2018 baskı.Nasıl sizce justice ek mi almalı monopolü mü?
-
@mehmetemir yazmak zorunda da değilsin, yardım etmek zorunda da değilsin. Ancak yardım güzel şey. Paylaşmak da güzel şey. Madem bilerek yazmıyosun o zaman biz de paylaşmak güzel şey dediğimizde de gücüne gitmeyecek. Bir de bana bak burada ilk bana laf sokuldu. Tartışmayı ben başlatmadım. Üzerine geliyosun farkındaysan. Ne yapıp yapmayacağımı sana soracak değilim, sendrn öğrenecek de değilim. Bana öyle kabadayı gibi konuşma. Burası senin babanın çiftliği değil, insanlar ne yazacağını sana soracak değil külhanbeyi! Akşam akşam sinir doluyorum sizin gibileri görünce yahu. Adama bak hem yazmıyo, hem bilerek yazmadım diyo, hem de kalkıyo haddini bil diyor sen kimsin birader? Hakim adayı mısın? Mafya babası mısın? @Agor hocam bir bak buraya bı ne buranın hali yahu.
-
@osman-paşa sana cevap verilmedi diye insanlari zan altinda birakip “Allah herkesin kalbine gore versin” demeseydin sana hic cevap vermezdim. Tartisma baslatan biri varsa o da yaptigin imadan dolayi sensin.
Burda insanlar guzel kalple hep birbirne yardimci olmaya calismisken cikip sacma sapan bi imada bulunamazsin. Bulunursan da cevabini alirsin. Yaptigin imaya susacak degiliz.
Son mentionda da bana Allah yardimciniz olsun demissin:) bi tek sen iyisin, guzel kalplisin filan dimi:)) ama yine de amin..insallah olsun rabbim yardimcim:)