SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Bu ileti silindi! -
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı her alımın sonucun geciktirmeye başladı, diğeri 65 günde açıklandı bu hafta açıklanır diye ümit edenler ben bu hafta da açıklanmaz diye düşünüyorum.
-
Su an bekleyen csgb alimlar;
-Iş Müfettişliği
-Sgk Denetmenliği
-İşkur Uzmanlığı
-DPB Uzmanlığı
-MYK Uzmanlığı.Hemen hepsinin soruşturmaları tamamlandi coğunlukla ve şu an Sn. Mehmet MÜEZZİNOĞLU nun imzasini bekliyor. Gelismeler de cok ic acici degil ama SGK icin biraz daha umutluyum. Cunku cok ciddi ihtiyac ve ikinci bir alim plani var. Bu yonde aceleci davranilabilir.
Allah sabir versin.
-
@paretowilfredo valla beklentiler o yönde ciddi personel ihtiyacı var. Açığa alınanlar vs derken SGK'da personel ihtiyacının arttığı söyleniyor, bu mülakat daha önce açıklanacak diye beklenirken sanırım bu da fazla bekledi. Ben de her şeye rağmen yine bu hafta açıklanacağını düşünmüyorum.
-
65 gun oldu saniyorum. Psikolojik esik asildi. Cunku 6.promosyon 64 gun beklemisti. Bu haftadan ben de bekliyorum. Zaten olmazsa bi sorusturmak gerek tekrar.
-
@paretowilfredo 65 gün geçen sefer ülkede bunca sıkıntı yokken beklenilmişti. Bu sefer durum daha farklı bir yandan Fetö operasyonları, bir yandan PKK ile girişilen ciddi operasyon, Suriye ve Irak bölgesinde çatışmaların devam ediyor olması ve son olarak ÇSGB Bakan değişikliği ümit kırmak istemem ama sanki kimse bu sınav derdinde değil gibi geliyor bana.
-
pareto hocam rotasyon konusunda değişik forumlarda tartışmalar oluyor. kaldırılmadığına,kaldırılmayacağına.onanmadığına dair. sizin bu konu hakkında bilginiz var mı? bir de bu mülakat sonuçları size göre emeğin karşılığını verecek mi?"listelere bakanın müdahalesi" teamül olarak imza atmak gibi mi yoksa şu adamı dahil edin,bu adamı çıkarın gibi direkt müdahale mi.
-
@YEKUAS bu sınavla ilgili bu düşünce nereden hasıl oldu, Fetö operasyonlarının mülakat anlayışını değiştirdiğini mi düşünüyorsunuz. Mülakatlar olduğu sürece, kimin mesleği ne kadar hak edip etmeyeceğini bilemeyiz. Bana sorarsınız listeler kimin önüne geliyorsa o kişinin doğrudan veya dolaylı müdahalesi kaçınılmazdır.
-
@YEKUAS kardesim normalde.sgk csgb nin bagli kurulusu degildir. Nispeten ozerktir. Ama sadece mevzuatta. Bakanin direkt mudahalesi soz konusu olacaktir muhakkak. Ama yuzde kac bu etki bilmek zor. Evrak su anda bakanlikta. Bizzat ik nin beyanidir bu. O yuzden beklemek lazim.
Rotasyon konusuna gelince; son promosyon komple.doguya yerlesince ve rotasyon kalkacagi kararini isitince haliyle ciddi tepkiler dogurdu. Hakkari sirnaga resen atanan denetmenler var. bu durumun adilane olmadigi asikar. O yuzden askiya alindi gibi gorunuyor. Imzaya gitmisti ordan olumsuz donecek gibi su an.
-
@Antimülakat Güneş Ülkesi diyeyim kaçayım ben
-
@paretowilfredo Sosyal Güvenlik Kurumu 400 kişilik Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı içinde söyledi:
@YEKUAS kardesim normalde.sgk csgb nin bagli kurulusu degildir. Nispeten ozerktir. Ama sadece mevzuatta. Bakanin direkt mudahalesi soz konusu olacaktir muhakkak. Ama yuzde kac bu etki bilmek zor. Evrak su anda bakanlikta. Bizzat ik nin beyanidir bu. O yuzden beklemek lazim.
Rotasyon konusuna gelince; son promosyon komple.doguya yerlesince ve rotasyon kalkacagi kararini isitince haliyle ciddi tepkiler dogurdu. Hakkari sirnaga resen atanan denetmenler var. bu durumun adilane olmadigi asikar. O yuzden askiya alindi gibi gorunuyor. Imzaya gitmisti ordan olumsuz donecek gibi su an.
teşekkürler pareto hocam.
-
@Antimülakat Sosyal Güvenlik Kurumu 400 kişilik Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı içinde söyledi:
@YEKUAS bu sınavla ilgili bu düşünce nereden hasıl oldu, Fetö operasyonlarının mülakat anlayışını değiştirdiğini mi düşünüyorsunuz. Mülakatlar olduğu sürece, kimin mesleği ne kadar hak edip etmeyeceğini bilemeyiz. Bana sorarsınız listeler kimin önüne geliyorsa o kişinin doğrudan veya dolaylı müdahalesi kaçınılmazdır.
hocam bana göre bu yapılanma deşifre edildiği için tarihin en temiz mülakatı olabilirdi. ben o şekil düşündüm yani. etki edemediler çünkü.
-
@YEKUAS Kardesim etkinin adi degisir ama etki degismez. Bizim kamu yapilanmamiz oligarklasmaya cok acik bu yuzden birilerine gun dogdu su boslukta. A guruhu ya da b guruhu farketmiyor malesef.
-
@paretowilfredo doğru hocam haklısınız.
-
Herkese iyi günler arkadaşlar. Malum sitenin forumunda dolanırken buldum bu siteyi. Facebook harici böyle bir site oluşturmak çok faydalı olmuş. Emek verenlerin eline sağlık. 2 senedir ki bu sene 3 olcak bu işin içindeyim. 8.mülakat sonucunu bekliyorum bende. Umarım en kısa zamanda açıklanır ve herkes için hayırlısı olur. Bilgi sahibi kişiler de burdan bilgilendirme yaparsa minnettar kalırız. Herkese iyi çalışmalar.
-
@adıMiltonolsun kardeşim şu an evrak Sn. Müezzinoğlunun onunde. Sn. Aksakal'ın beyanidir bu. Diger 5 evrak gibi. Insallah ongoruldugu kadar uzamaz surec. Bu arada linklerde 6.promosyonun bilgileri cikmiyor. Bu sizlerinkine hazirlik olduguna isaret olabilir.
-
@paretowilfredo verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Sağolasın.
-
peki pareto hocam sizce bu cuma biter mi bu çile sadece öngörünüzü merak ediyorum
-
sayın bakan suanda makamında twit attı arkadaşlar belki imzalar gönderir cumaya biter bu iş inşallah
-
Bu ileti silindi!