SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Arkadaşlar tekrara girecek biliyoruz ama bütün Çsgb alımları bakan tarafından ciddi bir güvenlik soruşturmasına tabi tutulmuş durumda. B kadro alımlarda dahi cok hassas davranılıyor. Sizlere biraz daha sabır ve süreç takibi diliyoruz. Kolay değil darbe teşebbüsü gerçekleşmiş olsaydı belki bir çok bakanın şimdi hangi cezaevinde kalacaklarını konuşuyor olacaktık. Allah ülkemizi bu tip teşebbüslerden korusun, bir daha olmasın, bu nedenle de şu an bütün siyasi ve bürokratik tepelerde aynı hatalara düşmemek adına çok ciddi bir çaba hakim. Ben bir ay içinde açıklanacağını düşünüyorum, tamamen öngörü dediğim gibi şu zamanda duyum çok doğru sonuçlar vermeyebilir.
-
Bu ileti silindi! -
Yeni hafta yeni umut dostlar. Kurum ilana çıkıyor bir hareketli bu aralar. İnşallah bu hareket ve çalışma mülakatımız için de geçerli diye düşünüyorum. Bu hafta daha umutlu olmak için sebep var bence. Bakalım Sabırlı olun. Allah sabredenlerle beraberdir.
-
@paretowilfredo hocam malumlar.nette top insan kaynaklarındaymış diye yazmışlar hala takip ediyoruz orayıda mecbur napak varmı böyle bi durum ?
-
@avamkamarası hocam insan kaynaklarının bi yetkisi yok ki nasıl top orda olabilir?
-
@aliveli açıklanacak manasında yani bende orada okuduğumu yazdım acaba bakanlıktan evraklar geldi mi diye sormuştum
-
@avamkamarası kardeşim ben oraya inanmıyorum. insanların en zayıf noktasıyla dalga geçiyorlar. söylenenler doğru olsaydı 22 ağustos açıklanma tarihiydi. iyi niyetle ve gerçek duyumlarını paylaşanları tenzih ediyorum fakat orası amacını aşan bir site haline geldi.
-
Arkadaşlar malumlar.net olayları tamamen kendi lehine kullanan bir yer haline geldi, yönetici kesim trol hesaplar açarak, sizlerin sömürülmesine katkı sağlıyor, biri çıkıyor duyum var, şu tarihte açıklanacak diyor, diğerleri altına üç beş yorum yazıyor, sonra o başlıkta yorum üstüne yorum vs. Bu sayede forumu canlı tutuyorlar, son 6 aydır bakmıyorum oraya, gergin bir atmosfer hakim, çok saçma sapan tipler takılmaya başladı, bir de bu gibi oyunlar oynanıyor. Niyetlerini çok bozdular, bu nedenle bu sitenin duyumlarından yola çıkarak hareket etmeyin. Geçen sene orada bizim duyumlarımız vardı başlık aynıydı, ondan sonra bu başlığın ne kadar foruma hareket kazandırdığını fark ettiler ve yöneticileri bu duyum işine kanalize oldular. İnanmayın, tek söyleyebileceğimiz şimdilik bu. An itibariyle bakan önünde olan sonuçların akıbetini bakan yardımcısı bile net bilemez, malumlar.net teki üye nereden bilecek?
-
Şimdiye kadar neden bu siteye hiç girmediysem.. Neyse,malumlardakine alternatif ararken iyi oldu bu site,şöyle göz gezdirdiğim kadarıyla da çok iyi,özellikle canla başla çalışan arkadaşlar var,hem duyum paylaşılıyor hem meslek tanıtımları,artık sizdeyim,ellerinize sağlık bu arada
-
@satrab daha iyisi olması için elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz. Sizlerden takdir görmek ve destek almak bize verilebilecek en güzel hediye. Teşekkür ederiz.
-
Dostlar gorustum insan kaynaklarindan bir kac kisiyle. Su an icin evrak gelmemis. Ama yakindir diyorlar. Sorusturmalar son asamasinda tamamlanir tamamlanmaz yayimlancakmis. Bu hafta icin onlar da beklenti icinde.
-
Sgk denetmenligi sonucları ekranında tc no muzu girdikten sonra puanımız yazacak mı yoksa kazanmadınız yada basarılı mı yer alacak tesekkurler şimdiden
-
Puan ve siralama yazacak kardesim.
-
@serhat özelden cevap attım Serhat. 70 üstü alan herkesin puanının yazdığını biliyoruz. 70 altı mülakat puanı alanlar için sanırım puan yazmıyordur. Bir de 70 üstü almana rağmen alım sayısı içerisinde yer alamamış isen asıl ve yedek listeye kalamadı gibi bir ibare bulunuyor.
-
sanki bugün açıklanacak gibi ya dimi benim içime öyle doğuyor
-
@avamkamarası sanırım ilk olmuyorsun, belki 1 aydır mülakata katılan çoğu arkadaşımıza aynısı oluyor, bugün-yarın-ertesi gün derken hafta bitiyor. Kesin bir şeyler söylemek gerçekten zor, geçen sefer olan sınavda bende katıldığım ve heyecanla sonuçlanmasını beklediğim için süreci çok yakından takip ettim. Bir çok kurumda çalışan personele ulaşmaya çalıştık süreçle ilgili bilgi alabilmek için. Tercihini yap ailesi olarak sürekli duyum almaya çalıştık. Kaç kere bu hafta açıklanacak duyumu aldık ama sonuç beklendiği gibi olmadı. Bir akşam 7-8 gibi açıklandı, kimse beklemiyordu demiyorum çünkü sadece o gün, gün içerisinde ulaşan bilgiler doğru çıktı. Listelerin ulaştığı ve yayınlanacağı yönündeki bilgiler. Şimdilik herkesin duyacağı şekilde listelerin insan kaynaklarına ulaştığı yönünde maalesef bir duyum yok.
-
@Antimülakat hocam bizimkisi hüsnü kuruntu işte napak hem başlık canlı kalsın hemde sohbet edelim yoksa akşama kadar sgk sayfasını yenile dur canımız sıkılıyor
-
@Antimülakat tesekkur ederim bilgilendirdiğiniz için bakalım 70 altı kalsak da puanı ogrenmel iyi olurdu
-
Bu ileti silindi! -
kardeşim herşey hikaye hepiniz boş beleş adamlarsınız sözüm ona duyumcular. boş boş konuşmayın bu konu hakkındaki bütün sosyal medyadan defolun. sabah akşam karınızdan ananıza yedi ceddinize kadar onca insandan küfür yiyorsunuz görünşe göre ama hala zırvalamaya devam ediyorsunuz. nasıl bir zihniyetiniz var anlamak mmkün değil