SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@avamkamarası kardesim bu kadar umitli olamiyorum. Bence psikolojik esik gecildi. 6.promosyon 64 gunde aciklandi. Sonrasinda hizli da bi surec oldu ama epey surdu. Su an biraz daha karisik. Sn. Müezzinoğlu nun onunde cok fazla is var. Dedigim gibi haftanin basinda gitti sayin bakana ama hemen yapilir mi emin degilim. Cuma bir daha sorusturacagim.
-
Myk'yı bekleyen biri olarak burayı da umutla takip ediyorum sanki birinden haber gelse diğerleri de çorap söküğü gibi gelecek diye umut ediyorum. Umarım bir en evvel sonuçlar gelir
-
@kamu657 Ben de benzer kanaatteyim kardeşim çünkü hepsi tıkanmış durumda ve şu an hepsi bakanı beklemekte. Bir adım atılsa diğerleri de yürüyecektir.
-
Mgk toplantisi bitti ohal uzayacak,ben sonuclarin kisa vadede aciklanabilecegini sanmiyorum sayın Soylu Bakan iken onun da önünde o kadar beklediğinden sonuçlar 65 günde açıklanmıştı..simdi bakanın önünde ne kadar bekleyecek hep birlikte görecez..umarim hemen açıklanır da biter bu çile
-
@moralimgülüyor İnşallah bu öngörümüz doğru çıkmaz. Benim de endişem aynı şekilde olmasından yana. Bakalım soruşturmaya devam edeceğiz. Gelişme olursa paylaşacağız.
-
K ardeşim bakanın onu vs hakikaten işin hikaye boyutu,sayın baskan çıksa bu saçmalığı o da açıklayamaz, pomem mülakat sonuçları öğretmenlerin mülakat sonuçları , bunların girift yapısı ,kritik durumu, giren binlerce adam ve bunların güvenlik soruşturması, kurumların feto kapsamında daha çok müdahaleye uğraması vs vs vs vs istemediğiniz vs. Kardeşim üç beş alımlık birkaç sınavın yoğunluğu bence sizede anlatılan hikaye pareto ağabey, kısaca diğer çok çok sayida alim yapan kritik kurumların mülakat açıklama tar8hleri ortada. Öyle bak nin önüne gelen gelse bile bir parmak hareketlik işi bukadar uzatmazlar, şurdaki yazdığınızdan kimsenin haberi olmamaktan söylüyorum. Psikolojim, aile düzenim, nişanlımla aram işim , maddi durumum , tamamen bozuldu. Bu cümleler işin milyarda biir özeti. Yüreğime çok söz geliyor ama susuyorum. Ben bittim. Ben tükendim. Benim canım yanıyor ve artık bu sacmaliklrapsikolojim dayanmıyor. Bu gidişle kafa sıkacağım . Hayat çoooooooooook yordu beni.neyse sizd iyi beklemeler
-
Bu ileti silindi! -
@paretowilfredo Sosyal Güvenlik Kurumu 400 kişilik Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı içinde söyledi:
Su an bekleyen csgb alimlar;
-Iş Müfettişliği
-Sgk Denetmenliği
-İşkur Uzmanlığı
-DPB Uzmanlığı
-MYK Uzmanlığı.Hemen hepsinin soruşturmaları tamamlandi coğunlukla ve şu an Sn. Mehmet MÜEZZİNOĞLU nun imzasini bekliyor. Gelismeler de cok ic acici degil ama SGK icin biraz daha umutluyum. Cunku cok ciddi ihtiyac ve ikinci bir alim plani var. Bu yonde aceleci davranilabilir.
Allah sabir versin.
Sorusturmalar tamamlandi derken ben anlamadim listeler aciklandiktan sonra güv soruşturmasi olmuyor muydu? Şimdi degisiklige mi gittiler artik öncesinde mi yapiyorlar?
-
@davetsiz54 Aynen kardeşim, ilgili evrak önce emniyete gider. Orada soruşturma yapılır. Olur alınan kişiler üzerinden değerlendirmeler yapılır. 17-25 Aralık'tan sonraki süreçten sonra gelişen bir refleks bu. 17-25 Aralığın hemen ertesindeki 5. Promosyon alımı hızlı tamamlandı orada uygulanmadı zaten Mülakat açıklanma tarihi 31 Aralık gecesiydi. Ama 6.Promosyonla beraber uygulama bu noktaya evrildi. 7.Promosyon da aynı şekilde değerlendirildi.
-
@paretowilfredo Sosyal Güvenlik Kurumu 400 kişilik Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı içinde söyledi:
@davetsiz54 Aynen kardeşim, ilgili evrak önce emniyete gider. Orada soruşturma yapılır. Olur alınan kişiler üzerinden değerlendirmeler yapılır. 17-25 Aralık'tan sonraki süreçten sonra gelişen bir refleks bu. 17-25 Aralığın hemen ertesindeki 5. Promosyon alımı hızlı tamamlandı orada uygulanmadı zaten Mülakat açıklanma tarihi 31 Aralık gecesiydi. Ama 6.Promosyonla beraber uygulama bu noktaya evrildi. 7.Promosyon da aynı şekilde değerlendirildi.
Ama emniyet sicil kaydina bakar öyle degil mi? Yani mahkemelerdeki arsiv kaydina bakmak hakim ve mahkemelerin izniyle olur diye biliyorum..emniyet arsiv e inecek kadar detayli arastirir mi?
-
@paretowilfredo hocam cuma soruşturacağım bir daha demiştiniz son durum nedir acaba?
-
Bu ileti silindi! -
Dostlar durum benzer halen malesef. Kurum bekliyor su anda evraki. Gelirse aciklayacaklarini soyluyorlar.
-
@paretowilfredo yani gerçekten hayretler içindeyim. insanın hevesini kırıyorlar arkadaş başka bir şey değil.
-
@paretowilfredo yani bugünde gelebilir dimi evraklar ümit ediyoruz işte napak
-
@avamkamarası mumkundur kardesim gelmesi durumunda gece 12 de bile aciklanabilecegini gorduk daha evvel.
-
@paretowilfredo bakan beyin ankara dışında olması bu sınavın bugün ve dolayısıyla bu hafta da açıklanmayacağı anlamına gelir mi? pareto hocam.
-
Eger prosedurler halledildiyse bakan beyin nerde oldugu etkilemez kardesim. Asil sorun Bakanligin alimlara ilgisizligi su an.
-
@paretowilfredo bu adam ne güzel konuşuyor ya:)
-
..............